Επανασυνδέσεις Ζωδίων 29-11-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 29-11-2017
<p>Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός

Γνωρίσατε και μία δύσκολη πλευρά του αισθηματικού τομέα του παρελθόντος σας κατά πάσα περίπτωση, εάν εχθές κάνατε κάποια κίνηση. Τώρα όμως σταδιακά βελτιώνουν οι καταστάσεις.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ταύρος

Πολύ πιο θετικά καταφέρατε να δείτε εχθές τα πράγματα, σε σχέση με πολλά από τα ζώδια. Τώρα όμως θα πρέπει να εκμεταλλευτείτε το θετικό κλίμα και να κάνετε πρώτοι την κίνηση για να ξεπεραστούν χθεσινές κόντρες.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Δίδυμοι

Το ζώδιό σας επηρεάστηκε πολύ εχθές από μία ιδιαιτέρως δύσκολη και απαιτητική όψη. Η σημερινή κατάσταση έρχεται για να φέρει ισορροπία σε εσάς, αλλά όχι τόσο γρήγορα όσο θα ελπίζατε. Κάντε υπομονή.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Καρκίνος

Ο Ήλιος ενώνει το φως του μαζί με την κυβερνήτη σας Σελήνη, μέσα από το μεταξύ τους τρίγωνο, το οποίο βέβαια σας επηρεάζει άμεσα, βγάζοντάς σας από αδιέξοδα και οδηγώντας σας σε ισορροπίες.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Λέων

Με τον κυβερνήτη σας Ήλιο να σχηματίζει αυτό το θεσπέσιο τρίγωνο με την Σελήνη, καταφέρνετε να βρείτε τις χαμένες ισορροπίες, που σας υποστηρίζουν στο ερωτικό σας παρελθόν.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Παρθένος

Η επιρροή των δύσκολων όψεων που σας αφορούσαν και σας έβγαζαν από το ποιος είστε δεν έχει διέλθει πλήρως. Παρόλα αυτά, κάνετε μικρά αλλά σημαντικά βήματα για να επανέλθετε στην κανονικότητά σας.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ζυγός

Η θετικότητα που βγαίνει από μέσα σας συναντά τώρα την αρμονία, η οποία πραγματικά καταφέρνει να φέρει την λύση σε ζητήματα με το ερωτικό σας παρελθόν αυτή τη στιγμή.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Σκορπιός

Μην χάνετε τον χρόνο και την ενέργειά σας εκεί που βλέπετε πως δεν υπάρχει λόγος. Παρόλα αυτά, μην πάρετε σχετικές αποφάσεις με γνώμονα τα χθεσινά ή προχθεσινά γεγονότα.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Τοξότης

Μπορείτε να κάνετε ορισμένες κινήσεις σημαντικές σήμερα. Πολλά ζώδια δεν κατάφεραν να αντιμετωπίσουν ψύχραιμα τις καταστάσεις και εσείς τώρα μπορείτε να παίξετε υποστηρικτικό ρόλο.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Αιγόκερως

Είσαστε επηρεασμένοι έτσι ώστε να υπάρχει μέσα μας κάποια σύγχυση. Προσπαθήστε τώρα να αρχίσετε να ξεπερνάτε μέσα σας σιγά-σιγά αυτή την επιρροή. Σε λίγο θα τα καταφέρετε.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Υδροχόος

Προσπαθήστε να δείξετε θετικό πρόσωπο. Μην κρατάτε μούτρα, αν εχθές συνέβησαν ορισμένα παρατραβηγμένα περιστατικά. Δείξτε πως κατανοείτε ορισμένα πράγματα και μην κρατάτε κακία.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ιχθείς

Η καλή διάθεση που σε ένα γενικό επίπεδο προσπαθείτε να διατηρείτε, ακόμα και όταν τα πράγματα δεν πάνε τέλεια, τώρα θα ενισχυθεί και θα υπάρχει καλός λόγος για αυτό.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 13-12-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 13-12-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 13-12-2017

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Περισσότερες επιτυχίες έχετε την ευκαιρία να σημειώσετε σήμερα μέσα από την προσέγγισή σας, εμ την σύνοδο της...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 7-12-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 7-12-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 7-12-2017

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Καταφέρνετε να διατηρήσετε την μαχητική σας διάθεση, σε σχέση με την προσέγγισή σας για μία επανασύνδεση, αλλά...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 4-12-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 4-12-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 4-12-2017

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Η Σελήνη τώρα σε τρίγωνο με τον κυβερνήτη σας Άρη σας χαρίζει τον απαραίτητο δυναμισμό, ο οποίος απαιτείτε σε...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 2-12-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 2-12-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 2-12-2017

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Τώρα ο ιδιαίτερος δυναμισμός σας εξωτερικεύεται με μεγαλύτερη ευκολία μέσα στο ερωτικό σας παρελθόν και έχει...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 27-11-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 27-11-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 27-11-2017

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Βεβαιωθείτε πως δεν χάνετε την αυτοπεποίθησή σας, διότι αυτή θα αποδειχθεί σήμερα πως αποτελεί ένα πολύ βασικό...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 23-11-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 23-11-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 23-11-2017

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Οι καταστάσεις είναι περίπλοκες και δύσκολες για επανασύνδεση, εξαιτίας του εκνευρισμού σας και των ακραίων...