Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 1-12-2017

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 1-12-2017
<p>Κριός – Ντάμα των Ράβδων

Υπάρχει μια έκρηξη πάθους σήμερα στις σχέσεις σας, ακόμα και αν αυτό δεν γίνεται φανερό με την πρώτη ματιά. Έχετε την διάθεση να  μοιραστείτε μοναδικές στιγμές με το ταίρι σας και να κάνετε την ζωή σας πολύ ευτυχισμένη και σίγουρη.

Ταύρος – Έξι των Κυπέλλων

Έχετε χαθεί στην νοσταλγία. Χρειάζεστε ανθρώπους που να σας αγαπούν πολύ για να μπορέσετε να βγείτε έξω από μια κάπως μελαγχολική, μέσα στις αναμνήσεις, διάθεση.

Δίδυμοι – Ο Ερημίτης

Ίσως επειδή πρέπει να πάρετε σοβαρές αποφάσεις στην ερωτική σας ζωή χρειάζεστε σίγουρη καθοδήγηση από μεγαλύτερους ανθρώπους. Ίσως πάλι να έχετε την διάθεση να απομονωθείτε κάπως, ακόμα κι αν είστε σε σχέση.

Καρκίνος – Οκτώ των Κυπέλλων

Μοιάζει να σας έχει καταλάβει μια απότομη λύπη που σχετίζεται με τον έρωτα. Ίσως κάτι δεν έχει πάει καλά στην σχέση σας και είστε σε μια κατάσταση που σηματοδοτεί έντονες αλλαγές.  

Λέων – Δύο των Πεντάκτινων

Είστε σε μια κατάσταση ισορροπίας σε επίπεδο συναισθηματικό, αλλά πρόκειται για μια ισορροπία που δεν σας καλύπτει, δεν σας βοηθάει να δείτε  το βάθος των συναισθημάτων σας. Πρέπει να ρισκάρετε λίγο.

Παρθένος Πέντε των Ράβδων

Μπορεί να χρειαστεί να υπερασπίσετε σήμερα τον εαυτό σας απέναντι στο ταίρι σας ή στον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά. Υπάρχει πάθος και διάθεση να τα βρείτε, οπότε όλα θα πάνε καλά.

Ζυγός – Ντάμα των Κυπέλλων

Η συναισθηματική σας φόρτιση είναι μεγάλη και θέλετε με κάποιον τρόπο να ξεπεράσετε εμπόδια που έχουν να κάνουν με την αγάπη. Για την ακρίβεια, είναι τόσο πολλά τα συναισθήματά σας που παρασέρνουν τα εμπόδια.   

Σκορπιός – Ρήγας των Πεντάκτινων

Έχετε απόλυτη ερωτική σταθερότητα και ξέρετε με ποιον τρόπο να διεκδικήσετε αυτά που σας αξίζουν στον έρωτα. Ταυτόχρονα είστε πολύ χρήσιμοι στους ανθρώπους που αγαπάτε.  

Τοξότης – Τέσσερα των Κυπέλλων

Μια συναισθηματική κόπωση σας έχει καταλάβει. Μπορεί όλα να φαίνονται καλά στις σχέσεις σας, αλλά χρειάζεστε κάτι παραπάνω που δεν το έχετε.  

Αιγόκερως – Ο Ιππότης των Σπαθιών

Ίσως χρειαστεί να ακονίσετε τα πνευματικά σας σπαθιά σήμερα, όπως και αυτά του λόγου, για να αντιμετωπίσετε ένα πολύ δυναμικό φλερτ. Κάποιος άνθρωπος μεγάλης πνευματικής δύναμης θέλει να κάνει ερωτικούς αγώνες μαζί σας.  

Υδροχόος – Ο Τροχός της Τύχης Αντίστροφα

Και εχθές είχατε τον Τροχό της Τύχης, αλλά σε όρθια θέση. Φαίνεται ότι σας φοβίζουν οι αλλαγές που έρχονται στον δρόμο σας.  φροντίστε ν είστε όσο γίνεται πιο ψύχραιμοι και όλα θα πάνε καλά.

Ιχθείς – Δύο των Κυπέλλων

Ένα δυνατό φλερτ ή μια αναθέρμανση της σχέσης σας είναι προ των πυλών μέσα στην ημέρα. Με κάποιον άνθρωπο θα μοιραστείτε βαθιά συναισθήματα και τρυφερότητα. 

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 10-12-2017

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 10-12-2017

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 10-12-2017

Κριός – Δύο των Πεντάκτινων Θέλετε να κάνετε μια προσπάθεια να ισορροπήσουν οι σχέσεις σας. Έχετε πάρα πολλές υποχρεώσεις που σας...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 5-11-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 5-11-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 5-11-2017

Κριός – Δέκα των Κυπέλλων Η ερωτική σας διάθεση και ο έντονος ρομαντισμός σας θα είναι ο οδηγός του αγαπημένου σας προσώπου προς μια...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 16-10-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 16-10-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 16-10-2017

Κριός – Η Αυτοκράτειρα Αντίστροφα Μπορεί να νιώθετε κουρασμένοι, ωστόσο η ερωτική σας διάθεση και τα συναισθήματα που τρέφετε για το...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 11-10-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 11-10-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 11-10-2017

Κριός – Δύο των Κυπέλλων Η ερωτική σας διάθεση ανεβαίνει σταδιακά και καθ' όλη τη διάρκεια τη διάρκεια της ημέρας θα είστε τρυφεροί...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 17-6-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 17-6-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 17-6-2017

Κριός – 7 των Σπαθιών Έχετε τελικά κάποιο χρόνο μακριά από την εργασία. Αντί να απολαύσετε τον εαυτό σας σε μοναξιά, σας προτείνουμε να...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 23-2-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 23-2-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 23-2-2017

Η πανάρχαια Μεγάλη Αρκάνα των ταρώ μας αποκαλύπτει και σήμερα τα μυστικά του έρωτα και της αγάπης. Πάμε μια βόλτα στα σύμβολα της ψυχής...