Επανασυνδέσεις Ζωδίων 5-12-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 5-12-2017
<p>Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός

Είναι ώρα δράσης και αυτό πρέπει να το αντιληφθείτε βαθειά, εάν θέλετε πράγματι να προχωρήσετε σε σημαντικότερες κινήσεις, αλλά και αποτελέσματα απέναντι στο ερωτικό σας παρελθόν.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ταύρος

Μην στηρίζεστε στις υποθέσεις. Μόνοι σας θα μάθετε την ουσιαστική αλήθεια και αυτό είναι κάτι τα οποίο θα χρειαστεί χρόνο. Τον διαθέτετε, αλλά από την πλευρά σας επιταχύνετε.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Δίδυμοι

Η αναδρομή του κυβερνήτη σας Ερμή στον Τοξότη σας οδηγεί σε ορισμένες σκέψεις που ίσως σας φοβίσουν. Μην φοβάστε, απλά αντιμετωπίστε την πραγματικότητα σε πρώτο πρόσωπο.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Καρκίνος

Με την Σελήνης στο ζώδιό σας από εχθές βρίσκεστε σε θέση να κάνετε κινήσεις προσεκτικές και μελετημένες. Μην επιτρέψετε τις ανασφάλειές σας να χαλάσουν την κατάσταση.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Λέων

Μην μένετε στα όσα ακούτε. Αν δεν υπάρχουν αποδείξεις για κάτι, αυτό δεν μπορεί να ισχύει, είτε μιλάμε για κάτι θετικό, είτε για κάτι αρνητικό. Πάρτε την κατάσταση στα χέρια σας.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Παρθένος

Ο ανάδρομος κυβερνήτης σας Ερμής στον Τοξότη σας βυθίζει σε μεγάλε σκέψεις και σύντομα θα σας καθηλώσει. Μην φοβηθείτε, χρειάζεται κουράγιο το ερωτικό σας παρελθόν.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ζυγός

Έχετε θέληση ισχυρή; Τότε γιατί δεν το αποδεικνύετε; Φαίνεται πως βρίσκεστε γενικότερα σε μία φάση στασιμότητας, ακόμα και αν οι κινήσεις σας εμφανίζονται περιστασιακά.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Σκορπιός

Κάποιο φόβοι και ανασφάλειες αντιμετωπίζονται δύσκολα. Κρατηθείτε, μέσα στην εβδομάδα θα αντιμετωπίσετε ακόμα περισσότερες ανασφάλειες. Βρείτε την κρυμμένη σας δύναμη.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Τοξότης

Δε είναι ώρα για να μένετε κλεισμένοι στον εαυτό σας. Με την επιρροή από το τρίγωνο της Σελήνης με τον κυβερνήτη σας Δία μπορείτε να προχωρήσετε σε μεγαλύτερες δράσεις.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Αιγόκερως

Μην στέκεστε ούτε στο παρελθόν ούτε στα άγχη για το μέλλον. Και το ένα και το άλλο είναι ανούσιες ψευδαισθήσεις. Αναζητάτε πρόσωπο από το παρελθόν; Φέρτε το στο παρόν σας.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Υδροχόος

Λόγω του ότι βρίσκεστε σε μία περίοδο δράσης, θα καταφέρετε τώρα να δείξετε ένα πολύ δυναμικό πρόσωπο το οποίο θα επηρεάσει πολύ και θα δημιουργήσει μία γοητευτική αίσθηση.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ιχθείς

Η Σελήνη σε τρίγωνο με τον κυβερνήτη σας Ποσειδώνα επιτρέπει τώρα σε εσάς να κάνετε ένα βήμα πιο πέρα στην ερωτική σας προσέγγιση, με στόχο κάποια επανασύνδεση.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 13-12-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 13-12-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 13-12-2017

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Περισσότερες επιτυχίες έχετε την ευκαιρία να σημειώσετε σήμερα μέσα από την προσέγγισή σας, εμ την σύνοδο της...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 7-12-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 7-12-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 7-12-2017

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Καταφέρνετε να διατηρήσετε την μαχητική σας διάθεση, σε σχέση με την προσέγγισή σας για μία επανασύνδεση, αλλά...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 4-12-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 4-12-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 4-12-2017

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Η Σελήνη τώρα σε τρίγωνο με τον κυβερνήτη σας Άρη σας χαρίζει τον απαραίτητο δυναμισμό, ο οποίος απαιτείτε σε...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 2-12-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 2-12-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 2-12-2017

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Τώρα ο ιδιαίτερος δυναμισμός σας εξωτερικεύεται με μεγαλύτερη ευκολία μέσα στο ερωτικό σας παρελθόν και έχει...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 27-11-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 27-11-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 27-11-2017

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Βεβαιωθείτε πως δεν χάνετε την αυτοπεποίθησή σας, διότι αυτή θα αποδειχθεί σήμερα πως αποτελεί ένα πολύ βασικό...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 23-11-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 23-11-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 23-11-2017

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Οι καταστάσεις είναι περίπλοκες και δύσκολες για επανασύνδεση, εξαιτίας του εκνευρισμού σας και των ακραίων...