Σαββατοκύριακο Αγάπης 2/12 – 3/12/2017

Σαββατοκύριακο Αγάπης 2/12 – 3/12/2017
<p>Κριός

Το ΣΚ θα εστιάσετε όλη την προσοχή, το χρόνο και την ενέργεια σας στην εξεύρεση εναλλακτικών λύσεων για να βελτιωθεί ο τρόπος που ζείτε. Ανυπομονείτε να επεκτείνετε τους ορίζοντές σας με συναντήσεις με ανθρώπους εκτός του στενού κύκλου σας, ή κάποιον μεγαλύτερο από εσάς που μπορεί να σας προσφέρει όχι μόνο πολλά υποσχόμενα μελλοντικά αγαθά, αλλά επίσης, και πολύ σημαντικό, σταθερότητα!

Ταύρος

Οι περιστάσεις θα αλλάξουν γρήγορα, ως εκ τούτου, συνιστάται να κάνετε βραχυπρόθεσμα σχέδια ανεξάρτητα από το αν αφορούν την προσωπική ή επαγγελματική ζωή σας. Αυτή η στρατηγική θα σας επιτρέψει να αντιδράτε καταλλήλως σε διαφορετικές καταστάσεις και να επωφεληθείτε από τις αναδυόμενες ευκαιρίες, ειδικά το ΣΚ.

Δίδυμοι

Τέλειο και ερωτικό ΣΚ. Θα είστε σε θέση να επιτύχετε εξαιρετικά αποτελέσματα που θα έχουν μακροχρόνιες συνέπειες. Το μόνο που μπορεί να σας σταματήσει είναι κάποιο ανεπίλυτο πρόβλημα, παρεξήγηση ή κάτι πολύ δυσάρεστο - απογοήτευση από προσωπικούς ή επιχειρηματικούς εταίρους. Τα καλά νέα είναι ότι κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου θα έχετε την ευκαιρία να επηρεάσετε τα γεγονότα και να μετατρέψετε τα αρνητικά σε θετικά μέσα από εποικοδομητικές συνομιλίες.

Καρκίνος

Θα είστε σε θέση να επιτύχετε εξαιρετικά αποτελέσματα στον ερωτικό τομέα που θα έχουν μακροχρόνιες συνέπειες. Το μόνο που μπορεί να σας σταματήσει είναι κάποιο ανεπίλυτο πρόβλημα, παρεξήγηση ή κάτι πολύ δυσάρεστο - απογοήτευση από προσωπικούς ή επιχειρηματικούς εταίρους. Τα καλά νέα είναι ότι κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου θα έχετε την ευκαιρία να επηρεάσετε τα γεγονότα και να μετατρέψετε τα αρνητικά σε θετικά μέσα από εποικοδομητικές συνομιλίες.

Λέων

Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου έχετε την απίστευτη ευκαιρία να εκπληρώσετε ένα όνειρό σας. Μερικοί από εσάς θα συνειδητοποιήσουν ότι, ενώ λαμβάνουν σημαντικά νέα, συναισθηματικά, θα εισέλθουν σε μια σύγκρουση για να προστατεύσουν τα δικαιώματά τους και τα συμφέροντά τους. Μην περιμένετε μια ομαλή πορεία γεγονότων, ωστόσο η τύχη θα είναι στο πλευρό σας και έχετε την ευκαιρία να μετατρέψετε τα αρνητικά σε θετικά.

Παρθένος

Αυτή την στιγμή χρειάζεστε περισσότερο χρόνο για εσάς ή την οικογένειά σας. Η προσωπική σας ζωή και τα θέματα που αφορούν το σπίτι και την οικογένειά σας θα είναι οι κορυφαίες προτεραιότητές σας. Αυτή είναι η ιδανική περίοδος για να κάνετε αλλαγές που θα επαναφέρουν την ισορροπία και την αρμονία στο καθημερινό περιβάλλον σας και θα επιλύσουν προβλήματα εσωτερικού χώρου ή ακίνητης περιουσίας.

Ζυγός

Αυτήν την εποχή και ειδικά το ΣΚ θα είστε ενεργοί και θα επιδείξετε αποφασιστικότητα και ενθουσιασμό για την επίτευξη των στόχων σας που θα σας επιτρέψουν να σημειώσετε σημαντική πρόοδο στον επιλεγμένο τομέα. Θα λάβετε μέρος σε εποικοδομητικές συνομιλίες, σημαντικές διαπραγματεύσεις και θα είστε σε θέση να επιβάλλετε τη γνώμη σας βασιζόμενοι κυρίως στην εμμονή σας, την ορθή κρίση και την εμπειρία σας.

Σκορπιός

Ετοιμαστείτε για εκπλήξεις! Στην καλύτερη περίπτωση, αυτά θα είναι πρόσθετες δεσμεύσεις που θα βλάψουν το καθημερινό σας χρονοδιάγραμμα και ακόμη και τα σχέδιά σας για την εβδομάδα. Η περίοδος του ΣΚ μπορεί να είναι εξαιρετικά αγχωτική, σύμφωνα με αυτή την τάση. Τα αστέρια θα σας υποστηρίξουν. Θα λάβετε τη βοήθεια που χρειάζεστε για να επιτύχετε ένα μακρόπνοο όνειρο σας, αλλά αυτό δεν θα είναι δωρεάν.

Τοξότης

Οι σχέσεις σας θα περάσουν από σειρά μετασχηματισμών και κάποιες καταστάσεις θα σας εκπλήξουν, αλλά ένα πράγμα είναι σίγουρο, εσείς έχετε τη δύναμη να επηρεάσετε τα γεγονότα. Η πρωτοβουλία σας μπορεί να μετατρέψει την πορεία των γεγονότων, ελέγχετε την κατάσταση, ώστε να επωφεληθείτε! Θα υπάρξουν νέοι, εναλλακτικοί τρόποι που θα σας επιτρέψουν να επαναφέρετε την ισορροπία και την αρμονία στο σπίτι σας. Παρά τις δυνατότητες που έχετε, εξακολουθείτε να έχετε αμφιβολίες σχετικά με τις επιλογές που αφορούν οικιακά και οικογενειακά θέματα.

Αιγόκερως

Αυτή την εποχή θα πρέπει να κάνετε ό, τι είναι απαραίτητο για να πάρετε τη θέση σας κάτω από τον Ήλιο, ακόμα κι αν αυτό σημαίνει να εισέλθετε σε σοβαρές συγκρούσεις. Μην χάσετε την ευκαιρία να προστατεύσετε τα δικαιώματα και τα ενδιαφέροντά σας, να χρησιμοποιήσετε εναλλακτικές μεθόδους για να πετύχετε τους στόχους σας και θα επιτύχετε εξαιρετικά αποτελέσματα που θα έχουν μακροχρόνιες συνέπειες για την ανάπτυξή σας.

Υδροχόος

Η δημοτικότητά σας μεγαλώνει και οι άνθρωποι από τον στενό κύκλο σας θα σας προσφέρουν την υποστήριξη και την κατανόησή σας όποτε το χρειάζεστε. Αυτή η βοήθεια μπορεί να προέρχεται από πρόσωπα της εξουσίας ή άλλους σημαντικούς ανθρώπους στη ζωή σας, γεγονός που την καθιστά ακόμα πιο ξεχωριστή, διότι θα σας επιτρέψει να βελτιώσετε την κοινωνική σας κατάσταση.

Ιχθείς

Οι επιπλοκές κατά τη διάρκεια των γεγονότων του ΣΚ (παρεξηγήσεις, αμφιβολίες κ.λπ.) μπορεί να αποτελούν ένδειξη υπερβολικών προσδοκιών για σημαντικά θέματα στη ζωή σας σχετικά με την κοινωνική σας κατάσταση ή τη διαίσθησή σας, που θα σας βοηθήσουν να εντοπίσετε το πρόβλημα. Εν τω μεταξύ θα έχετε ευκαιρίες να κάνετε θετικές αλλαγές στη ζωή σας - βήματα έξω από τη ζώνη άνεσής σας, να συναντήσετε ανθρώπους που δεν είναι μέρος του στενού κύκλου σας και νέες πόρτες θα ανοίξουν μπροστά σας.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Σαββατοκύριακο Αγάπης 25/11 – 26/11/2017

Σαββατοκύριακο Αγάπης 25/11 – 26/11/2017

Σαββατοκύριακο Αγάπης 25/11 – 26/11/2017

Κριός Το τρίγωνο του Ουρανού – που είναι ανάδρομος – από το ζώδιό σας με τον Ερμή από τον Τοξότη αυτό το ΣΚ ανοίγει τις πύλες του φλερτ...

Σαββατοκύριακο Αγάπης 30/9 – 1/10/2017

Σαββατοκύριακο Αγάπης 30/9 – 1/10/2017

Σαββατοκύριακο Αγάπης 30/9 – 1/10/2017

Κριός Θα μπορούσατε να περάσετε μερικές κοινωνικές και ερωτικές αλλαγές. Ίσως δεν περνάτε πλέον καλά με την ίδια ομάδα φίλων και...

Σαββατοκύριακο Αγάπης 1/07 – 2/07/2017

Σαββατοκύριακο Αγάπης 1/07 – 2/07/2017

Σαββατοκύριακο Αγάπης 1/07 – 2/07/2017

Κριός Αυτό το ΣΚ, το πρώτο του Ιουλίου, διαλέξτε να το περάσετε με ανθρώπους που ξέρετε καλά και δεν υπάρχει περίπτωση να σας...

Σαββατοκύριακο Αγάπης 29-30/10/2016

Σαββατοκύριακο Αγάπης 29-30/10/2016

Σαββατοκύριακο Αγάπης 29-30/10/2016

Σαββατοκύριακο Αγάπης 29-30/10/2016 Πολύ σημαντικά αστρολογικά γεγονότα θα συμβούν το διήμερο αυτό. Στις 29 Οκτωβρίου ο Άρης σε τετράγωνο με...

Σαββατοκύριακο Αγάπης 26/09 – 27/09/2015

Σαββατοκύριακο Αγάπης 26/09 – 27/09/2015

Σαββατοκύριακο Αγάπης 26/09 – 27/09/2015

Ένα πολύ παράξενο σαββατοκύριακο είναι μπροστά μας. Το Σάββατο η σελήνη μας αφήνει μόνους μας με τις σκέψεις μας, αφού θα είναι Κενή...

Σαββατοκύριακο Αγάπης 14/15-2-2015

Σαββατοκύριακο Αγάπης 14/15-2-2015

Σαββατοκύριακο Αγάπης 14/15-2-2015

Αν μιλάμε για σαββατοκύριακο αγάπης και έρωτα! Ένα γλυκύτατο διήμερο, φορτισμένο από την αιθέρια ενέργεια του Αγίου Βαλεντίνου, που...