Επανασυνδέσεις Ζωδίων 2-12-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 2-12-2017
<p>Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός

Τώρα ο ιδιαίτερος δυναμισμός σας εξωτερικεύεται με μεγαλύτερη ευκολία μέσα στο ερωτικό σας παρελθόν και έχει την συμμετοχή του μυστηρίου, που σας βοηθά να είστε πρωτότυποι.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ταύρος

Δεν έχετε φύγει από τοπ θετικό πλαίσιο επιρροής. Το αντίθετο μάλιστα, μόλις τώρα μπήκατε σε αυτό. Μην το βάζετε κάτω, ακόμα και αν υπήρξαν ορισμένες στραβοτιμονιές.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Δίδυμοι

Τώρα, με την Σελήνη να εισέρχεται στο ζώδιό σας, μπορείτε μέσα στο διήμερο που σας αφορά να κάνετε έξυπνες κινήσεις με σκοπό κάποια επανασύνδεσης. Η περιέργεια είναι αυτή που σας παρακινεί.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Καρκίνος

Η κυβερνήτης σας Σελήνη εισερχόμενη τώρα στον αστερισμό των Διδύμων σας δίνει την ευκαιρία να κάνετε κινήσεις μέσα από την λογική επεξεργασία των ζητημάτων και σε συνδυασμό με την επικοινωνία.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Λέων

Μην αφήνετε τον εαυτό σας να βγει από την θετικότητα. Όταν τα πράγματα πάνε καλά και δεν βρίσκεται κάποιος να τα χαλάσει, συνήθως τα χαλάμε από μόνοι μας. Μην το κάνετε αυτό.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Παρθένος

Να γνωρίζετε πως τίποτα δεν είναι απαραιτήτων τυχαίο. Ορισμένα πράγματα συνδυάζονται και εσείς καλείστε να αποκωδικοποιήσετε καταστάσεις. Μην πληγώσετε όμως κανέναν, όχι πολύ, τουλάχιστον.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ζυγός

Τώρα διερωτάστε σε σχέση με ορισμένες καταστάσεις. Δεν είναι και πολλά πράγματα αυτά τα οποία έχετε να σκεφτείτε, στην πραγματικότητα, καλείστε δηλαδή τώρα να ακούσετε τον εαυτό σας.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Σκορπιός

Δεν είναι παράλογο το να είστε σε υποτονική διάθεση. Παρόλα αυτά το πάθος είναι έντονο και το μυστήριο δυναμικό, με την επιρροή που δέχεστε από το τρίγωνο της Σελήνης με τον κυβερνήτη σας Πλούτωνα.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Τοξότης

Μην αφήνετε τον εαυτό σας να ξεγελαστεί. Να έχετε πάντα υπόψιν σας πως η αλήθεια δεν είναι κάτι που θα μάθετε, αλλά κάτι το οποία θα αντιληφθείτε. Αυτή είναι σημαντική γνώση.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Αιγόκερως

Πάρτε τα πράγματα από την αρχή. Μην πέφτετε, προσπαθήστε να διατηρήσετε την θετικότητά σας, βασισμένοι τώρα στην αύξηση μία ποιότητα που αφορά στην ελευθερία σας.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Υδροχόος

Δεν είναι τα πάντα το δύσκολα όσο φαίνονται, ορισμένε φορές μάλιστα μπορεί αν είναι και πολύ πιο εύκολα. Μην ψάχνετε το εύκολο, αλλά μην θεωρείτε ολιγοψυχία το να το ακολουθείτε.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ιχθείς

Ορισμένες καταστάσεις σας ωριμάζουν και σας υποδεικνύουν μεγαλύτερες αλήθειες τις οποίες σταδιακά γνωρίζετε και τις συνδέετε με το ερωτικό σας παρελθόν. Υπάρχουν πολλά ακόμα να μάθετε.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 13-12-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 13-12-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 13-12-2017

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Περισσότερες επιτυχίες έχετε την ευκαιρία να σημειώσετε σήμερα μέσα από την προσέγγισή σας, εμ την σύνοδο της...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 7-12-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 7-12-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 7-12-2017

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Καταφέρνετε να διατηρήσετε την μαχητική σας διάθεση, σε σχέση με την προσέγγισή σας για μία επανασύνδεση, αλλά...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 4-12-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 4-12-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 4-12-2017

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Η Σελήνη τώρα σε τρίγωνο με τον κυβερνήτη σας Άρη σας χαρίζει τον απαραίτητο δυναμισμό, ο οποίος απαιτείτε σε...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 3-12-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 3-12-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 3-12-2017

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Αν καταφέρετε να ξεπεράσετε σήμερα ορισμένες εσωτερικές εντάσεις και να μην τις εξωτερικεύσετε, θα μπορέσετε...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 27-11-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 27-11-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 27-11-2017

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Βεβαιωθείτε πως δεν χάνετε την αυτοπεποίθησή σας, διότι αυτή θα αποδειχθεί σήμερα πως αποτελεί ένα πολύ βασικό...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 23-11-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 23-11-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 23-11-2017

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Οι καταστάσεις είναι περίπλοκες και δύσκολες για επανασύνδεση, εξαιτίας του εκνευρισμού σας και των ακραίων...