Επανασυνδέσεις Ζωδίων 4-12-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 4-12-2017
<p>Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός

Η Σελήνη τώρα σε τρίγωνο με τον κυβερνήτη σας Άρη σας χαρίζει τον απαραίτητο δυναμισμό, ο οποίος απαιτείτε σε προσεγγίσεις που αφορούν στο ερωτικό σας παρελθόν.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ταύρος

Αυτή την περίοδο έχετε την σημαντικότατη ευκαιρία να ορίσετε κάποιες δύσκολε για εσάς καταστάσεις. Προσέξτε αρκετά τις προσπάθειές σας για ερωτική επανασύνδεση με πρόσωπο από τοπ παρελθόν.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Δίδυμοι

Προσέξτε κάπως την τάση σας να βγαίνετε σε βιαστικά και άδικα συμπεράσματα, με την επιρροή σας από την αντίθεση της Σελήνης με τον ανάδρομο κυβερνήτη σας, Ερμή.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Καρκίνος

Με την κυβερνήτη σας Σελήνη να εισέρχεται τώρα στο ζώδιό σας έχετε μεγάλη εύνοια για να οικοδομήσετε βάσεις για την ασφάλειά σας στον αισθηματικό τομέα. έτσι, ανταποκρίνεστε στον απαιτητικό τομέα του ερωτικού παρελθόντος.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Λέων

Λόγω των χθεσινών επιρροών σας δεν είστε έτοιμοι για κινήσεις απαιτητικές. Έτσι θα χρειαστεί να δείξετε κάποια υπομονή σε σχέση με την προσέγγισή σας. Δείξτε αυτοέλεγχο.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Παρθένος

Η Σελήνη σε αντίθεση με τον κυβερνήτη σας Ερμή που ήδη έχει γυρίσει ανάδρομος, θα σας φέρει εσωτερική ένταση και αναταραχή. Προτιμήστε απλές κινήσεις ή ακόμα και αναμονή.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ζυγός

Αν καταφέρετε να βάλετε σε τάξη ορισμένες σκέψεις σας βαθύτερες σε σχέση με το ερωτικό σας παρελθόν, θα μπορέσετε να βγάλετε αυτή τη στιγμή με μεγαλύτερη ευκολία συμπεράσματα.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Σκορπιός

Δεν είναι λάθος το να κάνετε αυτή τη στιγμή κάποια κίνηση, αλλά να γνωρίζετε πως σε αυτή τη φάση θα έχετε κάποια ανασφάλεια, η οποία πρόκειται να δημιουργήσει επιπλοκές στην προσέγγισή σας.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Τοξότης

Χάρις την επιρροή του κυβερνήτη σας Δία, έχετε ήδη μπει σε περίοδο μεγάλων αλλαγών. Αν αυτό που επιθυμείτε είναι μία επανασύνδεση, θα προχωρήσετε τώρα σε αποφάσεις.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Αιγόκερως

Η αντίθεση της Σελήνης με τον κυβερνήτη σας Κρόνο σας οδηγεί σε λάθος χειρισμούς των καταστάσεων και σε ενοχές που δυσκολεύουν την προσπάθειά σας για επανασύνδεση.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Υδροχόος

Χάρις την επιρροή του εξαγώνου της Σελήνης με τον κυβερνήτη σας Ουρανό καταφέρνετε τώρα να προχωρήσετε σε πιο σημαντικές κινήσεις. Καταφέρνετε να έχετε αποδοχή, σε προσπάθεια επανασύνδεσης.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ιχθείς

Από εχθές ξεκίνησε μία περίοδος για εσάς, από αστρολογικής απόψεως, κατά την οποία καταφέρνετε να ενώσετε το παρελθόν με το παρόν σας, αν αυτό αποτελεί πραγματική σας επιθυμία.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 18-12-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 18-12-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 18-12-2017

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Με τη Νέα Σελήνη στον Τοξότη οι καταστάσεις μπαίνουν σε μία νέα τροχιά. Με την θέση του ανάδρομου Ερμή ως...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 13-12-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 13-12-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 13-12-2017

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Περισσότερες επιτυχίες έχετε την ευκαιρία να σημειώσετε σήμερα μέσα από την προσέγγισή σας, εμ την σύνοδο της...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 6-12-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 6-12-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 6-12-2017

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Αυτή τη στιγμή ο ανάδρομος Ερμής βρίσκεται σε εξάγωνο με τον κυβερνήτη σας Άρη, καλώντας σας στο να προχωρήσετε...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 1-12-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 1-12-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 1-12-2017

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Στην προσπάθεια σας να εργαστείτε σε σχέση με μία επανασύνδεση, η αντίθεση του κυβερνήτη σας Άρη με τον Ουρανό...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 30-11-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 30-11-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 30-11-2017

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Η αντίθεση της Σελήνης με τον κυβερνήτη σας Άρη πρόκειται να φέρει σε εσάς εσωτερική αναστάτωση, την οποία...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 23-11-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 23-11-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 23-11-2017

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Οι καταστάσεις είναι περίπλοκες και δύσκολες για επανασύνδεση, εξαιτίας του εκνευρισμού σας και των ακραίων...