Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 14-12-2017

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 14-12-2017
<p>Κριός – Ο Κρεμασμένος Αντίστροφα

Θα πείτε περισσότερα από όσα εννοείτε. Εάν είστε ταλαιπωρημένοι με μια τρέχουσα σχέση, τότε έχετε μπροστά σας μια μέρα αποφάσεων. . Ειδικά αν είστε χαρούμενοι από άλλα θέματα, αυτό μπορεί να σας βοηθήσει να σκεφτείτε πριν μιλήσετε. Διαφορετικά, μπορεί να πείτε κατά λάθος κάτι απρόσφορο και να βλάψετε αυτόν που αγαπάτε.

Ταύρος – Έξι των Σπαθιών Αντίστροφα

Θα έχετε την ανάγκη να κάνετε αλλαγές στη στάση σας προς μια συγκεκριμένη σχέση. Μπορεί να μην υπάρχει τίποτα λανθασμένο σε αυτό, και όμως αισθάνεστε ότι δεν έχετε εκμεταλλευτεί όλες τις δυνατότητες και υπάρχουν πολλά άλλα πράγματα που θα μπορούσατε να εξερευνήσετε με επιτυχία μαζί. Αυτή είναι μια καλή στιγμή για να δοκιμάσετε κάποια νέα πράγματα και να ενισχύσετε τον δεσμό μεταξύ σας.

Δίδυμοι – Τέσσερα των Πεντάκτινων

Σκεφτείτε να κάνετε κάποιες νέες επενδύσεις με το ταίρι σας. Εάν θέλετε να αναδιατάξετε τα οικονομικά σας και να τα λειτουργήσετε αρμονικά μαζί, τότε τα σχέδια που θα γίνουν σήμερα θα είναι εξαιρετικά χρήσιμα. Αν σχεδιάζετε κάποιο είδος επένδυσης, τότε ίσως θα ήταν καλό να ελέγξετε, αλλά όχι να αγοράσετε ακόμα.

Καρκίνος – Οι Ερωτευμένοι

Η αγάπη μπορεί να είναι άγρια και παθιασμένη σήμερα. Αν συναντάτε κάποιον για πρώτη φορά, μην περιμένετε να είναι κάτι που έχετε ξαναζήσει. Είναι σημαντικό να έχετε και οι δύο την ίδια αίσθηση του χιούμορ, καθώς θα υπάρχει μεγάλη αφθονία επιδράσεων μεταξύ σας.

Λέων – Άσσος των Σπαθιών

Θα κάνατε καλά να παρακολουθήσετε τα λόγια σας σήμερα, καθώς υπάρχει ένας γενικός αέρας ενθουσιασμού και ψυχικής έντασης γύρω. Υπάρχει έντονο φλερτ, αλλά με μια τάση για αντιπαράθεση, κυρίως πνευματικού τύπου.  

Παρθένος – Η Σελήνη

Μπορεί να έχετε μια πολύ βαθιά επίδραση στη σχέση κάποιου άλλου σήμερα. Οι ενέργειές σας και η γλώσσα του σώματός σας μπορεί να επικοινωνούν παράξενα, όταν στην πραγματικότητα σε συνειδητό επίπεδο δεν γνωρίζετε τι κάνετε. Παρατηρήστε πως οι άλλοι αντιδρούν σε εσάς και, στη συνέχεια, παρατηρήστε την επιρροή σας.

Ζυγός – Δύο των Κυπέλλων Αντίστροφα

Θα ασκήσετε όλη την ενέργειά σας για να διατηρήσετε ζωντανή μια συγκεκριμένη μυστική σχέση. Εάν αντιμετωπίζετε προβλήματα στην εύρεση του χρόνου και του χώρου για να συναντήσετε το ταίρι σας, τότε φαίνεται ότι η επιθυμία σας προς το παρόν, τουλάχιστον, θα αναβληθεί.

Σκορπιός – Τρία των Κυπέλλων Αντίστροφα

Ένας δεσμός ανάμεσα σε εσάς και έναν στενό προσωπικό φίλο θα μπορούσε να καταστραφεί σήμερα. Αυτό δεν πρέπει να συμβεί, αλλά φαίνεται ότι η τάση έχει δημιουργηθεί μεταξύ σας για κάποιο χρονικό διάστημα. Εύκολα θα μπορούσατε να καταστρέψετε τα πάντα, οπότε μπορεί να σας βοηθήσει εάν είστε προσεκτικοί.  

Τοξότης – Ο Διάβολος

Μπορεί να μην έχετε άλλη επιλογή παρά να χαλαρώσετε τις αναστολές σας σήμερα. Υπάρχουν κάποιες ανέμελες και παθιασμένες ενέργειες γύρω, οι οποίες ίσως δυσκολεύονται να αντισταθούν. Αν βγείτε έξω, τότε ετοιμαστείτε για μια μάχη που θα σας ενθουσιάσει σε ερωτικό επίπεδο!   

Αιγόκερως – Η Μεγάλη Ιέρεια

Δεν είστε συνηθισμένοι σε κρυφά και μυστικά στο θέμα του έρωτα, είστε ξεκάθαροι άνθρωποι. Όμως σήμερα έχετε μια τάση να κρατάτε κρυφή ατζέντα από τους ανθρώπους που αγαπάτε και να τους χειρίζεστε ψυχολογικά.

Υδροχόος – Πέντε των Πεντάκτινων

Είναι πολύ πιθανό να βρεθείτε σκληρά απομονωμένοι κοινωνικά λόγω μιας δύσκολης και άδικης σχέσης, πρέπει να βρείτε τρόπο να εξασφαλίσετε την οικονομική σας κατάσταση. Το ταίρι σας κι εσείς περνάτε από δύσκολες καταστάσεις που θα κλονίσουν την σχέση σας.

Ιχθείς – Ο Αυτοκράτορας

Ένας άνθρωπος πολύ στέρεων πεποιθήσεων επηρεάζει την ερωτική σας ζωή σήμερα. Οι σχέσεις σας βιώνονται με πάθος και ένταση και θέλετε να είστε γεμάτοι από σταθερότητα, όχι όμως χωρίς ενέργεια, όχι σταθερότητα της ρουτίνας αλλά της επίτευξης.     

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 17-6-2018

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 17-6-2018

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 17-6-2018

Δεν θα μιλήσετε ακόμη σε κανέναν για όλα αυτά που έχετε περάσει στην προσωπική σας ζωή.

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 11-11-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 11-11-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 11-11-2017

Κριός – Ντάμα των Σπαθιών Είναι πιθανό να συναντήσετε κάποια δυσκολία στην επιθυμία σας να εκφράσετε όλα όσα αισθάνεστε προς το...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 28-7-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 28-7-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 28-7-2017

Κριός – Ο Διάβολος Αυτή η κάρτα απεικονίζει κάποιες παγίδες. Η σχέση σας είναι σαν μια φυλακή. Δεν βλέπετε καμία πιθανότητα αλλαγής ή...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 10-6-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 10-6-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 10-6-2017

Κριός – Ο Κρεμασμένος (Αντεστραμμένο) Κάνετε σε ερωτική δράση από την ώθηση ή την πλήξη; Ή ίσως ο νέος σύντροφός σας είναι κάπως...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 29-3-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 29-3-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 29-3-2017

Κριός Ο Τροχός της Τύχης Θέλεις να ζήσεις πράγματα που να σε βγάλουν από την ερωτική ρουτίνα. Ένα άτομο με έντονο Δία ή από το ζώδιο του...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 11-3-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 11-3-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 11-3-2017

Κριός – Ο Κρεμασμένος Έχεις την διάθεση να ασχοληθείς ερωτικά με μια σχέση που μπορεί οι άλλοι να την κρίνουν ως παράλογη. Δεν σε...