Επανασυνδέσεις Ζωδίων 11-12-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 11-12-2017
<p>Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός

Το να μην είσαστε μονίμως σε ένα ασφυκτικό πλαίσιο κατά το οποίο σκέφτεστε το τι πρέπει να κάνετε και πότε είναι πολύ σημαντικό. Κάντε λοιπόν το διάλλειμά σας, θα σας ανανεώσει.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ταύρος

Προσπαθήστε να μην διασπάστε, με την έννοια του ότι πρέπει να διατηρείτε μία γραμμή σε ό,τι κάνετε. Αυτό σημαίνει πως δεν πρέπει να αφήνετε κενά μεταξύ των κινήσεών σας.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Δίδυμοι

Μπορείτε να αφιερώσετε περισσότερη προσοχή απέναντι στις επιδιώξεις σας, καθώς έχετε μεγάλη εύνοια σε ό,τι αφορά στις άμεσες και δυναμικές σας δράσεις. Να είστε συγκεντρωμένοι.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Καρκίνος

Η κυβερνήτης σας Σελήνη εισέρχεται στο ζώδιο του Ζυγού, στηρίζοντάς σας στο να αποκαταστήσετε καταστάσεις. Όμως, με το τετράγωνό της με τον Κρόνο προσέξτε τις ανασφάλειές σας.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Λέων

Λόγω του ότι αντιμετωπίζετε αντικειμενικές δυσκολίες απέναντι στην ισορροπία ας, θα ήτα πιο σημαντικό από ό,τι φαίνεται το να αποφύγετε τις έντονες διαφωνίες αυτή τη στιγμή.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Παρθένος

Προσπαθήστε να δείτε μέσα από τις καταστάσεις, διότι μπορείτε αυτή τη στιγμή να το καταφέρετε πολύ επιτυχημένα. Είναι ώρα αποφάσεων, μην αγχώνεστε, απλά προετοιμαστείτε.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ζυγός

Πείτε την αλήθεια όπως την αντιλαμβάνεστε. Με την σελήνη να εισέρχεται τώρα στο δικό σας ζώδιο ευνοήστε έτσι ώστε να ξεκαθαρίσετε ό,τι μπορεί να έφερε κορυφαίες διαφωνίες ή και χωρισμό.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Σκορπιός

Μπορείτε πράγματι να έχετε μεγαλύτερη επαφή με την πραγματικότητα και αυτό είναι κάτι το οποίο στον ερωτικό τομέα του παρελθόντος σας θα σας βοηθήσει περισσότερο από όσο περιμένετε.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Τοξότης

Μπορείτε αυτή τη στιγμή να δείτε πολύ πιο καθαρά τις καταστάσεις, σε επίπεδο που οι αποφάσεις σας μπορούν να χαρακτηριστούν έως και σοφές. Να είσαστε συγκεντρωμένοι.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Αιγόκερως

Με το τετράγωνο της Σελήνης με τον κυβερνήτη σας Κρόνο προσπαθήστε να αποφύγετε να ρίξετε την αυτοπεποίθησή σας, καθώς στην ερωτική προσέγγιση για μία επανασύνδεση είναι αναγκαία.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Υδροχόος

Καθώς είναι καιρός για δράση σε ό,τι σας αφορά, είναι σημαντικό να μην φοβηθείτε το πρόσωπο από το ερωτικό σας παρελθόν, που θέλετε να αντιμετωπίσετε. Δράστε άμεσα.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ιχθείς

Ανακαλύπτετε περισσότερα για τον εαυτό σας μέσα από διάφορες στραβοτιμονιές που μπορεί να προκύψουν στο ερωτικό ταξίδι. Μην φοβάστε την διαφωνία με το πρόσωπο που σας αφορά.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 13-12-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 13-12-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 13-12-2017

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Περισσότερες επιτυχίες έχετε την ευκαιρία να σημειώσετε σήμερα μέσα από την προσέγγισή σας, εμ την σύνοδο της...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 7-12-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 7-12-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 7-12-2017

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Καταφέρνετε να διατηρήσετε την μαχητική σας διάθεση, σε σχέση με την προσέγγισή σας για μία επανασύνδεση, αλλά...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 4-12-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 4-12-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 4-12-2017

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Η Σελήνη τώρα σε τρίγωνο με τον κυβερνήτη σας Άρη σας χαρίζει τον απαραίτητο δυναμισμό, ο οποίος απαιτείτε σε...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 2-12-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 2-12-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 2-12-2017

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Τώρα ο ιδιαίτερος δυναμισμός σας εξωτερικεύεται με μεγαλύτερη ευκολία μέσα στο ερωτικό σας παρελθόν και έχει...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 27-11-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 27-11-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 27-11-2017

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Βεβαιωθείτε πως δεν χάνετε την αυτοπεποίθησή σας, διότι αυτή θα αποδειχθεί σήμερα πως αποτελεί ένα πολύ βασικό...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 23-11-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 23-11-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 23-11-2017

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Οι καταστάσεις είναι περίπλοκες και δύσκολες για επανασύνδεση, εξαιτίας του εκνευρισμού σας και των ακραίων...