Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 30-11-2017

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 30-11-2017
<p>Kριός – Έξι των Ράβδων

Μια κάρτα πραγματικού ερωτικού θριάμβου. Έχει υπάρξει ή θα υπάρξει μέσα στην ημέρα μια πολύ εντυπωσιακή εξέλιξη σε θέματα που αφορούν τα ερωτικά σας θέματα.  Είτε με τον άνθρωπό σας ζείτε μια σημαντική στιγμή προσέγγισης, είτε αναγνωρίζεται η αξία σας από μια νέα γνωριμία.

Ταύρος – Η Ντάμα των Πεντάκτινων

Είναι η δεύτερη ημέρα στην σειρά που επισκέπτεστε τον ευαίσθητο κήπο της Ντάμας των Πεντάκτινων. Είναι μια κάρτα ευγενικής μοναξιάς. Ακόμα κι αν είστε σε σχέση χρειάζεστε λίγο χρόνο για τον εαυτό σας – ή και λίγο περισσότερο, μιας και ήρθε για δεύτερη ημέρα.

Δίδυμοι – Ο Ιεροφάντης

Έχετε πολύ σοβαρές διαθέσεις στον ερωτικό τομέα. Αν ήδη έχετε μια σχέση αυτή θα πάει σε ένα επίπεδο πιο σοβαρό. Αν φλερτάρετε, δεν θέλετε να παίξετε απλά ένα παιχνίδι, αλλά επιδιώκετε μια σοβαρή προσέγγιση σε κάποιο άτομο.

Καρκίνος – Εννιά των Πεντάκτινων

Είστε πολύ ευχαριστημένοι κατά μία έννοια με την ζωή σας, αλλά δεν είναι σίγουρο ότι αυτό περιλαμβάνει και τον ερωτικό τομέα. Πάντως η αυτοπεποίθησή σας θα σας βοηθήσει να είστε πολύ γοητευτικοί στο φλερτ.

Λέων – Ο Ρήγας των Σπαθιών

Ένα πολύ σοβαρό άτομο, ένα άτομο μεγαλύτερης ηλικίας από εσάς και πιθανόν ένας άντρας με σοβαρή πνευματική εξουσία επεμβαίνει με θετικό τρόπο στα ερωτικά σας θέματα. Μπορεί να είναι ο αποδέκτης της αγάπης σας, μπορεί να είναι ένας φίλος που βοηθάει το ερωτικό σας πεδίο.  

Παρθένος Ο Ρήγας των Ράβδων

Ένα πολύ σταθερό άτομο με μεγάλη οικονομική επιφάνεια αλλά και εκπληκτικές ιδέες παίζει σήμερα ρόλο στον ερωτικό σας τομέα. Μπορεί να είναι μια πατρική φιγούρα που επεμβαίνει και λύνει προβλήματα ανάμεσα σε εσάς και το ταίρι σας.

Ζυγός – Οκτώ των Κυπέλλων

Και σήμερα σας αγγίζει ένα χαρτί συναισθηματικής απογοήτευσης. Έχετε αποφασίσει ίσως να αφήσετε πίσω μια σχέση και τώρα είστε στην διερεύνηση των δρόμων που θα πρέπει να πάρετε σε περίπτωση που θα διαλύσετε όντως μια σύνδεση.  

Σκορπιός – Επτά των Πεντάκτινων

Τα υλικά θέματα σήμερα παίζουν σημαντικό ρόλο στις σχέσεις σας με θετικό μάλλον τρόπο. Μαζί με το ταίρι σας ή με έναν άνθρωπο που σας ενδιαφέρει περιμένετε να δείτε θετικά αποτελέσματα σε μια κίνηση που θα σας φέρει σε καλύτερη επαγγελματική κατάσταση.

Τοξότης – Τέσσερα των Πεντάκτινων

Είστε σε μια κάπως προφυλαγμένη συναισθηματική κατάσταση. Σας ενδιαφέρουν πολύ τα υλικά θέματα, χρειάζεστε οικονομική ασφάλεια για να αφεθείτε και συναισθηματικά. Μην είστε όμως τόσο φοβισμένοι, δεν αξίζει τον κόπο.

Αιγόκερως – Ο Ιππότης των Κυπέλλων

Μια συναισθηματική σταθερότητα χαρακτηρίζει σήμερα τις σχέσεις σας. όμως είναι μια σταθερότητα που μοιάζει με ακινησία κατά κάποιον τρόπο. Είναι καλό το να ελέγχετε τα συναισθήματά σας, αλλά μην το παρακάνετε.  

Υδροχόος – Ο Τροχός της Τύχης

Ο κόσμος σας αναποδογυρίζεται. Μπορεί να θεωρείτε τις σχέσεις σας δεδομένες αυτή τη στιγμή, αλλά τίποτα δεν είναι πιο αναληθές από την υπόθεση του δεδομένου. Θα αλλάξουν όλα πολύ σύντομα και καλό είναι να αποδεχτείτε την αλλαγή.

Ιχθείς – Δύο των Σπαθιών

Έχετε πολύ έντονη συναισθηματική αλλά και πνευματική φόρτιση. Η διαίσθησή σας λειτουργεί τέλεια, αλλά σας κυκλώνει μια κάποια μοναξιά. Όπως παντού, έτσι και στον έρωτα, όσο περισσότερο καταλαβαίνει κάποιος  τις αλήθειες, τόσο περισσότερο απομονώνεται. Αυτό σας έχει συμβεί. 

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 8-7-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 8-7-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 8-7-2017

Κριός – Άσσος των Πεντάκτινων (Αντεστραμμένο) Ενώ θα ήθελες ένα νέο ερωτικό ξεκίνημα, δεν το τολμάς. Κάτι σε κρατάει πίσω. Πολύ πιθανόν...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 25-3-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 25-3-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 25-3-2017

Κριός – Τέσσερα των Ράβδων (Αντεστραμμένο) Πρόσεξε, κινείσαι ερωτικά σε κινούμενη άμμο. Ένα άτομο με Αφροδίτη στον Κριό, που μπορεί να...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 20-2-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 20-2-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 20-2-2017

Ούτε μία κάρτα δεν έπεσε ανάποδα σήμερα, όταν ρωτήσαμε την μεγάλη Αρκάνα των Ταρώ πώς θα εξελιχθεί ερωτικά η ημέρα για όλον τον ζωδιακό!...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 10-2-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 10-2-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 10-2-2017

Είστε έτοιμοι για μια βαθιά βόλτα στον ερωτικό θησαυρό της ψυχής σας; Η μέρα είναι μια σκέτη πρόκληση και επιφυλάσσει και δώρα και...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 8-2-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 8-2-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 8-2-2017

Η Μεγάλη Αρκάνα των Ταρώ συμφωνεί απόλυτα με την αστρολογική προσέγγιση και σήμερα η διάθεσή μας θα μας φανερωθεί σκιώδης, δύσκολη,...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 30-1-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 30-1-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 30-1-2017

Παράδοξες διαθέσεις και ανατρεπτικά συναισθήματα θα κυριαρχήσουν σήμερα στο ψυχολογικό και ερωτικό πεδίο. Είναι αλήθεια ότι όλος ο...