Αστρολογικά Ερωτικά Tips 4-12-2017

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 4-12-2017
<p>Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός

Μεγάλη εύνοια σε εσάς τώρα, σε ό,τι αφορά δραστικές και αποφασιστικές κινήσεις, με μεγάλη δόση πρωτοβουλίας, στον ερωτικό σας τομέα. μην ευχαριστείτε εμάς, αλλά το τρίγωνο της Σελήνης με τον κυβερνήτη σας Άρη.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ταύρος

Τώρα η γενικότερη κατάσταση ζητά από εσάς να εξετάσετε τις καταστάσεις και να αποφασίσετε το τι πραγματικά ζητάτε. Εφόσον το κάνετε αυτό, εστιάστε στα πραγματικά σας όνειρα.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Δίδυμοι

Με την αντίθεση μεταξύ της Σελήνης και του κυβερνήτη σας Ερμή, που είναι από εχθές ανάδρομος, προσέξτε πολύ τον εκνευρισμό σας, αλλά και το πώς αυτός εκδηλώνεται.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Καρκίνος

Η κυβερνήτης σας Σελήνη εισέρχεται τώρα στο ζώδιό σας και είστε σε θέση να κάνετε κινήσεις έτσι ώστε να εδραιώσετε την ασφάλεια μέσα στην αισθηματική σας ζωή.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Λέων

Από εχθές νοιώσατε κάποια εσωτερική αναταραχή και πιθανότατα είχατε κάποιες αμφιβολίες για τον εαυτό σας,. ξεπεράστε λοιπόν τέτοιου είδους άγχη, προχωρήστε χαλαρά.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Παρθένος

Η Σελήνη βρίσκεται σε αντίθεση με τον κυβερνήτη σας που από εχθές βρίσκεται σε ανάδρομη πορεία, τον Ερμή. Προχωράτε σε άδικες κατηγορίες, προσέξτε πάρα πολύ την συμπεριφορά σας.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ζυγός

Μπορείτε να προχωρήστε σε ορισμένες πολύ σημαντικές κινήσεις ως προς την εύρεση ορισμένων ισορροπιών. Προσπαθήστε να μείνετε κυρίως σε ό,τι πραγματικά αποζητάτε.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Σκορπιός

Καταφέρνετε σταδιακά να έρθετε ψυχολογικά σε μία καλύτερη κατάσταση, αποκωδικοποιώντας μάλιστα ορισμένα σημαντικά στοιχεία που αφορούν το ερωτικό σας παρελθόν.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Τοξότης

Έχετε μπροστά σας μία περίοδο είκοσι ημερών ώστε να ασχοληθείτε με το να πραγματοποιήσετε τα όνειρά σας στον αισθηματικό σας τομέα, μέσα από το τρίγωνο του κυβερνήτη σας Δία με τον Ποσειδώνα.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Αιγόκερως

Η Σελήνη σε αντίθεση με τον κυβερνήτη σας Κρόνο τώρα θα σας φέρει σε μία εσωτερική σύγκρουση. Οι ενοχές σας θα είναι σε θέση να σας καθυποτάξουν, αντισταθείτε δυναμικά.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Υδροχόος

Το εξάγωνο που τώρα η Σελήνη σχηματίζει με τον κυβερνήτη σας Ουρανό σας υποστηρίζει έτσι ώστε να προχωρήσετε σε πολύ σημαντικές κινήσεις, με σκοπό το να φέρετε τις καταστάσεις εκεί που ζητάτε.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ιχθείς

Το τρίγωνο του Δία με τον κυβερνήτη Ποσειδώνα θα διαρκέσει ως προς την επιρροή του σε εσάς για είκοσι ημέρες, μιλάμε λοιπόν για μία περίοδο που σταδιακά φέρνετε τα όνειρό σας στην πραγματικότητα.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 17-3-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 17-3-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 17-3-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Τόσα αστρολογικά γεγονότα, από την Νέα Σελήνη, έως και την είσοδο του κυβερνήτη σας Άρη στον Αιγόκερω, έρχονται...

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 9-12-2017

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 9-12-2017

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 9-12-2017

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Με τον κυβερνήτη σας Άρη να εισέρχεται τώρα λοιπόν στο ζώδιο του Σκορπιού, ετοιμαστείτε για μία περίοδο πάθους....

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 6-12-2017

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 6-12-2017

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 6-12-2017

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Με τον ανάδρομο Ερμή σε εξάγωνο με τον κυβερνήτη σας Άρη, επηρεάζεστε για μία εβδομάδα να καταστήσετε τον...

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 1-12-2017

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 1-12-2017

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 1-12-2017

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Η αντίθεση του κυβερνήτη σας Άρη με τον Ουρανό δεν είναι τόσο τρομακτική όσο ακούγεται. Έχετε μεγάλο και έντονο...

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 25-11-2017

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 25-11-2017

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 25-11-2017

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Με το τρίγωνο μεταξύ της Σελήνης και του κυβερνήτη του αστερισμού σας, τον Άρη περνάτε σε άλλη φάση. Είσαστε σε...

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 20-11-2017

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 20-11-2017

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 20-11-2017

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Με το εξαιρετικό εξάγωνο μεταξύ της Σελήνης και του κυβερνήτη σας Άρη να είσαστε έτοιμοι για μεγαλύτερες...