Αστρολογικά Ερωτικά Tips 28-11-2017

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 28-11-2017
<p>Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός

Η Σελήνη ξεκινά και πάλι το ταξίδι της μέσα στα ζώδια και έτσι βρίσκεται ξανά να φιλοξενείτε από τον αστερισμό σας. Ο δυναμισμός σας είναι εμφανέστατος, ενώ η δυνατότητά σας για ανανέωση καταστάσεων χαρακτηριστική.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ταύρος

Είσαστε ερωτικοί και ευδιάθετοι σήμερα, σε σχέση με την κατάσταση των περισσότερων ζωδίων, εξαιτίας της επιρροής που δέχεστε τώρα από την σελήνη σε τρίγωνο με την κυβερνήτη σας Αφροδίτη.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Δίδυμοι

Με τον κυβερνήτη σας Ερμή σε σύνοδο με τον Κρόνο, θα είσαστε αρνητικά προκατειλημμένοι και αυτό πρόκειται να αυξήσει τις εντάσεις. Μην καταδικάζετε, χωρίς στοιχεία αληθινά. Και, η σκέψη σας δεν είναι στοιχείο, είναι απλά μία σκέψη.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Καρκίνος

Η σελήνη που σας κυβερνά βρίσκεται τώρα στο ζώδιο του Κριού, ξεκινώντας από την αρχή το ταξίδι διαμέσου των αστερισμών. Μπορείτε να επιλύσετε καταστάσεις και αν κοιτάξετε μπροστά.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Λέων

Μην προχωρήσετε σε κάποια κίνηση, αν δεν νοιώθετε πραγματικά πως παρακινήστε. Αυτή τη στιγμή δεν είστε σίγουροι για το τι ζητάτε και αυτό θα προκαλέσει σύντομα ορισμένες εντάσεις.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Παρθένος

Τώρα, ο Ερμής που κυβερνά τον αστερισμό σας, βρίσκεται σε σύνοδο με τον Κρόνο. Η επιρροή είναι δύσκολη και αρνητική. Μην μένετε εγκλωβισμένοι στην ψυχρή και σκληρή λογική σας.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ζυγός

Εκστατικές καταστάσεις. Μιλάμε για το πάθος το ατελείωτο, με την ερωτικότατη Αφροδίτη που σας κυβερνά να βρίσκεται σε τρίγωνο με την Σελήνη. Βάλτε τα δυνατά σας σήμερα.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Σκορπιός

Προχωράτε σε πιο σημαντικές δράσεις και σε αυτό υποστηρίζεστε από την εμπιστοσύνη στον ίδιο σας τον εαυτό. Το μυστήριο σας κατακλύζει, αξιοποιήστε την δύναμή του.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Τοξότης

Καταφέρνετε να διατηρείτε πιο υψηλά την αισιοδοξία σας. προσέξτε πολύ όμως, καθώς υπάρχει η περίπτωση να βρεθείτε σήμερα προ περίεργων καταστάσεων και θα χρειαστεί αν δείξετε κατανόηση.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Αιγόκερως

Ο Ερμής βρίσκεται τώρα σε σύνοδο με τον κυβερνήτη σας Κρόνο. Οι καταστάσεις θα είναι πιο δύσκολες, η καχυποψία σας είναι επί της αρχής άδικη και σας βάζει μεγάλα εμπόδια.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Υδροχόος

Προσπαθήστε να γνωρίσετε τις καταστάσεις συνολικά. Αυτό είναι κάτι που η αποφασιστικότητά σας θα σας βοηθήσει να το πετύχετε. Να είσαστε χαλαροί και διατηρήστε την αυτοπεποίθησή σας.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ιχθείς

Είσαστε σε μία φάση πιο θετικοί, αν συγκρίνουμε το πώς δράτε και αντιμετωπίζετε τις καταστάσεις σε σχέση με τα υπόλοιπα ζώδια. Καταφέρνετε τώρα να δείξετε μεγαλύτερη εμπιστοσύνη στον εαυτό σας.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 17-3-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 17-3-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 17-3-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Τόσα αστρολογικά γεγονότα, από την Νέα Σελήνη, έως και την είσοδο του κυβερνήτη σας Άρη στον Αιγόκερω, έρχονται...

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 25-12-2017

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 25-12-2017

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 25-12-2017

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Θα βγείτε ευνοημένοι εάν αντιληφθείτε το πού κινείται η ημέρα αστρολογικά. Προσπαθήστε να αξιοποιήσετε την...

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 23-12-2017

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 23-12-2017

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 23-12-2017

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Ξέρετε πολύ καλά εσείς από νέα ξεκινήματα. Ε, τώρα, ένα νέο ξεκίνημα έχουμε αστρολογικά και εσείς είσαστε από...

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 14-12-2017

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 14-12-2017

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 14-12-2017

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Έχετε την επιλογή σας σήμερα: είτε θα συνεχίσετε με δυναμισμό τις κινήσεις σας, είτε θα επιλέξετε μία...

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 6-12-2017

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 6-12-2017

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 6-12-2017

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Με τον ανάδρομο Ερμή σε εξάγωνο με τον κυβερνήτη σας Άρη, επηρεάζεστε για μία εβδομάδα να καταστήσετε τον...

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 25-11-2017

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 25-11-2017

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 25-11-2017

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Με το τρίγωνο μεταξύ της Σελήνης και του κυβερνήτη του αστερισμού σας, τον Άρη περνάτε σε άλλη φάση. Είσαστε σε...