Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 9-12-2017

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 9-12-2017
<p>Κριός – Ο Αυτοκράτορας

Είστε τελικά σαφής για το πώς να διαχειριστείτε ένα δύσκολο ρομαντικό δίλημμα επειδή γνωρίζετε ότι όλες οι προηγούμενες προσεγγίσεις σας δεν ήταν αποτελεσματικές. Η απομάκρυνση των παραδοχών δουλεύει προς όφελός σας και όχι το να αντιδράτε παρορμητικά στα θέματα της σχέσης σας.

Ταύρος – Ο Θάνατος

Είστε σαφώς σε φάση αναδιάταξης των ερωτικών σας θεμάτων. Πριν όμως διαλύσετε κάτι, δείτε αν υπάρχει κάτι που αξίζει να διατηρηθεί. Είστε αρκετά σοφοί για να ξέρετε ότι ακόμη και όταν αρχίζετε κάτι φρέσκο, μπορείτε να εμπιστευτείτε τα διδάγματα από το παρελθόν.

Δίδυμοι – Ο Τρελός

Η συναισθηματική αυτοανακάλυψη φέρνει νέες οδούς έκφρασης στην αγάπη σας, εφ 'όσον είστε πρόθυμοι να αφήσετε τη ζώνη άνεσής σας σήμερα. Υπήρχαν κάποτε ρομαντικά μυστήρια που ήταν πολύ προκλητικά, αλλά τώρα είστε πρόθυμοι να δοκιμάσετε κάτι δυνατό.

Καρκίνος – Η Αρχιέρεια

Είστε σε μια κλειστή, αλλά παντοδύναμη μέρα. Φοβόσαστε το συναίσθημα. Αλλά όταν ανοίγετε την καρδιά σας σε εκείνους που αγαπάτε, σας είστε προικισμένοι με υπερφυσικές δυνάμεις που σας κάνουν πολύτιμους συντρόφους.

Λέων – Ο Διάβολος

Είναι η δεύτερη ημέρα που σας επισκέπτεται αυτή η παράξενη και τελικά παιχνιδιάρικη κάρτα. Είστε γεμάτοι πειρασμούς στους ερωτικό τομέα. Θέλει μεγάλη προσοχή η διάθεσή σας μόνον αν είστε δεσμευμένοι, γιατί θα πρέπει να δώσετε λόγο για τις επιλογές σας.

Παρθένος – Δύο των Κυπέλλων

Είστε σε μια πολύ καλή συναισθηματική κατάσταση, μοιράζεστε δυνατά συναισθήματα με κάποιο άτομο που σας έλκει πολύ. Είστε έτοιμοι ίσως να παραδεχτείτε έναν μεγάλο έρωτα, στην περίπτωση που είστε αδέσμευτοι.

Ζυγός – Ο Πύργος

Έχετε κάποια κρίση στην ερωτική σας ζωή που επηρεάζει όλο το πεδίο της ζωής σας. Πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί στην περίπτωση που μαζί με το ταίρι σας έχετε κοινά περιουσιακά στοιχεία.

Σκορπιός – Η Ντάμα των Πεντάκτινων

Μια γλυκιά μελαγχολία, μια αυτάρκεια που στηρίζετε μόνον σε υλικά αγαθά σας καταβάλει σήμερα. Ίσως απομονώνεστε από τους ανθρώπους που αγαπάτε, αλλά το κάνετε με ευγένεια και στιλ.

Τοξότης – Δύο των Πεντάκτινων

Είστε σε αναζήτηση ισορροπίας ανάμεσα στην συναισθηματική και την επαγγελματική σας ζωή. Πιθανόν να έχετε μια ενδιαφέρουσα επαγγελματική πρόταση, που όμως θα σας δημιουργήσει προσωπικά διλλήματα.    

Αιγόκερως – Ο Ακόλουθος των Κυπέλλων

Μια καινούρια αγάπη σας πλαγιοκοπεί. Ένα δυνατό φλερτ μπορεί να ξεσηκώσει σήμερα την καρδιά σας για ένα άτομο το οποίο φαίνεται να ξέρει πώς να πατάει τα κουμπιά σας.

Υδροχόος – Ο Κρεμασμένος

Θα πρέπει να εξηγήσετε ενώπιον των άλλων τις δύσκολες συναισθηματικές σας επιλογές. Βεβαιωθείτε ότι ο άνθρωπος που έχετε στο πλάι σας δεν θα σας δημιουργήσει κοινωνικά, επαγγελματικά και οικογενειακά ρήγματα.

Ιχθείς – Το Αστέρι

Μια πανέμορφη ενέργεια σας επιτρέπει να είστε σίγουροι για την αγάπη και για τον άνθρωπο που έλκει την προσοχή σας. Θέλετε όσο τίποτε άλλο στον κόσμο να ζήσετε μια δικαίωση, και πράγματι θα την έχετε.  

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 10-9-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 10-9-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 10-9-2017

Κριός – Πέντε των Κυπέλλων Έχετε αποφασίσει να κάνετε ένα διάλειμμα παρέα με το σύντροφό σας, μιας και γνωρίζετε πως σε λίγο κάποιο...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 23-2-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 23-2-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 23-2-2017

Η πανάρχαια Μεγάλη Αρκάνα των ταρώ μας αποκαλύπτει και σήμερα τα μυστικά του έρωτα και της αγάπης. Πάμε μια βόλτα στα σύμβολα της ψυχής...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 20-2-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 20-2-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 20-2-2017

Ούτε μία κάρτα δεν έπεσε ανάποδα σήμερα, όταν ρωτήσαμε την μεγάλη Αρκάνα των Ταρώ πώς θα εξελιχθεί ερωτικά η ημέρα για όλον τον ζωδιακό!...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 10-2-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 10-2-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 10-2-2017

Είστε έτοιμοι για μια βαθιά βόλτα στον ερωτικό θησαυρό της ψυχής σας; Η μέρα είναι μια σκέτη πρόκληση και επιφυλάσσει και δώρα και...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 8-2-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 8-2-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 8-2-2017

Η Μεγάλη Αρκάνα των Ταρώ συμφωνεί απόλυτα με την αστρολογική προσέγγιση και σήμερα η διάθεσή μας θα μας φανερωθεί σκιώδης, δύσκολη,...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 26-1-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 26-1-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 26-1-2017

Ποιοι έρωτες θα ανατείλουν σήμερα για το κάθε ζώδιο; Με την αστρολογική Ταρώ θα ξέρεις με ασφάλεια πώς θα κινηθείς στον έρωτα και την...