Αστρολογικά Ερωτικά Tips 8-12-2017

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 8-12-2017
<p>Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός

Προσπαθήστε να επικεντρωθείτε στις δικές σας επιδιώξεις. Με την όψη 135ο της Αφροδίτης από τον Τοξότη με τον Ουρανό στο ζώδιό σας, αποφύγετε τις εντάσεις, κρατήστε αυτοσυγκράτηση.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ταύρος

Η κυβερνήτης σας Αφροδίτη βρίσκεται σε όψη 135ο με τον Ουρανό. Δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για μεγάλες κινήσεις. Μπορείτε αντίθετα να προχωρήσετε σε ορισμένες μικρότερες, έξω από τα μεγαλεπήβολα σχέδιά σας.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Δίδυμοι

Με την Σελήνη τώρα σε τρίγωνο με τον κυβερνήτη σας Ερμή, σε ανάδρομη πορεία, είσαστε σε θέση να επικοινωνήσετε σε βάθος και να πάρετε σημαντικότατες και αποτελεσματικές πρωτοβουλίες.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Καρκίνος

Η κυβερνήτης σας Σελήνη με το τρίγωνό της με τον ανάδρομο Ερμή σας οδηγεί σε αποφάσεις σημαντικότατες. Είναι σωστό βέβαια να πάρετε κάπως τον χρόνο σας και να μην βιαστείτε.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Λέων

Με την επιρροή που δέχεστε από το τρίγωνο του κυβερνήτη σας Ηλίου από τον τοξότη με τον Βόρειο Δεσμό της Σελήνης που βρίσκεται στο ζώδιό σας, έχετε επαυξημένη τύχη, τα πράγματα έρχονται πιο ευνοϊκά.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Παρθένος

Ο κυβερνήτης σας Ερμής σε ανάδρομη πορεία και τρίγωνο με την Σελήνη μπορεί τώρα να σας υποστηρίξει για μεγαλύτερες αποφάσεις και πιο θετικές προθέσεις στον ερωτικό τομέα.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ζυγός

Η κυβερνήτης σας Αφροδίτη σε όψη 135ο με τον Ουρανό σα δυσκολεύει να βρείτε την ευκαιρία για να κάνετε ορισμένες αλλαγές που επιθυμείτε στον αισθηματικό σας τομέα.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Σκορπιός

Τώρα θα χρειαστεί αν δείξετε κάποια προσοχή απέναντι σε καταστάσεις που καταλαβαίνετε πως θα φέρουν τίποτα παραπάνω από εντάσεις. Μην μένετε στα τετριμμένα.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Τοξότης

Από την επιρροή της όψης 135ο της Αφροδίτης από το ζώδιό σας με τον Ουρανό στον Κριό, ετοιμαστείτε για ορισμένες εντάσεις. Προσπαθήστε λοιπόν από μόνοι σας να διατηρείτε την ψυχραιμία σας.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Αιγόκερως

Με τον κυβερνήτη σας Κρόνο να βρίσκεται σε τρίγωνο μαζί με την Σελήνη είσαστε σε θέση να κάνετε μία σοβαρή επισκόπηση της κατάστασης και να αποφύγετε σημαντικά λάθη.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Υδροχόος

Με το τρίγωνο της Σελήνης και του κυβερνήτη σας Ουρανού είσαστε γοητευτικοί και κοινωνικοί. Προσοχή με την όψη 135ο Αφροδίτης-Ουρανού, που θα οδηγήσει σε εντάσεις.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ιχθείς

Προσπαθήστε να δείτε την ημέρα με την θετική πλευρά που της αξίζει. Η αύξηση της τυχης που γενικότερα θα υπάρχει σας αφορά. Έτσι, μη δώσετε έκταση σε μικρές διαφωνίες, για να μην κορυφωθούν σε μεγάλους καυγάδες.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 17-3-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 17-3-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 17-3-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Τόσα αστρολογικά γεγονότα, από την Νέα Σελήνη, έως και την είσοδο του κυβερνήτη σας Άρη στον Αιγόκερω, έρχονται...

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 25-12-2017

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 25-12-2017

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 25-12-2017

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Θα βγείτε ευνοημένοι εάν αντιληφθείτε το πού κινείται η ημέρα αστρολογικά. Προσπαθήστε να αξιοποιήσετε την...

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 23-12-2017

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 23-12-2017

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 23-12-2017

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Ξέρετε πολύ καλά εσείς από νέα ξεκινήματα. Ε, τώρα, ένα νέο ξεκίνημα έχουμε αστρολογικά και εσείς είσαστε από...

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 14-12-2017

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 14-12-2017

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 14-12-2017

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Έχετε την επιλογή σας σήμερα: είτε θα συνεχίσετε με δυναμισμό τις κινήσεις σας, είτε θα επιλέξετε μία...

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 6-12-2017

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 6-12-2017

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 6-12-2017

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Με τον ανάδρομο Ερμή σε εξάγωνο με τον κυβερνήτη σας Άρη, επηρεάζεστε για μία εβδομάδα να καταστήσετε τον...

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 25-11-2017

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 25-11-2017

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 25-11-2017

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Με το τρίγωνο μεταξύ της Σελήνης και του κυβερνήτη του αστερισμού σας, τον Άρη περνάτε σε άλλη φάση. Είσαστε σε...