Κρόνιες Δυνάμεις

Κρόνιες Δυνάμεις
<p>Το γεγονός ότι ο Κρόνος περνάει στον Αιγόκερω αυτόν τον Δεκέμβρη είναι το σημαντικό γεγονός της διετίας – σε λίγο θα του πάρει του Κρόνου τα σκήπτρα ο ακόμα πιο ακριβοθώρητος Ουρανός, που μετά από 7 χρόνια θα μετακομίσει μέσα στο 2018 στον ταύρο από τον Κριό που είναι σήμερα. Για το κάθε ζώδιο αυτή η Κρόνια ενέργεια που θα εκδηλωθεί πολλαπλάσια, καθώς ο Κρόνος θα είναι στο ζώδιο που άρχει, τον Αιγόκερω, θα έχει συγκεκριμένη περιοχή εκδήλωσης. Ας δούμε πώς θα επηρεάσει κάθε ζώδιο.

Για τον Κριό: Μπορεί να αισθάνεστε ότι προσπαθείτε να αποδείξετε ή να επιτύχετε κάτι σταθερό. Η απόδοσή σας γίνεται δημόσια ή με οποιονδήποτε τρόπο η επιχείρηση που θα σας απασχολήσει αυτήν την διετία θα είναι κυρίως η σταδιοδρομία σας.

Για τον Ταύρο: Έχετε την πρόκληση να εξετάσετε τη ζωή και το μέλλον σας πιο ρεαλιστικά και πρακτικά. Μπορεί να υπάρξουν σημαντικά επιτεύγματα στην όποια δημοσίευση ή στην εκπαίδευση.

Για τους Διδύμους: Είστε σε μια διετή πρόκληση να ξεκαθαρίσετε τι μοιράζεστε με άλλους, καθώς και θέματα εξάρτησης και οικειότητας. Είναι καιρός να αντιμετωπίσετε τους φόβους ότι θα χάσετε τον έλεγχο.

Για τον Καρκίνο: Δοκιμές και ενίσχυση των συνεργασιών, σχέσεις διαπροσωπικές, γάμοι. Οι πραγματικότητες αντιμετωπίζονται. Οι δεσμεύσεις γίνονται ή ελέγχονται.

Για τον Λέοντα: Είστε στην πρόκληση να διορθώσετε τις καθημερινές σας υποθέσεις, την εργασία, τις ρουτίνες, την υγεία, τις συνήθειες και τα προγράμματα αυτο-φροντίδας.

Για την Παρθένο: Δημιουργική έκφραση, διασκέδαση, ρομαντισμός, παιδιά και χόμπι είναι περιοχές που σφίγγουν τη ζώνη, με ρεαλισμό, δοκιμές, δεσμεύσεις και αυξημένη πειθαρχία.

Για τον Ζυγό: Το σπίτι, η οικογένεια, η προσωπική ανέλιξη και η φροντίδα ή η διατροφή είναι θέματα που απαιτούν αυξημένη πειθαρχία, ρεαλισμό, παράδοση και δομή.

Για τον Σκορπιό: Αυξημένες καθημερινές ευθύνες ή δεσμεύσεις. Σοβαρές μελέτες ή εργασίες κατάρτισης και λεπτομέρειας, ενδεχομένως μειωμένες αλληλεπιδράσεις με άλλους, δοκιμές ιδεών και μελετών.

Για τον Τοξότη: Ένας χρόνος για μια πιο υπεύθυνη και ρεαλιστική προσέγγιση των χρημάτων και των περιουσιακών στοιχείων. Η σύσφιξη των ιμάντων είναι σωστή και πολύ χρήσιμη. Ώρα να αποκηρύξετε, να μειώσετε τα απόβλητα και να αξιοποιήσετε σωστά τους πόρους σας.

Για τον Αιγόκερω: Ένας χρόνος αυξημένων προσωπικών ευθυνών, προσοχής στη λεπτομέρεια και προσπαθειών για τη διατήρηση και βελτίωση της υγείας και των προσωπικών υποθέσεων. Είστε στην πρόκληση να γίνετε πιο αποτελεσματικοί όσον αφορά τα επίπεδα ενέργειας και τη διαχείριση του χρόνου.

Για τον Υδροχόο: Μια εποχή πνευματικής ανακαίνισης, καθαρισμού και καλύτερης προσοχής στην ψυχική υγεία. Είστε στην πρόκληση να φροντίσετε τις ημιτελείς επιχειρήσεις, να ανασυντάξετε, να επεξεργαστείτε και να θεραπεύσετε. Είναι σημαντικό να απαλλαγείτε από λύπες ή αντιληπτές αποτυχίες και απογοητεύσεις καθώς ο κύκλος του Κρόνου εισέρχεται στο τελευταίο του στάδιο για εσάς πριν έρθει ο πλήρης κύκλος της γενέθλιας επιστροφής.

Για τους Ιχθείς: Ώρα να καθαρίσετε τους στόχους της κοινωνικής σας ζωής και ευτυχίας. Ήρθε η ώρα να κάνετε τα όνειρα πραγματικότητα ή θραύσματα. Είναι μια καλή στιγμή για να δείτε αυτά τα πράγματα με μεγαλύτερη σαφήνεια, αν και μερικές φορές αυστηρά.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Κρόνιες Δυνάμεις

Κρόνιες Δυνάμεις

Κρόνιες Δυνάμεις

Το γεγονός ότι ο Κρόνος περνάει στον Αιγόκερω αυτόν τον Δεκέμβρη είναι το σημαντικό γεγονός της διετίας – σε λίγο θα του πάρει του...

Εξωτερικοί πλανήτες και ψυχικές δυνάμεις

Εξωτερικοί πλανήτες και ψυχικές δυνάμεις

Εξωτερικοί πλανήτες και ψυχικές δυνάμεις

Καθώς προχωράμε σε μια σαφώς πιο ανεπτυγμένη πνευματικά περίοδο έχει έρθει η ώρα να δούμε τους εξωτερικούς πλανήτες με το πραγματικό...

Γενέθλιοι πλανήτες σε στάση

Γενέθλιοι πλανήτες σε στάση

Γενέθλιοι πλανήτες σε στάση

Έχουμε μια κάποια αντίληψη για το μπορούμε να περιμένουμε όταν στο γενέθλιο αποτύπωμα ενός ατόμου συναντάμε ανάδρομους πλανήτες. Μια...

Πολικότητα των Πλανητών

Πολικότητα των Πλανητών

Πολικότητα των Πλανητών

Το Σύμπαν εμπεριέχει μια δυνατή εναλλασσόμενη ενέργεια κατά την άποψη της μοντέρνας φυσικής. Οι πλανήτες επίσης έχουν την δική τους...

Σεληνιακοί Κύκλοι Σάρος

Σεληνιακοί Κύκλοι Σάρος

Σεληνιακοί Κύκλοι Σάρος

Οι Κύκλοι Σάρος είναι ένα πολύ σημαντικό εργαλείο πρόβλεψης τόσο για τα φυσικά πεδία, όπως η μετεωρολογία, όσο και για τα θεωρούμενα...

Ο Αρης και ο Αντρας!

Ο Αρης και ο Αντρας!

Ο Αρης και ο Αντρας!

Ποια είναι η επίδραση του Σύμπαντος στην ανθρώπινη λίμπιντο; Η ενέργεια πίσω από τα συναισθήματά σας, όποια κι αν είναι, αντιπροσωπεύει...