Επανασυνδέσεις Ζωδίων 13-12-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 13-12-2017
<p>Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός

Περισσότερες επιτυχίες έχετε την ευκαιρία να σημειώσετε σήμερα μέσα από την προσέγγισή σας, εμ την σύνοδο της Σελήνης με τον κυβερνήτη σας Άρη, προσέξτε όμως τον εκνευρισμό σας.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ταύρος

Προσπαθήστε να κάνετε την διαφορά. Είναι πολύ σημαντικό το να καταλάβετε το σε τι διαφέρετε σε σχέση με τους άλλου. Τα ιδιαίτερα χαρίσματά μας είναι ένα βασικό κλειδί.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Δίδυμοι

Μην αφήσετε την ημέρα να επηρεάσει χωρίς να αξιοποιήστε την ευκαιρία που σας δίνεται να ανακαλύψετε την σημασία του ερωτικού σας παρελθόντος επάνω στο δυναμικό σας παρόν.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Καρκίνος

Είσαστε σε θέση να κάνετε μία ερωτική προσέγγιση με βάση το μυστήριο, με την κυβερνήτη σας Σελήνη τώρα να εισέρχεται στο ζώδιο του Σκορπιού. Προσέξτε όμως τις ανασφάλειές σας.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Λέων

Μπορείτε να έχετε μία πολύ πιο στοχευμένη δράση αυτή τη στιγμή και κάτι τέτοιο θα σας βοηθούσε ακόμα και με το να ξεκαθαρίσετε τα πράγματα, σε μεγαλύτερο πλέον βαθμό.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Παρθένος

Είσαστε σε φάση αναζήτησης μεγαλύτερων στόχων. Αν θεωρείτε πως το ερωτικό ας παρελθόν αναφέρεται σε αυτούς τους στόχους, διεκδικήστε το με μεγαλύτερη ένταση τώρα.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ζυγός

Θα χρειαστεί να κάνετε ορισμένα ξεκαθαρίσματα, αν θέλετε να έχετε κάτι παραπάνω από μία ενδιαφέρουσα βραδιά. Αναζητήστε λοιπόν τους βαθύτερους και ουσιαστικότερους στόχους σας.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Σκορπιός

Η Σελήνη εισέρχεται τώρα στο δικό σας ζώδιο. Η πλευρά του εαυτού σας που σχετίζεται με το μυστήριο και με το ερωτικό πάθος έρχονται να λύσουν καταστάσεις του παρελθόντος.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Τοξότης

Μπορείτε να έχετε μεγαλύτερη απόφαση σε σχέση με την προσέγγισή σας, αλλά και σε σχέση με τα θέλω σας. μην βιαστείτε να πάρετε όμως αποφάσεις, πάρτε κατάλληλα τον χρόνο σας.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Αιγόκερως

Είσαστε σε θέση να άνετε έξυπνες προσεγγίσεις, με την Σελήνη σε εξάγωνο με τον κυβερνήτη σας Κρόνο. Προσοχή μεγάλη όμως, απομακρυνθείτε από το σημείο της έλλειψης αυτοπεποίθησης.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Υδροχόος

Η Σελήνη σε αντίθεση με τον κυβερνήτη σας Ουρανό πρόκειται να φέρει στην επιφάνεια εντάσεις οι οποίες δεν σχετίζονται με πραγματικές αιτίες. Αποφύγετε σημαντικές κινήσεις σήμερα.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ιχθείς

Κάντε μία υπομονή. Δεν γίνεται να υπάρξει ανταπόκριση απέναντι στις κινήσεις μας από την πρώτη στιγμή. Αυτό μάλιστα είναι κάτι που βλέπουμε πιο έντονα στην προσπάθεια επανασύνδεσής μας.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 7-12-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 7-12-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 7-12-2017

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Καταφέρνετε να διατηρήσετε την μαχητική σας διάθεση, σε σχέση με την προσέγγισή σας για μία επανασύνδεση, αλλά...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 4-12-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 4-12-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 4-12-2017

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Η Σελήνη τώρα σε τρίγωνο με τον κυβερνήτη σας Άρη σας χαρίζει τον απαραίτητο δυναμισμό, ο οποίος απαιτείτε σε...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 3-12-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 3-12-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 3-12-2017

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Αν καταφέρετε να ξεπεράσετε σήμερα ορισμένες εσωτερικές εντάσεις και να μην τις εξωτερικεύσετε, θα μπορέσετε...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 2-12-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 2-12-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 2-12-2017

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Τώρα ο ιδιαίτερος δυναμισμός σας εξωτερικεύεται με μεγαλύτερη ευκολία μέσα στο ερωτικό σας παρελθόν και έχει...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 27-11-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 27-11-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 27-11-2017

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Βεβαιωθείτε πως δεν χάνετε την αυτοπεποίθησή σας, διότι αυτή θα αποδειχθεί σήμερα πως αποτελεί ένα πολύ βασικό...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 23-11-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 23-11-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 23-11-2017

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Οι καταστάσεις είναι περίπλοκες και δύσκολες για επανασύνδεση, εξαιτίας του εκνευρισμού σας και των ακραίων...