Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 13-12-2017

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 13-12-2017
<p>Κριός – Η Εγκράτεια Αντίστροφα

Προσπαθείτε να μείνετε μακριά από πειρασμούς, αλλά δεν θα σας είναι πολύ εύκολο σήμερα. Έχετε την ανάγκη να αποδείξετε στον εαυτό σας ότι δεν έχουν δίκιο όσοι σας ψέγουν για άστατους και άπιστους στον έρωτα, αλλά από την άλλη οι πονηρές σκέψεις σας κατακλύζουν.

Ταύρος – Η Δικαιοσύνη

Σε κάποιο θέμα που έχει δημιουργηθεί είτε με το ταίρι σας είτε γενικά με ανθρώπους που αγαπάτε υπάρχει τον τελευταίο καιρό κάποια ανισορροπία η οποία σήμερα θα λυθεί δικαιώνοντας τις θέσεις σας. Μπορείτε να το χαρείτε.

Δίδυμοι – Ο Διάβολος

Πολλές επιθυμίες κατακλύζουν το μυαλό σας ερωτικά, θέλετε να βυθιστείτε στην ηδονή. Αυτό δεν είναι κακό και μην νιώθετε ενοχές. Απλά σε περίπτωση που είστε δεσμευμένοι μετρήστε τις συνέπειες.

Καρκίνος – Το Αστέρι

Επιτέλους έχει κάτι πάει πολύ καλά στον ερωτικό τομέα. Μια νέα γνωριμία ή μια έντονη αναθέρμανση της ήδη υπάρχουσας σχέσης σας θα σας δώσει σήμερα την αίσθηση ότι όλα πάνε τέλεια στην ζωή σας.

Λέων – Ο Ρήγας των Πεντάκτινων

Κάποιος άνθρωπος με πολύ μεγάλο κύρος έχει θετική επίδραση στην ερωτική σας ζωή σήμερα. Ίσως ένα πρόβλημα που σας απασχολούσε σε επίπεδο καριέρας να βρίσκει μια λύση που σας κάνει και ερωτικά να νιώθετε άνετοι.  

Παρθένος – Ο Μάγος

Πάλι ο Μάγος εμφανίζεται στο ρίξιμό σας. Έχετε έντονη πνευματική γοητεία και μπορείτε να φλερτάρετε ή να κατακτήσετε διανοητικά τον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει με μεγάλη επιτυχία.

Ζυγός – Ο Κόσμος

Κάτι έχει πάει πολύ καλά στον έρωτα, αλλά έχει μονιμοποιηθεί επίσης, κι εσάς η μονιμότητα σας τρομάζει στην ουσία. Μπορεί να νιώθετε ότι όλα είναι τέλεια ενώ ταυτόχρονα έχετε ανάγκη από μια αλλαγή και από κάποιο πάθος.

Σκορπιός – Η Σελήνη

Έχετε μπροστά σας μια βαθιά συναισθηματική ημέρα. Η Σελήνη είναι δείκτης βαθύτατων συναισθημάτων, αλλά και μιας τάσης εκ μέρους σας να χειραγωγήσετε συναισθηματικά όσους αγαπάτε, αυτό το τελευταίο να το προσέξετε.  

Τοξότης – Ντάμα των Πεντάκτινων

Μια ήρεμη και πολύ καλοπροαίρετη γυναίκα θα σας δώσει σήμερα λύσεις σε ερωτικά αλλά και άλλα ζητήματα. Η δική σας η διάθεση είναι λίγο παράξενη, θέλετε λίγο χρόνο για τον εαυτό σας.   

Αιγόκερως – Ο Ιεροφάντης

Χρειάζεστε σταθερότητα, ασφάλεια και σαφές πλαίσιο στις σχέσεις σας. Έχετε ανάγκη από αγάπη, αλλά εκπεφρασμένη με έναν επίσημο και νόμιμο τρόπο, θέλετε έργα και όχι λόγια.

Υδροχόος – Ο Πύργος

Προσέξτε γιατί μπορεί να βιώσετε την απόλυτη καταστροφή σε ερωτικό επίπεδο. Ειδικά αν με το ταίρι σας έχετε κοινά περιουσιακά στοιχεία προσέξτε γιατί κάτι ύπουλο θα σας ανατρέψει την καθημερινότητά σας ξαφνικά.

Ιχθείς – Ο Ήλιος

Έχετε την ανάγκη να θυσιαστείτε για αυτούς που αγαπάτε. Βαθιά συναισθήματα κατακλύζουν την ψυχή σας και βάζετε σε δεύτερη μοίρα τις δικές σας ανάγκες και επιδιώξεις. Αυτό είναι πολύ θετικό, αλλά μην το παρακάνετε.    

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 29-6-2018

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 29-6-2018

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 29-6-2018

Το ότι κρατάτε τόσο κρυφή την ερωτική σας ζωή, κάποιους τους βάζει σε πολλές και υπόγειες σκέψεις,

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 3-12-2017

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 3-12-2017

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 3-12-2017

Κριός – Ο Ερημίτης Νιώθετε μια προσκόλληση στο παρελθόν σήμερα. Αν και έχετε μεγάλη σοφία στην καρδιά σας, δεν είναι σοφό να αφήνεστε...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 16-10-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 16-10-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 16-10-2017

Κριός – Η Αυτοκράτειρα Αντίστροφα Μπορεί να νιώθετε κουρασμένοι, ωστόσο η ερωτική σας διάθεση και τα συναισθήματα που τρέφετε για το...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 6-5-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 6-5-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 6-5-2017

Κριός – Δύο των Σπαθιών Έχετε ανάγκη από έναν έρωτα ο οποίος να σας εξασφαλίζει και πνευματική επικοινωνία. Στον ερωτικό σας ορίζοντα...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 20-2-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 20-2-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 20-2-2017

Ούτε μία κάρτα δεν έπεσε ανάποδα σήμερα, όταν ρωτήσαμε την μεγάλη Αρκάνα των Ταρώ πώς θα εξελιχθεί ερωτικά η ημέρα για όλον τον ζωδιακό!...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 8-2-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 8-2-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 8-2-2017

Η Μεγάλη Αρκάνα των Ταρώ συμφωνεί απόλυτα με την αστρολογική προσέγγιση και σήμερα η διάθεσή μας θα μας φανερωθεί σκιώδης, δύσκολη,...