Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 11-12-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 11-12-2017
<p>Κριός – Η Σελήνη

Προσπαθείτε να μπείτε μέσα στο πλαίσιο μίας αναγέννησης των καταστάσεων. Στην πραγματικότητα μιλάμε για μία μεταβατική φάση, κατά την οποία χρειάζεται να πάρετε αποφάσεις. Η Σελήνη φωτίζει τον δρόμο σας.

Ταύρος – Ο Πύργος

Νοιώθετε πως πολλά πράγματα που θεωρείτε δεδομένα στην ερωτική σας αυτή τη στιγμή αμφισβητούνται και έτσι είστε κοντά στο να νοιώσετε ιδιαίτερα άγχη και ανασφάλειες, που πρέπει να αντιμετωπίσετε, κατά την πτώση του Πύργου.

Δίδυμοι – Ο Μάγος

Βρίσκεστε σε μία φάση που χρειάζεται να αξιοποιήσετε τα ιδιαίτερα χαρίσματά σας, ως ο Μάγος, ώστε να καταφέρετε να επιτύχετε τους ερωτικούς σας στόχους. Αυτό μπορεί να αποτελέσει και πρόκληση.

Καρκίνος – Ο Αυτοκράτορας

Έχετε μείνει για αρκετό καιρό στο να θεωρείτε κάποια ζητήματα δεδομένα. Έχετε μία συγκεκριμένη εικόνα για την ερωτική σας ζωή και δεν θέλετε να την αλλάξετε, όπως ο Αυτοκράτωρ δεν αλλάζει τίποτα. Αυτό όμως δεν μπορεί να συνεχιστεί για πολύ.

Λέων – Η Ιέρεια

Καλείστε τώρα να ακούσετε την εσωτερική σας φωνή, η οποία θέλει να επικοινωνήσει βαθύτερα μαζί σας. Τι σας ψιθυρίζει η Ιέρεια; Μέσα από αυτή τη διαδικασία θα βγείτε ευνοημένοι και πιο ισχυροί.

Παρθένος - Ερημίτης

Κοιτάτε πίσω και αυτό δεν είναι κακό. Και ο Ερημίτης αυτό κάνει άλλωστε. Θέλετε να μάθετε τι πραγματικά σημαίνει η αισθηματική ζωή του παρελθόντος σας και αυτή η έρευνα θα σας βγάλει σε συμπεράσματα για το ποιοι είστε.

Ζυγός – Ο Τροχός της Τύχης

Τα πάντα είναι πιθανά αυτή τη στιγμή ευκαιρίες ξεκίνησαν το τελευταίο διάστημα και έχετε ακόμα τον χρόνο να τις αξιοποιήσετε. Ο Τροχός γυρίζει και πρέπει να μην χάσετε το γύρισμά του.

Σκορπιός – Η Εγκράτεια

Η ισορροπία είναι ένας στόχος σημαντικός , τον οποίον πρέπει να επιτύχετε. Η κάρτα της Εγκράτειας σημαίνει πολλά περισσότερα από το να αποφεύγουμε το λάθος και να κάνουμε το σωστό.

Τοξότης – Ο Ιεροφάντης

Πρόκειται να μεταβείτε σε ένα πιο πνευματικό επίπεδο και με αυτόν τον γνώμονα θα αντιληφθείτε την ερωτική σας ζωή. Μπορεί να φαίνεται περίεργο, αλλά ο Ιεροφάντης θα παίξει ρόλο στον αισθηματικό σας τομέα.

Αιγόκερως – Το Αστέρι

Μία μεγάλη αλήθεια, είτε για τον εαυτό σας, είτε για το αγαπημένο σας πρόσωπο, πρόκειται να φωτίσει το Αστέρι. Είναι μία σημαντική στιγμή, βάσει της οποία θα πάρετε αργότερα αποφάσεις.

Υδροχόος – Το Άρμα

Αυτή τη στιγμή είσαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσετε επιτυχημένα όσους σας αντιμάχονται και σας προκαλούν προβλήματα με ύπουλο τρόπο. Ανεβείτε λοιπόν στο Άρμα σας.

Ιχθείς- Η Δύναμη

Κάτι μέσα σας θέλει να εξωτερικεύσει μία μεγάλη ένταση, ίσως και αγανάκτηση. Εσείς μέσα από εσωτερική διεργασία καταφέρνετε να ελέγξετε την παρόρμηση και τελικά να αυξήσετε την Δύναμή σας και να την αξιοποιήσετε πιο σοφά. 

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 16-6-2018

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 16-6-2018

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 16-6-2018

Ανοίξτε τα μάτια σας, και δείτε τα οικονομικά – επαγγελματικά δεδομένα, που περνούν από μπροστά σας,

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 29-11-2017

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 29-11-2017

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 29-11-2017

Κριός – Ο Ιεροφάντης Μοιάζει να έχετε πάρει αποφάσεις γύρω από την ερωτική σας ζωή. Μια σχέση ουσίας τραβάει το ενδιαφέρον σας και...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 5-6-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 5-6-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 5-6-2017

Κριός – Τρία των Κυπέλλων Έχετε μια ισχυρή ανάγκη για προσωπική ελευθερία και ίσως να νιώθετε και μια αδιαφορία. Από την άποψη αυτή,...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 27-4-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 27-4-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 27-4-2017

Κριός – Ο Τροχός της Τύχης Σε πλήρη αρμονία με τα αστρολογικά δεδομένα, η Μεγάλη Αρκάνα των ταρώ σου λέει να ανοιχτείς με εμπιστοσύνη...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 29-3-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 29-3-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 29-3-2017

Κριός Ο Τροχός της Τύχης Θέλεις να ζήσεις πράγματα που να σε βγάλουν από την ερωτική ρουτίνα. Ένα άτομο με έντονο Δία ή από το ζώδιο του...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 23-2-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 23-2-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 23-2-2017

Η πανάρχαια Μεγάλη Αρκάνα των ταρώ μας αποκαλύπτει και σήμερα τα μυστικά του έρωτα και της αγάπης. Πάμε μια βόλτα στα σύμβολα της ψυχής...