Αστρολόγιο Δεκεμβρίου 2017

Αστρολόγιο Δεκεμβρίου 2017
<p>Καθώς εξετάζουμε την αστρολογική ταυτότητα του Δεκεμβρίου 2017, βλέπουμε ότι έχει τη δική της κοσμική εκτροπή και ροή καθώς διαφέρουν οι ενέργειες από όλον σχεδόν τον προηγούμενο χρόνο.

Αυτό συμβαίνει καθώς οι πλανήτες μετακινούνται σιγά-σιγά στο φόντο των ζωδίων. Μοιάζει πολύ με ένα καλειδοσκόπιο διαφόρων χρωμάτων και σχημάτων που δημιουργούν νέα σχέδια καθώς γυρίζετε το σωλήνα.

Οι εσωτερικοί πλανήτες, ο Ερμής και η Αφροδίτη θα είναι γενικά στον Αιγόκερω τον Δεκέμβριο επειδή ταξιδεύουν κοντά στον Ήλιο.

Κατά τη διάρκεια του χρόνου κανονικά λοιπόν, οι άλλοι πλανήτες μπορούν και φέρνουν τις ενέργειές τους στο φως σε μια διαδικασία απομακρυσμένη από το γενικό κλίμα, επειδή δεν θα είναι στον Αιγόκερω. Ω, αλλά αυτό δεν είναι αλήθεια φέτος, όπως σύντομα θα δούμε.

Κρόνος στον Αιγόκερω

Η μεγάλη είδηση αυτού του μήνα είναι ότι ο Κρόνος μετακινείται στον Αιγόκερω.

Τα ζώδια που θα αισθανθούν ότι η ενέργεια αυτή αλλάζει περισσότερο είναι ο Αιγόκερως, ο Υδροχόος και όποιος είναι στην ηλικία των είκοσι εννέα, πενήντα εννέα ή ογδόντα εννέα ετών το 2018. Για αυτούς τους ανθρώπους ο Κρόνος είναι  στον Αιγόκερω στον γενέθλιο χάρτη τους και αυτό σημαίνει γενέθλια επιστροφή του Κρόνου για αυτούς.

Ο Κρόνος στον Αιγόκερω είναι ένας αναβαθμονόμος αξιόλογων και εφικτών στόχων που μπορείτε να ορίσετε. Θα είστε περιορισμένοι, αλλά μόνο από το δικό σας χέρι, καθώς προσπαθείτε να δημιουργήσετε ένα θεμέλιο για το μέλλον σας.

Οι κυβερνήσεις, οι επιχειρήσεις και οι συνεργασίες θα είναι πιο διαφανείς καθώς οι άνθρωποι απαιτούν τίμιες συναλλαγές. Οι νόμοι που έχουν τεθεί σε ισχύ τώρα θα περιορίσουν τον κόσμο σε υπερβολικό βαθμό. Οι φόροι εταιρειών είναι ένας τομέας που θα αντιμετωπιστεί.

Σε προσωπικό επίπεδο θα μάθετε με έναν σκληρό τρόπο ακριβώς ποιοι είναι οι περιορισμοί σας. Οι γονείς των εφήβων θα σφίξουν τα ηνία και θα προσπαθήσουν να αντισταθούν στην πίεση από τα παιδιά τους. Η ίδια η γονική μέριμνα θα γίνει μια αξιόλογη εκδοχή.

Οι γονείς και οι μεγαλύτεροι τύποι ομάδων αδελφών θα κερδίσουν δύναμη. Η πειθαρχία για τη νεολαία θα επανέλθει.

Το διαδίκτυο θα αναδιαρθρωθεί και θα υπάρξει μια δικαιότερη μετοχή.

Όλες αυτές οι αλλαγές θα εξελιχθούν τα επόμενα δυόμισι χρόνια καθώς ο Κρόνος διαπερνά ολόκληρο τον Αιγόκερω.

Ο Ερμής ανάδρομος

Ο Ερμής θα είναι οπισθοδρομικός για το μεγαλύτερο μέρος του μήνα, κάτι  που δημιουργεί ένταση στις αγορές των Χριστουγέννων. Τα προβλήματα που συνήθως έρχονται με την περίοδο των διακοπών θα είναι τρεις φορές πιο ενοχλητικά από το συνηθισμένο.

Είτε κάντε τις εποχιακές σας αγορές το Νοέμβριο -  αν δεν μπορείτε να το κάνετε αυτό, περιμένετε μέχρι την παραμονή των Χριστουγέννων.

Εάν αγοράζετε πράγματα, πιθανότατα θα επιστρέψετε τα πράγματα που αγοράσατε και θα επιστρέψετε στο κατάστημα ακόμα και πριν ξεκινήσει πραγματικά η σεζόν επειδή είστε δυσαρεστημένοι από τις αγορές σας.

Τα καλύτερα ψώνια θα είναι στην τσάντα πριν από τις 3 Δεκεμβρίου και απίστευτα καλά την παραμονή των Χριστουγέννων.

Αποφύγετε τη συντριβή αν είστε πωλητές, καθώς οι αγοραστές επιστρέφουν τρεις φορές εξαιτίας της οπισθοδρομικής περιόδου του Ερμή στα καταστήματα για να αγοράσουν πράγματα που είναι ακατάλληλα, λάθος ή καταστραμμένα με κάποιο τρόπο.

Αυτό το διάστημα υπόσχεται να είναι ταραχώδες για τους αγοραστές και τους πωλητές, με πολλές συγκρούσεις.

Αναμένετε επίσης ταχυδρομικές καθυστερήσεις, καθώς ο Ερμής καθορίζει τα ταχυδρομεία, τις ταχυμεταφορές και τις υπηρεσίες παράδοσης.

Νέα Σελήνη στον Τοξότη - 18 Δεκεμβρίου 2017

Τον Δεκέμβριο έχουμε μια ζωντανή και "αισιόδοξη" Νέα Σελήνη στον Τοξότη, ένα ζώδιο φωτιάς. Όσοι από εμάς έχουν πλανήτες σε ζώδια φωτιάς (ειδικά στον Τοξότη) αισθάνονται πραγματικά την ανάγκη να βρούμε έκφραση μέσω ιδανικών και πεποιθήσεων κατά τρόπο που να αντέχουν τα παλιά όρια. Με άλλα λόγια, πρόκειται για ένα μήνα μνημειώδους "ανακαλύψεως" στα συμβατικά συστήματα πεποιθήσεων είτε εξετάζουμε την πολιτική, τη θρησκεία ή την προσωπική φιλοσοφία της ζωής μας.

Ο Τοξότης επεκτείνει τους ορίζοντές μας και τροφοδοτεί την αναζήτηση για την Ανώτερη Συνειδητότητα. Κάτω από την επιρροή του Τοξότη, είμαστε πιο ανοιχτοί και αισιόδοξοι και δεν θέλουμε περιορισμούς και ατιμωρησία οποιουδήποτε είδους. Σε συνδυασμό με τις ισχυρές δυνάμεις του Ουρανού στον Κριό, είναι καιρός για προσωπική επανάσταση και σπάσιμο σε οτιδήποτε αισθάνεται κάποιος ως περιοριστικό. Σίγουρα θέλουμε να νιώσουμε ελευθερία που να συμβαδίζει με ηθική νομιμότητα.

Ευτυχώς, μετά την 25η Δεκεμβρίου, η Αφροδίτη είναι υπεύθυνη για τον Αιγόκερω, ο οποίος προσφέρει κάποιο βαθμό ελέγχων και ισορροπιών, αλλά αν υπάρχει κάποια περιοχή στη ζωή σας που δημιουργεί περιορισμό ή δυσαρέσκεια, θα γίνει ένα πραγματικό σημείο τριβής.

Αξιοποιήστε την ευκαιρία αυτού του μήνα για να ασκήσετε την προσωπική σας ελευθερία και έκφραση, αλλά και για να τιμάτε τις ευθύνες και τις δεσμεύσεις σας.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Τα high lights του αστρολογικού 2018

Τα high lights του αστρολογικού 2018

Τα high lights του αστρολογικού 2018

Κρόνος στον Αιγόκερω Τεχνικά, ο Κρόνος εισήλθε στον Αιγόκερω στις 19 Δεκεμβρίου 2017, αλλά είναι αρκετά κοντά στο τέλος του έτους. Οι...

Εβδομαδιαίο Αστρολογικό Δελτίο 19/12 - 25/12/2016

Εβδομαδιαίο Αστρολογικό Δελτίο 19/12 - 25/12/2016

Εβδομαδιαίο Αστρολογικό Δελτίο 19/12 - 25/12/2016

Είμαστε στην εβδομάδα που καταλήγει στα Χριστούγεννα όπου πραγματικά θα είναι εκπληκτικά με τις πανέμορφες όψεις τους. Ο Κρόνος σε...

Ερμής στον Αιγόκερω

 Ερμής στον Αιγόκερω

Ερμής στον Αιγόκερω

Στις 2 Δεκεμβρίου ο Ερμής εισέρχεται στον Αιγόκερω, ο οποίος θα παραμείνει μέχρι τις 4 Ιανουαρίου του 2017, έτσι αλλάζει η επικοινωνιακή μας...

Εβδομαδιαίο Αστρολογικό Δελτίο 7/11 – 13/11/2016

Εβδομαδιαίο Αστρολογικό Δελτίο 7/11 – 13/11/2016

Εβδομαδιαίο Αστρολογικό Δελτίο 7/11 – 13/11/2016

Πολύ σημαντικές θα είναι οι διελεύσεις αυτής της περιόδου και θα μας βοηθήσουν στον αισθηματικό και στον επαγγελματικό τομέα. Στις 9...

Εβδομαδιαίο Αστρολογικό Δελτίο 07/12 –13/12/2015

Εβδομαδιαίο Αστρολογικό Δελτίο 07/12 –13/12/2015

Εβδομαδιαίο Αστρολογικό Δελτίο 07/12 –13/12/2015

Πολλές και ενδιαφέρουσες θα είναι οι πλανητικές εξελίξεις την περίοδο αυτήν, θα έχουμε τον Ήλιο σε τρίγωνο με τον Ουρανό, μια πολύ...

Αστρολογικό Δελτίο 12-11-2014

Αστρολογικό Δελτίο 12-11-2014

Αστρολογικό Δελτίο 12-11-2014

Η φαντασία και η διαίσθηση θα μας χαρακτηρίζουν για σήμερα και τις επόμενες δύο μέρες από την ενέργεια του τριγώνου του Ερμή με τον...