Επανασυνδέσεις Ζωδίων 6-12-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 6-12-2017
<p>Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός

Αυτή τη στιγμή ο ανάδρομος Ερμής βρίσκεται σε εξάγωνο με τον κυβερνήτη σας Άρη, καλώντας σας στο να προχωρήσετε με αυτοπεποίθηση στην κίνησή σας, μέσα από έξυπνο σχεδιασμό.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ταύρος

Αξιοποιήστε αυτή την εβδομάδα. Προσπαθήστε να δείξετε ένα πιο θαρραλέο πρόσωπο, αυτό είναι που θα δημιουργήσει για εσάς την κατάλληλη εικόνα. Μην αργείτε.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Δίδυμοι

Με τον κυβερνήτη σας σε αναδρομή και εξάγωνο με τον Άρη, καταφέρνετε να πάρετε αποφάσεις, ώστε η ερωτική σας προσέγγιση για την επανασύνδεση που ζητάτε να είναι επιτυχημένη.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Καρκίνος

Η κυβερνήτης σας Σελήνη τώρα εισερχόμενη στον ζωδιακό αστερισμό του λέοντα σας καλεί να είστε πιο χαλαρή. Απέναντι σε πρόσωπο από το παρελθόν σας θα πάρετε ερωτικές πρωτοβουλίες.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Λέων

Η Σελήνη έχει εισέλθει πλέον στο ζώδιό σα και έτσι σας υποστηρίζει ώστε να προχωρήσετε σε ορισμένες κινήσεις πιο αυθόρμητες, για το ερωτικό σας παρελθόν. Να είστε έτοιμοι.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Παρθένος

Με τον ανάδρομο Ερμή, δηλαδή τον κυβερνήτη σας, σε εξάγωνο τώρα με τον Άρη, προσπαθήστε να επικεντρωθείτε στον προγραμματισμό των κινήσεών σας. είσαστε αποτελεσματικοί.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ζυγός

Προσπαθήστε να ακολουθήσετε τον τρόπο με τον οποίον κινούνται τα πράγματα. Είσαστε όντως σε θέση να πάρετε αποφάσεις και να κάνετε σημαντικές κινήσεις αυτή την εβδομάδα.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Σκορπιός

Μην επιτρέπετε στον εαυτό σας να δρα καταπιεστικά προς το πρόσωπο με το οποίο σας ενδιαφέρει να επανασυνδεθείτε, με την αντίθεση Σελήνης και του κυβερνήτη σας Άρη.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Τοξότης

Η εβδομάδα που διανύουμε θα είναι από εδώ και πέρα πολύ ευνοϊκή ως προς το να οργανώσουμε την σκέψη μας και την δράση μας. Προς το παρόν εσείς παίρνετε πρωτοβουλίες.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Αιγόκερως

Η σύνοδος του ανάδρομου Ερμή με τον κυβερνήτη σας Κρόνο σας επηρεάζει έτσι ώστε να κάνετε κινήσεις απερίσκεπτες. Με το εξάγωνο Άρη-Κρόνου πάρτε πρωτοβουλίες, έρχονται ευκαιρίες.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Υδροχόος

Τώρα, με την Σελήνη σε τετράγωνο με κυβερνήτη σας ουρανό, θα πρέπει να προσέξετε τον τρόπο με τον οποίον διαφωνείτε. Έχετε μία στάση κάπως απότομη και αυτό σας βλάπτει.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ιχθείς

Προσπαθήστε με την επιρροή των θετικών όψεων, να συντονιστείτε, έτσι ώστε να καταφέρετε να πάρετε αποφάσεις μέσα στην εβδομάδα και να προχωρήσετε σε σημαντικές δράσεις.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 18-12-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 18-12-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 18-12-2017

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Με τη Νέα Σελήνη στον Τοξότη οι καταστάσεις μπαίνουν σε μία νέα τροχιά. Με την θέση του ανάδρομου Ερμή ως...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 13-12-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 13-12-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 13-12-2017

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Περισσότερες επιτυχίες έχετε την ευκαιρία να σημειώσετε σήμερα μέσα από την προσέγγισή σας, εμ την σύνοδο της...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 4-12-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 4-12-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 4-12-2017

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Η Σελήνη τώρα σε τρίγωνο με τον κυβερνήτη σας Άρη σας χαρίζει τον απαραίτητο δυναμισμό, ο οποίος απαιτείτε σε...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 1-12-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 1-12-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 1-12-2017

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Στην προσπάθεια σας να εργαστείτε σε σχέση με μία επανασύνδεση, η αντίθεση του κυβερνήτη σας Άρη με τον Ουρανό...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 30-11-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 30-11-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 30-11-2017

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Η αντίθεση της Σελήνης με τον κυβερνήτη σας Άρη πρόκειται να φέρει σε εσάς εσωτερική αναστάτωση, την οποία...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 23-11-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 23-11-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 23-11-2017

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Οι καταστάσεις είναι περίπλοκες και δύσκολες για επανασύνδεση, εξαιτίας του εκνευρισμού σας και των ακραίων...