Επανασυνδέσεις Ζωδίων 7-12-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 7-12-2017
<p>Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός

Καταφέρνετε να διατηρήσετε την μαχητική σας διάθεση, σε σχέση με την προσέγγισή σας για μία επανασύνδεση, αλλά μπορείτε ταυτόχρονα να αφαιρέσετε από επάνω σας άγχη που σας βαραίνουν.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ταύρος

Η ημέρα είναι ευκαιρία και για αποφόρτιση από άγχη, αλλά και για πρωτότυπες δράσεις για το ερωτικό σας παρελθόν, με την σελήνη σε τρίγωνο με την κυβερνήτη σας Αφροδίτη.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Δίδυμοι

Προσέξτε κάπως το τι υποσχέσεις δίνετε σε πρόσωπο από το ερωτικό σας παρελθόν, με το ημι-τετράγωνο μεταξύ του κυβερνήτη σας Ερμή με τον Δία. Η αναδρομή του Ερμή σας βοηθά να σκεφτείτε λογικά.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Καρκίνος

Η κυβερνήτης σας Σελήνη βρίσκεται σε τρίγωνο με την Αφροδίτη, επιτρέποντας τώρα από εσάς να δράσετε με μεγαλύτερη ευκολία, σε πλαίσια διασκεδαστικών τάσεων.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Λέων

Αξιοποιήστε αυτή την ημέρα, κατά την οποία η Σελήνη στο ζώδιό σας ασκεί έντονα την επιρροή της, ώστε να καταφέρετε να έχετε ενδιαφέρουσες προσεγγίσεις, με μεγαλύτερη άνεση.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Παρθένος

Με το ημι-τετράγωνο του ανάδρομου τώρα κυβερνήτη σας Ερμή με τον Δία καταλαβαίνετε πως σήμερα θα έχετε την τάση να λέτε πράγματα που δεν ισχύουν. Διατηρήστε την διαύγειά σας.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ζυγός

Η Σελήνη βρίσκεται σε τρίγωνο με την κυβερνήτη σας Αφροδίτη,. Τι σας ζητά το τρίγωνο; Να είσαστε πιο χαλαροί και να επιτρέψετε ελευθερία κινήσεων από τον εαυτό σας.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Σκορπιός

Είναι στιγμή να χαλαρώσετε απέναντι στις απαιτήσεις που έχετε από τον ίδιο σας τον εαυτό. Το συγκεκριμένο ζήτημα είναι κάτι που σύντομα θα σας υποστηρίξει στην προσέγγισή σας.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Τοξότης

Με το τετράγωνο της Σελήνης με τον κυβερνήτη σας Δία μπορεί να γίνει έως και αδύνατον το να σας αντισταθούν, κατά την ερωτική σας προσέγγιση, προσέξτε όμως τις ύπουλες επιθέσεις.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Αιγόκερως

Καταφέρνετε να χαλαρώσετε από ένα εγκατεστημένα σε εσάς άγχος. Αυτό θα έχει βέβαια και ιδιαίτερη ανταπόκριση και αντανάκλαση και στην προσπάθειά σας για επανασύνδεση.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Υδροχόος

Να έχετε υπόψιν σας την αξία της εξομάλυνσης των καταστάσεων. Ειδικά όταν πρόκειται για μία επανασύνδεση, αυτό έχει εις διπλούν σημασία, στις περισσότερες περιπτώσεις.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ιχθείς

Αφήνεστε πιο ελεύθεροι. Θέλετε να καταφέρετε να ξεπεράσετε σήμερα ορισμένα εσωτερικά σας εμπόδια και έτσι να προχωρήσετε με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση στην κίνησή σας.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 13-12-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 13-12-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 13-12-2017

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Περισσότερες επιτυχίες έχετε την ευκαιρία να σημειώσετε σήμερα μέσα από την προσέγγισή σας, εμ την σύνοδο της...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 4-12-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 4-12-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 4-12-2017

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Η Σελήνη τώρα σε τρίγωνο με τον κυβερνήτη σας Άρη σας χαρίζει τον απαραίτητο δυναμισμό, ο οποίος απαιτείτε σε...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 3-12-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 3-12-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 3-12-2017

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Αν καταφέρετε να ξεπεράσετε σήμερα ορισμένες εσωτερικές εντάσεις και να μην τις εξωτερικεύσετε, θα μπορέσετε...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 2-12-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 2-12-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 2-12-2017

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Τώρα ο ιδιαίτερος δυναμισμός σας εξωτερικεύεται με μεγαλύτερη ευκολία μέσα στο ερωτικό σας παρελθόν και έχει...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 27-11-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 27-11-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 27-11-2017

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Βεβαιωθείτε πως δεν χάνετε την αυτοπεποίθησή σας, διότι αυτή θα αποδειχθεί σήμερα πως αποτελεί ένα πολύ βασικό...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 23-11-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 23-11-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 23-11-2017

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Οι καταστάσεις είναι περίπλοκες και δύσκολες για επανασύνδεση, εξαιτίας του εκνευρισμού σας και των ακραίων...