Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 12-12-2017

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 12-12-2017
<p>Κριός – Η Δύναμη

Μια επανάληψη θα σας βοηθήσει να βρείτε μερικές σημαντικές απαντήσεις, η εμπειρία που έχετε κερδίσει με τα χρόνια θα σας κάνει να αισθάνεστε πιο σίγουροι και επιπλέον θα σας επιτρέψουν να βρείτε το σωστό δρόμο, υποσχόμενες ευκαιρίες έρχονται και θα ξεκινήσετε ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή σας.

Ταύρος – Η Σελήνη

Η εξουσία σας θα αυξηθεί, τα λόγια σας θα έχουν ισχυρή και επιθετική επιρροή σε άλλους, θα υπερασπιστείτε τις ιδέες σας με πάθος και αποφασιστικότητα. Στην αγάπη όμως δεν είστε έτοιμοι να δείξετε το βάθος των συναισθημάτων σας.

Δίδυμοι – Ο Κρεμασμένος

Θα μπορείτε να δείτε πράγματα από μια διαφορετική οπτική γωνία που θα αλλάξει εντελώς τη γνώμη σας. Ελπίζουμε αυτή η νέα προοπτική να σας βοηθήσει να οικοδομήσετε μια υγιή και αρμονική σχέση και να ενισχύσετε τον δεσμό με τον σύντροφό σας.

Καρκίνος – Το Άρμα

Θα κερδίσετε την ενέργεια σας και πολύ σύντομα θα μπορέσετε να ελέγξετε την πορεία των γεγονότων στη ζωή σας. Η εμπιστοσύνη και η αυτοεκτίμησή σας θα αυξηθούν ιδιαίτερα κατά την διάρκεια της σημερινής ημέρας.

Λέων – Ο Θάνατος

Οι περισσότεροι από εσάς θα πρέπει να λάβουν κρίσιμες αποφάσεις που θα αλλάξουν δραστικά τη ζωή σας και τη μελλοντική εξέλιξή σας. Ίσως να είχατε υπερεκτιμήσει μια σχέση ίσως να πρέπει να ανοίξετε μια νέα σελίδα στην ζωή σας.

Παρθένος – Ο Μάγος

Αυτή την στιγμή θα έχετε μεγάλη επιρροή σε άλλους. Θα καλωσορίσετε νέες ιδέες επειδή επιθυμείτε αλλαγές και θα το ανακοινώσετε τόσο δυνατά και ξεκάθαρα. Αυτή η στάση θα σας βοηθήσει να επιτύχετε τους στόχους σας ή τουλάχιστον θα σας φέρει στο επίκεντρο της προσοχής.

Ζυγός – Έξι των Σπαθιών

Θα προσελκύσετε ενεργούς και πρωτοποριακούς ανθρώπους στο πλευρό σας ή θα είστε σε θέση να κερδίσετε τον ερωτικό ανταγωνισμό. Θα έχετε μια έντονη επιθυμία να δοκιμάσετε κάτι νέο και κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, θα προσελκύσετε πράγματα που δεν είναι μέρος της συνηθισμένης ζωής σας.

Σκορπιός – Δύο των Κυπέλλων Αντίστροφα

Είναι πραγματικά δυνατό να βρεθεί μια εναλλακτική λύση που θα αντισταθμίσει τις απώλειες που έχετε βιώσει πρόσφατα στην προσωπική και κοινωνική ζωή σας. Θα πάρετε τον απαραίτητο χρόνο για να επανεξετάσετε τα συναισθήματά σας.  

Τοξότης – Δύο των Πεντάκτινων Αντίστροφα

Θα είστε σε θέση να ελέγξετε τα διάφορα συναισθήματα που εκρήγνυνται στην καρδιά σας. Οι συντροφικές ευθύνες που πρέπει να κάνετε είναι κουραστική και ενοχλητική υπόθεση όμως για σας. Τα καλά νέα είναι ότι τώρα θα έχετε την ευκαιρία να αλλάξετε τα πράγματα, με τον τρόπο που θέλετε.   

Αιγόκερως – Ιππότης των Πεντάκτινων

Φαίνεται ότι ένα όνειρο γίνεται πραγματικότητα! Υπέροχες ευκαιρίες έρχονται στον δρόμο σας - μια ευκαιρία να αυξήσετε την γοητεία σας ή ένας εναλλακτικός τρόπος να κερδίσετε περισσότερα χρήματα. Όλα θα συμβούν αρκετά απροσδόκητα και με έκπληξη για εσάς ή / και θα λάβετε μυστική υποστήριξη από κάποιον που δεν είναι μέρος του στενού κύκλου σας.

Υδροχόος – Ο Αυτοκράτορας

Πολλοί από εσάς να λάβουν ενδιαφέρουσες και χρήσιμες πληροφορίες. Πολύ συχνά σήμερα θα βρίσκεστε στο επίκεντρο των συζητήσεων - θα τις ξεκινήσετε ή το ενδιαφέρον των άλλων ανθρώπων θα σας πιέσει. Τα λόγια σας θα ακούγονται δυνατά και πειστικά και θα πρέπει να επωφεληθείτε από αυτήν την ωφέλιμη επιρροή.

Ιχθείς – Ντάμα των Σπαθιών Αντίστροφα

Κάποιος από τον στενό κύκλο σας έχει μεγάλο αντίκτυπο σε εσάς. Αυτός / αυτή σας παρακινεί να συνεχίσετε να εργάζεστε, αλλά σε ορισμένες περιπτώσεις μπορεί να διαπιστώσετε ότι είναι πολύ ενοχλητικός ο τρόπος που αντιμετωπίζει τις προσωπικές σας υποθέσεις. 

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 2-11-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 2-11-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 2-11-2017

Κριός – Πέντε των Πεντάκτινων Μπορεί να νιώθετε ανασφάλεια σε σχέση με το επαγγελματικό σας μέλλον αυτήν την περίοδο, ωστόσο η...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 23-9-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 23-9-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 23-9-2017

Κριός – Έξι των Κυπέλλων Αντίστροφα Μπορεί να αισθάνεστε κάποια ανασφάλεια όσον αφορά τη σχέση σας, αλλά ο σύντροφός σας θα σας...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 4-7-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 4-7-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 4-7-2017

Κριός – Άσσος των Σπαθιών Η αγάπη είναι λίγο σαν τη μουσική. Υπάρχουν στιγμές που τα πράγματα είναι σε αρμονία, άλλες φορές δεν είναι....

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 29-3-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 29-3-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 29-3-2017

Κριός Ο Τροχός της Τύχης Θέλεις να ζήσεις πράγματα που να σε βγάλουν από την ερωτική ρουτίνα. Ένα άτομο με έντονο Δία ή από το ζώδιο του...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 20-2-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 20-2-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 20-2-2017

Ούτε μία κάρτα δεν έπεσε ανάποδα σήμερα, όταν ρωτήσαμε την μεγάλη Αρκάνα των Ταρώ πώς θα εξελιχθεί ερωτικά η ημέρα για όλον τον ζωδιακό!...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 6-2-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 6-2-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 6-2-2017

Είναι πολύ δυνατή η ημέρα για τον έρωτα και την αγάπη. Βαθιά συναισθήματα και καρμικές συναντήσεις με ανθρώπους που θα κληθούν να...