Αστρολογικά Ερωτικά Tips 30-11-2017

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 30-11-2017
<p>Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός

Με την αντίθεση μεταξύ της Σελήνης και του κυβερνήτη σας Άρη θα πρέπει να είστε διπλά και τριπλά προσεκτικοί σήμερα, απέναντι σε εντάσεις, που μπορεί να πάρουν επικίνδυνη τροπή.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ταύρος

Η Σελήνη σήμερα εισέρχεται στο ζώδιό σας και για εσάς θα είναι, παρά το δύσκολο κλίμα γενικότερα, μία ευκαιρία για να φέρετε στον αισθηματικό σας τομέα κάποια ασφάλεια.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Δίδυμοι

Η Σελήνη αυτή τη φορά σχηματίζει θετικότατη όψη, μέσα από το τρίγωνό της με τον κυβερνήτη σας Ερμή, που σας οδηγεί στο να δημιουργήσετε κλίμα ασφάλειας για το αγαπημένο σας πρόσωπο.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Καρκίνος

Με την κυβερνήτη σας Σελήνη σε σύνοδο με τον Ουρανό, προσέξτε εξαιρετικά τις επιθέσεις που δέχεστε από το παρελθόν σας. φόβοι και ανασφάλειες γίνονται τώρα δύσκολη υπόθεση.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Λέων

Δεν ε΄χει σταματήσει να σας επηρεάζει το σπουδαίο τρίγωνο μεταξπύ του κυβερνήτη σας Ηλίου και της Σελήνης. Εκμεταλλευτείτε την ημέρα, διότι τα περισσότερα ζώδια έχουν δύσκολες αντιδράσεις σήμερα.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Παρθένος

Ο κυβερνήτης σας Ερμής φαίνεται να αναπληρώνει ορισμένες από τις ταραχές των τελευταίων ημερών, αν και σας έφερε και χαρές. Τώρα, σχηματίζει τρίγωνο με την Σελήνη. Κατανοείτε τις ανάγκες του αγαπημένου σας προσώπου.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ζυγός

Προσπαθήστε να διεκδικήσετε κάποιον χρόνο για να σκεφτείτε περισσότερο και πιο λογικά τις καταστάσεις, προτού πάρετε αποφάσεις σε σχέση με την αισθηματική σας ζωή.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Σκορπιός

Η Σελήνη βρίσκεται τώρα σε τετράγωνο με τον κυβερνήτη σας Πλούτωνα. Προσέξτε πάρα πολύ, οι ανασφάλειές σας τώρα σας οδηγούν στο να καταπιέζετε το αγαπημένο σας πρόσωπο.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Τοξότης

Προσέξτε, διότι η κατάσταση για εσάς είναι ανάμικτη. Μέσα από τις όψεις των δεκανών σας επηρεάζεστε ώστε να βρείτε την αρμονία σας, αλλά τα ξεσπάσματα αν υπάρξουν θα είναι έντονα.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Αιγόκερως

Τώρα η Σελήνη βρίσκεται σε ένα εξαιρετικό τρίγωνο με τον κυβερνήτη σας Κρόνο και έτσι εσείς επανέρχεστε σε μία κατάσταση γενικότερη ισορροπίας, προσεγγίζοντας λογικά τα πράγματα.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Υδροχόος

Η Σελήνη τώρα σε σύνοδο με τον κυβερνήτη σας Ουρανό είναι σε θέση να σας φέρει επιθετικά τις μνήμες του παρελθόντος, προκαλώντας σας σύγχυση και ανασφάλειες στην ερωτική σας ζωή.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ιχθείς

Προσπαθήσετε να αξιοποιήσετε θετικά την ημέρα. Είναι πιθανότατο βέβαια μέσα από την επιρροή των δεκανών σας να βρεθείτε σε σύγχυση και συναισθηματική ένταση, θα καταφέρετε όμως να βρείτε ισορροπίες.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 17-3-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 17-3-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 17-3-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Τόσα αστρολογικά γεγονότα, από την Νέα Σελήνη, έως και την είσοδο του κυβερνήτη σας Άρη στον Αιγόκερω, έρχονται...

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 9-12-2017

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 9-12-2017

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 9-12-2017

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Με τον κυβερνήτη σας Άρη να εισέρχεται τώρα λοιπόν στο ζώδιο του Σκορπιού, ετοιμαστείτε για μία περίοδο πάθους....

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 6-12-2017

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 6-12-2017

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 6-12-2017

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Με τον ανάδρομο Ερμή σε εξάγωνο με τον κυβερνήτη σας Άρη, επηρεάζεστε για μία εβδομάδα να καταστήσετε τον...

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 1-12-2017

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 1-12-2017

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 1-12-2017

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Η αντίθεση του κυβερνήτη σας Άρη με τον Ουρανό δεν είναι τόσο τρομακτική όσο ακούγεται. Έχετε μεγάλο και έντονο...

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 25-11-2017

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 25-11-2017

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 25-11-2017

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Με το τρίγωνο μεταξύ της Σελήνης και του κυβερνήτη του αστερισμού σας, τον Άρη περνάτε σε άλλη φάση. Είσαστε σε...

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 20-11-2017

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 20-11-2017

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 20-11-2017

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Με το εξαιρετικό εξάγωνο μεταξύ της Σελήνης και του κυβερνήτη σας Άρη να είσαστε έτοιμοι για μεγαλύτερες...