Αστρολογικό Δελτίο 5-12-2017

Αστρολογικό Δελτίο 5-12-2017
<p>Η ημέρα θα μας ξεκουράσει από ορισμένες χθεσινές ταλαιπωρίες, αλλά και μας υπερασπίζει για να χαράξουμε τον δρόμο προς τα όνειρά μας. Η Σελήνη βρίσκεται σε τρίγωνο με δύο πλανήτες που από προχθές βρίσκονται σε ένα θετικό και πολύ σημαντικό τρίγωνο, το οποίο διατηρεί την επιρροή του για είκοσι ημέρες. Αυτοί οι πλανήτες είναι ο Δίας και ο Ποσειδώνας. Από το τρίγωνο της Σελήνης με τον Δία περιμένουμε να εξωτερικευτούν με μεγαλύτερη ευκολία τα θετικά, ευγενή και ειλικρινή μας συναισθήματα. Θα υποστηρίξουμε όσους έχουν ανάγκη από το περιβάλλον μας και όχι μόνο, ενώ ταυτόχρονα θα αντιληφθούμε πως στο πλάι μας βρίσκονται περισσότεροι από ό,τι νομίζουμε. Σε περίπτωση που αντιμετωπίζουμε οικονομικές δυσκολίες, θα καταφέρουμε να έχουμε την στήριξη προσώπων που θα δράσουν με ευγένεια. Παρά την όποια δυσκολία, καταφέρνουμε να δούμε πιο αισιόδοξα τα πράγματα.

Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα πρόκειται να μας φέρει δημιουργική διάθεση. Είναι μία καλή στιγμή να πάρουμε πρωτοβουλίες, ώστε να έρθουμε πιο κοντά στους στόχους μας. Ποιοι είναι όμως αυτοί οι στόχοι; Με την σελήνη από εχθές να έχει εισέλθει στον Καρκίνο, ευνοούμαστε ιδιαίτερα για να επιτύχουμε στόχους σχετικούς με την επιδίωξη της βασικής μας ασφάλειας, της βεβαιότητας. Από την άλλη όμως, τον τρίγωνο μεταξύ του Δία και του Ποσειδώνα, από προχθές και για είκοσι ημέρες, μας υποστηρίζει έτσι ώστε να πραγματοποιήσουμε τα όνειρά μας. Έτσι, καταφέρνουμε να κάνουμε ρεαλιστικό στόχο αυτό που πριν θεωρούσαμε άπιαστο και ιδανικό, αλλά αδύνατον. Τώρα λοιπόν, τίποτα δεν είναι αδύνατο. Είναι ώρα αποφάσεων και δράσης.

Οι Κριοί, οι Ζυγοί, οι Καρκίνοι και οι Αιγόκεροι μείνετε σταθεροί στις επιδιώξεις σας. Οι Κριοί είστε πιο κοντά σε αυτό που ζητάτε. Οι Ζυγοί έχετε μεγαλύτερη εύνοια απέναντι σε υψηλότερους στόχους. Οι Καρκίνοι είστε σε φάση διεκδικήσεων για την ασφάλειά σας, σε οικονομικό και όχι μόνο επίπεδο. Οι Αιγόκεροι πάρτε αποφάσεις. Για να είστε σίγουροι για τις κινήσεις σας, καλέστε τώρα από σταθερό ή κινητό στο 14850.

Οι Δίδυμοι, οι Τοξότες, οι Παρθένοι και οι Ιχθείς καταφέρνετε να έρθετε πιο κοντά στην θετικότητα. Οι Δίδυμοι προσπαθήστε να χαλαρώσετε. Οι Τοξότες βλέπετε πως δεν είστε μόνοι σας. Οι Παρθένοι μην αποφασίζετε εν θερμώ. Οι Ιχθείς είσαστε σε θέση να ασχοληθείτε με μεγαλύτερους στόχους. Για να αυξήσετε την επιτυχία στον τομέα σας, καλέστε τώρα από σταθερό ή κινητό στο 14850.

Οι Υδροχόοι, οι Λέοντες, οι Ταύροι και οι Σκορπιοί πλησιάζετε αυτό που πραγματικά ζητάτε. Οι Υδροχόοι κάνετε προσεκτικές και μελετημένες κινήσεις. Οι Λέοντες μην δώσετε έκταση σε μικρά ζητήματα. Οι Ταύροι δείξτε το θετικό σας πρόσωπο. Οι Σκορπιοί είσαστε σε θέση να δείτε πιο συνολικά τις καταστάσεις. Για να γνωρίζετε ακριβώς τι επιφυλάσσει η ημέρα, καλέστε τώρα από σταθερό ή κινητό στο 14850.

Πλανήτης

Όψη

Πλανήτης

Ήλιος

Σύνοδος

Αφροδίτη

Ήλιος

Τετράγωνο

Ποσειδών

Σελήνη

Τρίγωνο

Δίας

Σελήνη

Τρίγωνο

Ποσειδών

Ερμής

Εξάγωνο

Αρης

Ερμής

Σύνοδος

Κρόνος

Ερμής

Τρίγωνο

Ουρανός

Ερμής

Εξάγωνο

Ωροσκόπος

Αρης

Εξάγωνο

Κρόνος

Αρης

Αντίθεση

Ουρανός

Αρης

Τρίγωνο

Ωροσκόπος

Δίας

Τρίγωνο

Ποσειδών

Κρόνος

Τρίγωνο

Ουρανός

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!