Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 8-12-2017

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 8-12-2017
<p>Κριός – Εννέα των Ράβδων

Αισθάνεστε αμυντικά και είστε κλειστοί. Υπάρχει έλλειψη εμπιστοσύνης σε μια κατάσταση; Δεν είστε ανοικτοί στη συζήτηση, αλλά πολύ αυτοπροστατευτικοί. Έχετε τραυματιστεί και έχετε δημιουργήσει ένα μεγάλο εμπόδιο; Ώρα να ανοίξετε λίγο.

Ταύρος – Ο Ιεροφάντης

Ο Ιεροφάντης υποδεικνύει ότι μπορεί να αισθανθείτε αναγκασμένοι να συμμετάσχετε σε κάποιο είδος ομάδας ή οργάνου. Μπορεί να είναι τόσο σημαντική αυτή η κίνηση όσο η ένταξη σε μια νέα εκκλησία ή θρησκευτική ομάδα, ή απλά η ένταξη σε ένα γυμναστήριο. Αυτή η κάρτα σχετίζεται με την ταυτοποίηση με μια ομάδα και έναν τρόπο σκέψης που θα έχει όφελος για εσάς και θα σας προτρέψει σε περαιτέρω μάθηση.

Δίδυμοι – Ρήγας των Πεντάκτινων

Ένας σημαντικός αλλά όχι πολύ έξυπνος άντρας παίζει ρόλο στο ερωτικό σας πεδίο σήμερα. Ίσως κάποιος μεγαλύτερος συγγενής σας αναλάβει έναν μεσολαβητικό ρόλο σε θέματα που έχουν να κάνουν με τον έρωτα.

Καρκίνος – Τρία των Κυπέλλων

Σήμερα θα μπορούσατε να εξυπηρετήσετε άλλους. Μοιραστείτε την καλή τύχη με τους άλλους και αισθανθείτε πόσο μεγάλη είναι η προσφορά σας. Εάν αναζητάτε απαντήσεις, βεβαιωθείτε ότι είστε ειλικρινείς στον εαυτό σας. Να γνωρίζετε πού είστε τώρα και πού θέλετε να είστε στο μέλλον. Να είστε μαζί με όλους που συναντάτε. Η πρόθεση να συνδεθείτε μαζί τους σε ένα βαθύτερο επίπεδο.

Λέων – Ο Διάβολος

Θα πρέπει να επιδοθείτε στο αισθησιακό σας χαρακτήρα σήμερα. Παραμελείτε συχνά αυτό το μέρος, ωστόσο είναι σημαντικό για τη γενική ευημερία σας. Οι σκέψεις σας ενδέχεται να μπουν στον πειρασμό να περιπλανηθούν στο μέλλον ή στο παρελθόν. Σταματήστε αυτό, η μόνη στιγμή είναι τώρα!

Παρθένος – Οι Ερωτευμένοι

Ο έρωτας βρίσκεται σήμερα στην κορυφή της λίστας προτεραιότητας. Βεβαιωθείτε ότι έχετε δώσει προσοχή σε αυτό, έχοντας μια καλή συζήτηση, εκφράζοντας τα συναισθήματά σας ή δείχνοντας την εκτίμησή σας. Θα πρέπει να αισθάνεστε συναισθηματικά σταθεροί σήμερα.

Ζυγός – Ο Κρεμασμένος

Κάποιος θα σας ζητήσει να βγείτε έξω από τη ζώνη άνεσής σας. Θυμηθείτε ότι δεν μπορείτε να αλλάξετε το γεγονός ότι κάτι συνέβη, ώστε να βοηθήσετε τον εαυτό σας αποδεχόμενοι την κατάσταση και να την εξετάσετε από μια θετική πλευρά.

Σκορπιός – Η Σελήνη

Σήμερα εστιάστε σε αυτό που είναι πραγματικά σημαντικό για εσάς. Αυτή η εστίαση θα σας κάνει πιο δυνατούς και οι άλλοι θα σας σεβαστούν για την επιλογή σας. Αν και δεν το γνωρίζουμε πάντα, θυμηθείτε ότι όλα συνδέονται. Μην παραλείψετε να καταλάβετε αυτήν την έννοια. Η σύγχυση είναι μια πορεία προς μια άλλη και νέα πραγματικότητα. Αγκαλιάστε την όσο μπορείτε και χειριστείτε τη σύγχυση για να φτάσετε σε υψηλότερο επίπεδο.

Τοξότης – Δύο των Σπαθιών

Εστιάστε σε αυτό που κάνετε τώρα και καταλάβετε ότι όσα αισθάνεστε για την τρέχουσα κατάσταση είναι ok. Εάν τα πράγματα δεν λειτουργούν όπως θέλετε να  δουλέψουν, κάντε ένα βήμα πίσω. Παρακολουθήστε την κατάσταση και εστιάστε σε αυτό που μπορείτε να κάνετε για να αλλάξετε την κατάσταση. Εάν θέλετε οι άλλοι να είναι ευχαριστημένοι, ασκείστε συμπόνια.    

Αιγόκερως – Ο Τρελός

Η ελευθερία είναι σημαντική για σας σήμερα. Προσπαθήστε να δημιουργήσετε τη δική σας ελευθερία σε όλα τα πράγματα που αναλαμβάνετε σήμερα και θα ανακαλύψετε πόσο μεγάλη είναι η δύναμή σας, όταν την βάζετε σε αυτά που αισθάνεστε. Εάν αναζητάτε απαντήσεις, βεβαιωθείτε ότι είστε ειλικρινείς στον εαυτό σας.

Υδροχόος – Ο Ερημίτης

Για να συνδεθείτε με άλλους θα πρέπει πρώτα να συνδεθείτε με τον εαυτό σας. Οι σκέψεις σας ενδέχεται να μπουν στον πειρασμό να περιπλανηθούν στο μέλλον ή στο παρελθόν. Σταματήστε το αυτό, η μόνη στιγμή είναι τώρα! Εστιάστε στο σημείο που θέλετε να είστε αντί για αυτό που θέλετε να είναι διαφορετικά. Εστιάστε στο φως κατά τη διάρκεια των σκοτεινών στιγμών σας.

Ιχθείς – Η Αυτοκράτειρα

Σήμερα είναι καιρός να επικεντρωθείτε σε θετικές προθέσεις. Η ενέργεια σας ρέει σε ό, τι δίνετε προσοχή. Εάν την δώσετε σε μια θετική πρόθεση, η ενέργεια σας θα ρέει θετικά. Θα πρέπει να αισθάνεστε συναισθηματικά σταθεροί σήμερα. Εάν η πρόθεσή σας είναι καλή, η επίδραση σας και στους άλλους θα είναι καλή.  

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 8-3-2018

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 8-3-2018

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 8-3-2018

Κριός – Έξι των Σπαθιών Αντίστροφα Ίσως να είστε έτοιμοι να μιλήσετε με το ταίρι σας για πράγματα που αισθάνεστε έντονα. Ωστόσο, η...

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 4-12-2017

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 4-12-2017

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 4-12-2017

Κριός – Ο Πύργος Αντίστροφα Το ξέρετε ότι κάτι δεν πάει καλά στην ερωτική σας ζωή. Δεν μπορείτε να κρύβετε άλλο το πρόβλημα κάτω από το...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 23-9-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 23-9-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 23-9-2017

Κριός – Έξι των Κυπέλλων Αντίστροφα Μπορεί να αισθάνεστε κάποια ανασφάλεια όσον αφορά τη σχέση σας, αλλά ο σύντροφός σας θα σας...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 3-7-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 3-7-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 3-7-2017

Κριός – Άσσος των Κυπέλλων (Αντεστραμμένο) Ο Άσσος Κυπέλλων αντίστροφα είναι ένας θετικός οιωνός, αλλά γενικά μπορεί να αισθάνεστε λίγο...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 31-5-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 31-5-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 31-5-2017

Κριός – Το Αστέρι (Αντεστραμμένο) Γνωρίζετε ότι η κατάσταση στον έρωτα μπορεί και πρέπει να αλλάξει ανά πάσα στιγμή προς θετική...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 20-2-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 20-2-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 20-2-2017

Ούτε μία κάρτα δεν έπεσε ανάποδα σήμερα, όταν ρωτήσαμε την μεγάλη Αρκάνα των Ταρώ πώς θα εξελιχθεί ερωτικά η ημέρα για όλον τον ζωδιακό!...