Επανασυνδέσεις Ζωδίων 30-11-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 30-11-2017
<p>Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός

Η αντίθεση της Σελήνης με τον κυβερνήτη σας Άρη πρόκειται να φέρει σε εσάς εσωτερική αναστάτωση, την οποία εξωτερικεύετε. Προσοχή πολύ μεγάλη, απέναντι σε τσακωμούς που ξεπερνούν τα όρια.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ταύρος

Η Σελήνη έχει εισέλθει στο ζώδιό σας. παρόλα αυτά, λόγω των υπόλοιπων αστρολογικών όψεων, θα είναι πραγματικά δύσκολο το να αναζητήσετε ασφάλεια στο ερωτικό σας παρελθόν.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Δίδυμοι

Χάρις την επιρροή του τριγώνου της Σελήνης με τον κυβερνήτη σας Ερμή καταφέρνετε τώρα να δείτε τις καταστάσεις λογικά, αλλά ταυτόχρονα με μεγάλη συμπάθεια και ειλικρίνεια, ασκείτε μεγάλη γοητεία.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Καρκίνος

Η Σελήνη τώρα βρίσκεται σε σύνοδο με τον ανάδρομο Ουρανό. Προσέξτε πολύ, καθώς μπορεί να έχετε καλές προθέσεις, όμως θα δυσκολευτείτε σε σχέση με το ερωτικό σας παρελθόν, στην πράξη, προκαλώντας αναταραχές.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Λέων

Θα πρέπει να έχετε υπόψιν σας πως δεν επηρεάζεστε καθαρά θετικά από την ημέρα και έτσι πιθανώς να σας δημιουργηθούν ψευδαισθήσεις και να προχωρήστε αναίτια σε εντάσεις.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Παρθένος

Τώρα, η Σελήνη βρίσκεται σε τρίγωνο με τον κυβερνήτη σας Ερμή και εσείς μπορείτε πλέον δυναμικά να ξαναμπείτε στο ερωτικό παιχνίδι. Εξωτερικεύετε κάποια σημαντική γαλήνη.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ζυγός

Η σύνοδος της Σελήνης με τον Ουρανό είναι όψη που φέρνει γενικά πάθος στα νέα αισθηματικά ξεκινήματα. Δεν θα ισχύει όμως αυτό τόσο δυναμικά για το ερωτικό σας παρελθόν.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Σκορπιός

Το τετράγωνο που σχηματίζεται μεταξύ της Σελήνης και του κυβερνήτη σας Πλούτωνα μπορεί τώρα να φέρει μεγάλες εντάσεις. Μην καταπιέζετε πρόσωπο από το ερωτικό σας παρελθόν.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Τοξότης

Θα πρέπει να είστε κάπως προσεκτικοί σήμερα. Αν και θα έχετε διάθεση για να εξομαλύνετε καταστάσεις, θα αντιληφθείτε πως έχετε μια κάποια ροπή προς την ένταση.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Αιγόκερως

Η Σελήνη σε τρίγωνο με τον κυβερνήτη σας Κρόνο σας δίνει την δύναμη της λογικής, ώστε να αντιμετωπίσετε τις σημερινές δυσκολίες που θα βρείτε πιθανότατα μπροστά σας.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Υδροχόος

Με τον Ουρανό που κυβερνά το ζώδιό σας να βρίσκεται τώρα σε σύνοδο με την Σελήνη, θα χρειαστεί να είστε πολύ προσεκτικοί, ιδιαίτερα με το ερωτικό σας παρελθόν. Έχετε κάποιες παράλογες αντιδράσεις.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ιχθείς

Δείξτε ωριμότητα σήμερα. Μέσα από τους δεκανούς σας πρόκειται να δεχθείτε έντονα επιθετικές εικόνες, που αφορούν στο ερωτικό σας παρελθόν. Προσέξτε πολύ την οποιαδήποτε υπερβολή.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 30-12-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 30-12-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 30-12-2017

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Πάρτε μία ανάσα και αντιμετωπίστε τους φόβους και τις ανασφάλειες που είναι απολύτως λογικό να έχετε, σε σχέση...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 22-12-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 22-12-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 22-12-2017

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Μην φοβηθείτε να αντιμετωπίσετε σε πρώτο επίπεδο το ερωτικό σας παρελθόν, όμως να είστε πολύ προσεκτικοί στο0υς...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 10-12-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 10-12-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 10-12-2017

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Συντονιστείτε με το κλίμα το οποίο σας προσφέρει μεγαλύτερη δύναμη απέναντι στην προσέγγισή σας. το ερωτικό...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 5-12-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 5-12-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 5-12-2017

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Είναι ώρα δράσης και αυτό πρέπει να το αντιληφθείτε βαθειά, εάν θέλετε πράγματι να προχωρήσετε σε...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 4-12-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 4-12-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 4-12-2017

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Η Σελήνη τώρα σε τρίγωνο με τον κυβερνήτη σας Άρη σας χαρίζει τον απαραίτητο δυναμισμό, ο οποίος απαιτείτε σε...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 2-12-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 2-12-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 2-12-2017

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Τώρα ο ιδιαίτερος δυναμισμός σας εξωτερικεύεται με μεγαλύτερη ευκολία μέσα στο ερωτικό σας παρελθόν και έχει...