Επανασυνδέσεις Ζωδίων 12-12-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 12-12-2017
<p>Κριός

Μια νύχτα με ταραγμένο ύπνο και περίεργα όνειρα μπορεί να σας αρέσει, μπορεί να ατενίζετε και να μην έχετε κίνητρα. Τραβήξτε τον εαυτό σας έξω από αυτό. Οι ευκαιρίες μπορεί να έρθουν με τον τρόπο σας που θα θελήσετε να εκμεταλλευτείτε. Θα βρείτε μερικές ενδιαφέρουσες νέες γνωριμίες.

Ταύρος

Μπορεί να ήσαστε ζοφερή διάθεση τελευταία, αλλά σήμερα θα πρέπει να αποκαταστήσετε τα καλά σας ενεργειακά ρευστά. Μπορείτε να ξεκινήσετε το ταξίδι σας στον έρωτα ξανά με πλήρη εμπιστοσύνη στις αστρολογικές του πτυχές. Θα είναι ακόμα πιο ελκυστική η παρουσία σας από ποτέ και οι άνθρωποι θα βρουν τη γοητεία σας ακαταμάχητη. Υπάρχει η υπόσχεση πολλών εμπειριών μπροστά σας.

Δίδυμοι

Η ακτινοβολία και η λάμψη σας πάνω στους άλλους σήμερα είναι τεράστια. Είστε ΑΣΤΕΡΙ! Η επιθυμία σας είναι η εντολή του καθενός. Οι άνθρωποι γύρω σας μπορεί να βασίζονται σε εσάς για να είστε ηγέτης τους. Παρόλο που απολαμβάνετε αυτό το ρόλο, δεν πρέπει να ξεχάσετε να απολαύσετε περισσότερες ιδιωτικές στιγμές. Ένα μικρό δώρο για τον εαυτό σας, μια περιπέτεια, μια διασκέδαση, ή ίσως κάποια στιγμή και μόνο μπορεί να είναι αυτό που χρειάζεστε.

Καρκίνος

Οι μεταβολές της διάθεσης και οι ερεθιστικές μικρές αποσπάσεις της προσοχής σας θα μπορούσαν να σας εμποδίσουν προσωρινά από το να ενωθείτε με έναν σύντροφο. Μπορεί να αντιλαμβάνεστε προσβολές εκεί που δεν υπάρχουν. Η επικοινωνία είναι τεταμένη. Είναι καλύτερο να βγείτε από τον εαυτό σας για λίγο και να κάνετε κάτι διασκεδαστικό. Με αυτόν τον τρόπο διώχνετε όλη την αρνητική ενέργεια μακριά. Μπορείτε να είστε ο παλιός σας γοητευτικός εαυτός όταν βλέπετε ξανά τον σύντροφό σας.

Λέων

Η έμπνευση θα μπορούσε να σας χτυπήσει σήμερα. Η φαντασία, η καινοτομία και η ευστροφία σας είναι υψηλές. Οτιδήποτε σχεδιάζετε ή ανακαλύπτετε πρέπει να προσελκύσει πολλή θετική προσοχή. Τα νεύρα σας θα μπορούσαν να είναι λίγο τεταμένα, οπότε προσπαθήστε να παραμείνετε ήρεμοι.

Παρθένος

Αυτή είναι μια θετική μέρα. Αισθάνεστε ήρεμοι και ισορροπημένοι και πιο ανεκτικοί από ό, τι συνήθως στις καταθλιπτικές διαθέσεις και τα πάθη των άλλων. Εάν μπορείτε να το διαχειριστείτε, κάντε ένα διάλειμμα από το πολυάσχολο πρόγραμμά σας και αφιερώστε λίγα λεπτά σε σας. Δεν είστε συνηθισμένοι σε μια τέτοια απόλαυση, αλλά σήμερα θα σας κάνει καλό.

Ζυγός

Θα νιώσετε βαθιά συνδεδεμένοι με τη ζωή σας σήμερα. Η ατμόσφαιρα είναι σαφής, επιτρέποντάς σας να δείτε όλη την πρόοδο που έχετε κάνει προς τους στόχους σας. Θα νιώσετε μεγάλη ικανοποίηση, όπως μπορείτε να δείτε καθαρά το νόημα της ζωής σας. Πάρτε σήμερα καιρό για να χαρείτε τις δάφνες σας. Συνειδητοποιήστε επίσης ότι πρέπει να γίνουν μερικά πράγματα πριν τολμήσετε μια επανασύνδεση.

Σκορπιός

Αυτή είναι μια εξαιρετική στιγμή για να παρουσιάσετε μια πρόταση επανασύνδεσης σε ένα άτομο που σας ενδιαφέρει. Με τον Δία στο πλευρό σας έχετε αρχίσει να επεκτείνεστε συναισθηματικά και αυτό σας κάνει γενναιόδωρους στην ψυχή.

Τοξότης

Σήμερα μπορείτε να φιλοξενήσετε κάποιο είδος ομαδικής δραστηριότητας ή συνάντησης στο σπίτι σας. Πολλοί ενδιαφέροντες άνθρωποι θα μπορούσαν να την παρακολουθήσουν, ακόμα και κάποιο παλιό σας ταίρι. Κάποιοι μπορεί να έχουν πολλές καλές ιδέες για να μοιραστούν. Αυτή είναι μια καλή ημέρα για να εργαστείτε σε μια επανασύνδεση.

Αιγόκερως

Θα είσαι πολύ γοητευτικοί σήμερα. Οι σαγηνευτικές δυνάμεις σας θα είναι στο μέγιστο βαθμό ανεπτυγμένες και θα είναι πιο έντονες στην ερωτική σας ζωή. Αν έχετε επιθυμίες ή όνειρα ή θέλετε επανασύνδεση, αυτή είναι η ώρα να εκφράσετε αυτές τις επιθυμίες. Πρέπει μόνο να δώσετε φωνή σε ό, τι θέλετε και αφήστε τη γοητεία σας να κάνει τα υπόλοιπα.

Υδροχόος

Είστε στη διαδικασία εκμάθησης πώς να ονειρευτείτε ξανά. Αυτοί οι τελευταίοι μήνες ήταν σκληροί, επειδή οι δυνατότητές σας ήταν περιορισμένες. Έχετε κάνει πολλή δουλειά με τον εαυτό σας πρόσφατα για να προσπαθήσετε να ευθυγραμμίσετε τη φανταστική σας ζωή με την πραγματικότητα. Το αποτέλεσμα αυτής της προσπάθειας είναι ότι η επιθυμία σας να πραγματοποιήσετε τα όνειρά σας έχει αυξηθεί!

Ιχθείς

Ένα έντονο τηλεφώνημα, ίσως κάποιο είδος κραυγής για βοήθεια, θα μπορούσε να έρθει σήμερα από έναν συγγενή ή στενό φίλο. Είστε πιο έντονα εξοπλισμένοι από το συνηθισμένο για να βοηθήσετε κάποιον που έχει ανάγκη, αλλά προσπαθήστε να μείνετε αντικειμενικοί. Και κυρίως, μην αφήσετε κανέναν να μπει ανάμεσα σε εσάς και ένα άλλο τηλέφωνο, από ένα παλιό σας ταίρι!

 

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 20-1-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 20-1-2018

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 20-1-2018

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Προσπαθήστε να κάνετε αντιληπτούς ορισμένους από τους στόχους σας. Ξέρετε, με τον πρέπον μέτρο, αλλά μην...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 18-9-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 18-9-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 18-9-2017

Κριός Προσπαθήστε να ξεχωρίσετε κάπως τα πράγματα, να μην βλέπετε τις καταστάσεις «στο πόδι». Πρέπει να είστε πολύ σίγουροι προτού να...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 20-8-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 20-8-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 20-8-2017

Κριός Η στιγμή είναι πολύ καλή για να ασχοληθείτε με την ουσία του συναισθηματικού σας κόσμου. Προσπαθήστε να προσεγγίσετε το παρελθόν...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 13-7-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 13-7-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 13-7-2017

Κριός Η αυτοπεποίθηση σε συνδυασμό με μια αυξανόμενη αίσθηση επείγουσας ανάγκης θα μπορούσε να γίνει αισθητή στον συναισθηματικό σας...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 27-5-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 27-5-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 27-5-2017

Κριός Οι σωματικές επιθυμίες θα μπορούσαν να πάρουν αναβολή για να εστιάσετε πιο έντονα στις απολαύσεις της ψυχικής διέγερσης....

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 26-5-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 26-5-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 26-5-2017

Κριός Η έλλειψη απάντησης από έναν αγαπημένο ή συνεργάτη μπορεί να οφείλεται στο ότι έχουν παρερμηνεύσει εσφαλμένα το μήνυμά σας,...