Επανασυνδέσεις Ζωδίων 28-11-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 28-11-2017
<p>Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός

Πείτε στο αγαπημένο σου πρόσωπο πως πράγματι λιώνετε για πάρτι του ωσάν τη γρανίτα. Μην  φοβηθείτε. Καλό το φλερτάκι το χαλαρό και λάιτ, αλλά υπάρχει και μία ουσία, μην τη χάσετε.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ταύρος

Είναι ώρα για πάθος σε ό,τι σας αφορά, με την Σελήνη σε τρίγωνο με την κυβερνήτη σας Αφροδίτη, χαλαρώνετε από τα άγχη των άλλων ζωδίων και κάνετε την υποβλητική σας εμφάνιση.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Δίδυμοι

Υπάρχει μία βαθύτερα αιτία πίσω από τις καταστάσεις, αλλά λόγω της σκληρής λογικής σας δυσκολεύεστε να την διακρίνετε με την επιρροή της συνόδου του κυβερνήτη σας Ερμή με τον Κρόνο.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Καρκίνος

Με την κυβερνήτη σας Σελήνη να ξεκινά από την αρχή το μαγικό της ταξίδι στους αστερισμούς, η θέση της τώρα στον Κριό σας δίνει δυναμισμό, αλλά και την ευκαιρία για αυθόρμητη ανανέωση.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Λέων

Προσπαθήστε να δείξετε εμπιστοσύνη στον εαυτό σας. μην σκεφτείτε τώρα τι και πώς, δεν σκέφτεστε καθαρά. Προσπαθήστε να επικεντρωθείτε λοιπόν στο σήμερα και σε τίποτα άλλο.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Παρθένος

Πάρτε τα πράγματα πιο χαλαρά, διότι το μυαλό σας γίνεται η φυλακή σας, με την σύνοδο του κυβερνήτη σας Ερμή με τον Κρόνο. Τα πράγματα είναι διαφορετικά και το γνωρίζετε.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ζυγός

Πρέπει να αντιληφθείτε πως εσάς περιμένουν σήμερα τα περισσότερα ζώδια για να φτιάξουν τι διάθεσή τους, με την επιρροή που δέχεστε από το τρίγωνο της Σελήνης με την κυβερνήτη σας Αφροδίτη.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Σκορπιός

Το μυστήριο το οποίο τώρα σας αφορά και σας επηρεάζει σε μεγάλο βαθμό πρέπει να το αξιοποιήσετε δυναμικά, καθώς σύντομα έρχεται η ώρα της καταλυτικής δράσης, υπομονή.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Τοξότης

Καταφέρνετε συγκριτικά με τα υπόλοιπα ζώδια που δέχονται δύσκολες επιρροές να διατηρήσετε περισσότερη αυτοπεποίθηση. Κινδυνεύετε κάπως όμως από την επαφή σας με το παρελθόν.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Αιγόκερως

Ο κυβερνήτης σας Κρόνος δυσκολεύει για εσάς τις καταστάσεις στην παρούσα φάση, μέσα από την σύνοδό του με τον Ερμή. Ανακτήστε τις δυνάμεις σας σταδιακά και μην είστε τόσο καχύποπτοι.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Υδροχόος

Τώρα από την δική σας πλευρά δεν έχετε σταματήσει να επηρεάζεστε έτσι ώστε να δείξετε το δυναμικό σας πρόσωπο. Μεγάλη προσοχή όμως, ορισμένε δύσκολες όψεις καραδοκούν στην προσέγγισή σας.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ιχθείς

Τώρα θα παρατηρήσετε ορισμένες κάπως περίεργες συμπεριφορές από ορισμένα ζώδια και αυτό θα σας προβληματίσει., από τη δική σας πλευρά επιμείνετε στο να διατηρείτε την θετικότητα και τον ρομαντισμό σας.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 13-12-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 13-12-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 13-12-2017

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Περισσότερες επιτυχίες έχετε την ευκαιρία να σημειώσετε σήμερα μέσα από την προσέγγισή σας, εμ την σύνοδο της...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 7-12-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 7-12-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 7-12-2017

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Καταφέρνετε να διατηρήσετε την μαχητική σας διάθεση, σε σχέση με την προσέγγισή σας για μία επανασύνδεση, αλλά...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 4-12-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 4-12-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 4-12-2017

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Η Σελήνη τώρα σε τρίγωνο με τον κυβερνήτη σας Άρη σας χαρίζει τον απαραίτητο δυναμισμό, ο οποίος απαιτείτε σε...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 2-12-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 2-12-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 2-12-2017

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Τώρα ο ιδιαίτερος δυναμισμός σας εξωτερικεύεται με μεγαλύτερη ευκολία μέσα στο ερωτικό σας παρελθόν και έχει...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 27-11-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 27-11-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 27-11-2017

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Βεβαιωθείτε πως δεν χάνετε την αυτοπεποίθησή σας, διότι αυτή θα αποδειχθεί σήμερα πως αποτελεί ένα πολύ βασικό...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 23-11-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 23-11-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 23-11-2017

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Οι καταστάσεις είναι περίπλοκες και δύσκολες για επανασύνδεση, εξαιτίας του εκνευρισμού σας και των ακραίων...