Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 5-12-2017

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 5-12-2017
<p>Κριός – Ο Ακόλουθος των Κυπέλλων

Μια απροσδόκητη νέα σχέση που είναι παιχνιδιάρικη και αυθόρμητη. Μια ρομαντική ψυχή που αγκαλιάζει τη συμπόνια και τη φαντασία με παιδική χαρά. Απαλή σκέψη για την αγάπη, την πνευματικότητα και τη σημασία των προσωπικών σχέσεων στις επιχειρηματικές και υλικές υποθέσεις. Μπορεί να δηλώσει τη γέννηση ενός παιδιού.

Ταύρος – Ο Μάγος Αντίστροφα

Ερωτική λαγνεία, δημαγωγία και αρπακτικές παραπλανήσεις. Η χρήση γνώσεων και δεξιοτήτων για εγωιστικό κέρδος ή καταστροφικούς σκοπούς. Η κατάχρηση της τεχνολογίας. Ανικανότητα και αβεβαιότητα. Η έλλειψη βούλησης. Ένα θανατηφόρο ελάττωμα σε μια μεγάλη σχέση.

Δίδυμοι – Ο Άσσος των Κυπέλλων Αντίστροφα

Ο σπόρος μιας καταστρεπτικής σχέσης ή πνευματικής κατάρρευσης. Μια χαμένη ευκαιρία για χαρά, ικανοποίηση, γονιμότητα ή διαφωτισμό. Δεν κατανοείτε τις συναισθηματικές ανάγκες των γύρω σας. Μπορεί να αντιπροσωπεύει ένα απροσδόκητο μήνυμα, μια τυχαία συνάντηση ή την έναρξη μιας φιλία ή έρωτα.

Καρκίνος – Δέκα των Ράβδων

Επιτυχία και κέρδος σε συναισθηματικό επίπεδο, που σας οδηγεί να αναλάβετε ένα βάρος μεγαλύτερο από αυτό που μπορείτε να μεταφέρετε. Το συντριπτικό βάρος της τελικής ευθύνης. Έχοντας ξοδέψει τα καύσιμα τους, οι κινητήρες της δημιουργίας συναισθημάτων ξεμένουν από δύναμη.

Λέων – Ο Θάνατος

Μία σημαντική αλλαγή ή μετασχηματισμός, ενδεχομένως τραυματική και απροσδόκητη. Ελευθερία από τα δεσμά του παρελθόντος. Μια νέα αρχή. Ο θάνατος σε συνδυασμό με την αναγέννηση, συνήθως σχετίζονται με τη συνείδηση και τον τρόπο ζωής.

Παρθένος – Ο Άσσος των Πεντάκτινων

Ο σπόρος της ευημερίας και του υλικού κέρδους  μέσα από τις σχέσεις σας- ίσως ακόμα αόρατος. Ένα νέο θεμέλιο από το οποίο μπορείτε να μετατρέψετε τα όνειρά σας σε πραγματικότητα. Η ανάγκη να εστιάσετε στα πρακτικά θέματα και να κατανοήσετε τη δυναμική του φυσικού κόσμου. Μπορεί να αντιπροσωπεύει ένα δώρο, ένα έγγραφο, κληρονομιά ή μια απροσδόκητη ευκαιρία για φυσική επιτυχία.  

Ζυγός – Η Αυτοκράτειρα Αντίστροφα

Υπάρχει σήμερα μια στειρότητα συναισθημάτων και μια γενική τάση σας να  βλέπετε μόνον τα αρνητικά στην συναισθηματική σας ζωή. Αυτό σας κάνει να είστε δεσποτικοί στην συμπεριφορά σας.

Σκορπιός – Πέντε των Πεντάκτινων

Προσέξτε: Σκληρές δοκιμασίες που προκαλούνται από έναν εθισμό ή κακή σχέση, τη σπατάλη, την κακή υγεία ή ένα εξωτερικό γεγονός. Η απόρριψη, η μοναξιά και η ανάγκη για άνεση συνυπάρχουν. Μπορεί να αντιμετωπίζετε, μια καταστροφή στην προσωπική οικονομία ή μια στροφή προς το χειρότερο στην σχέση σας.

Τοξότης – Έξι των Ράβδων Αντίστροφα

Αλαζονεία και επικίνδυνη έλλειψη λογικής ως αποτέλεσμα επιτυχίας του παρελθόντος. Δυσκολία συναισθηματική και ψευδής υπερηφάνεια σε άχρηστα επιτεύγματα. Ο φόβος της αποτυχίας σε συνδυασμό με τις ψεύτικες ελπίδες. Απογοήτευση από αόριστες καθυστερήσεις και κίνηση χωρίς πρόοδο.   

Αιγόκερως – Πέντε των Ράβδων

Ο φόβος της αποτυχίας θα ξεπεραστεί από τη βούληση να επιτύχει η σχέση σας. Μεγάλα εμπόδια αντιμετωπίστηκαν με ηρωισμό και αποφασιστικότητα. Εσωτερική δύναμη που ασκείται σε μια κρίσιμη στιγμή.

Υδροχόος – Τέσσερα των Σπαθιών

Ανήσυχος δεσμός με το ταίρι σας και ψυχική δυσαρμονία. Μια ρήξη σε εξέλιξη. Μια προσωρινή υποχώρηση από το στρες που μετατρέπεται σε μια μόνιμη διαδρομή. Έλλειψη επαγρύπνησης που θα μπορούσε να οδηγήσει σε καταστροφή.

Ιχθείς – Δύο των Πεντάκτινων Αντίστροφα

Ανισορροπία και δυσαρμονία ως αποτέλεσμα αναταραχής και μετασχηματισμού. Κάνετε στην ερωτική σας ζωή ένα βήμα μπροστά για κάθε δύο βήματα πίσω. Το χάος που προκαλείται από τη μεταβαλλόμενη σημασία των έργων και των προτεραιοτήτων. 

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 4-11-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 4-11-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 4-11-2017

Κριός – Δύο των Σπαθιών Αντίστροφα Μπορεί να σας καταβάλλει η κούραση και η έλλειψη επικοινωνίας με το ταίρι σας σήμερα, ωστόσο αυτό δεν...

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 28-8-2017

Αστρολογική  Ερωτική Ταρώ 28-8-2017

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 28-8-2017

Κριός – Οκτώ των Πεντάκτινων Αντίστροφα Ίσως προσπαθείτε περισσότερο από όσο πρέπει για την απόλυτη επιτυχία στη σχέση σας. Δεν είναι...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 5-6-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 5-6-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 5-6-2017

Κριός – Τρία των Κυπέλλων Έχετε μια ισχυρή ανάγκη για προσωπική ελευθερία και ίσως να νιώθετε και μια αδιαφορία. Από την άποψη αυτή,...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 4-6-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 4-6-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 4-6-2017

Κριός – Ο Τροχός της Τύχης Η μέρα σας φέρνει ελπίδα, ενθουσιασμό και ευκαιρίες. Μια από τις καλύτερες μέρες για να επιλύσετε τις...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 14-3-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 14-3-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 14-3-2017

Κριός – Πέντε των Κυπέλλων Μια κάποια συναισθηματική απώλεια είναι στο πρόγραμμα. Θα ακούσεις κάποιο νέο που θα σε δυσαρεστήσει στον...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 16-2-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 16-2-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 16-2-2017

Το τοπίο αρχίζει και φωτίζεται στον ερωτικό τομέα. Είμαστε έτοιμοι να αποδεχτούμε αλλαγές που θα μας επιτρέψουν να πάμε ένα βήμα...