Επανασυνδέσεις Ζωδίων 14-12-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 14-12-2017
<p>Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός

Αν και ευνοήστε ώστε να προχωρήσετε σε σημαντικές κινήσεις, έχετε ταυτοχρόνως και την ευκαιρία να δείτε τα πράγματα με την απλότητα από την οποία διακατέχονται.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ταύρος

Αξιοποιήστε την ημέρα για να κάνετε μία μικρή στάση, απέναντι στις προσεγγίσεις σας, ώστε να καταφέρετε να αντεπεξέλθετε την υπόλοιπη περίοδο, στις αυξημένες απαιτήσεις.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Δίδυμοι

Καθώς το τελευταίο διάστημα η προσέγγισή σας ήταν έντονη και έφερε ορισμένους καρπούς-εάν αξιοποιήσατε κατάλληλα την περίοδο-τώρα μπορείτε να κάνετε ένα διάλλειμα από ορισμένες διεκδικήσεις σας.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Καρκίνος

Είσαστε σε μία φάση μεγαλύτερης ευαισθησίας. Έχετε την ανάγκη να ανοιχτείτε, με το τρίγωνο της κυβερνήτου σας Σελήνης με τον Δία. Αξιοποιήστε κατάλληλα την ημέρα, βρεθείτε με το πρόσωπο που σας αφορά.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Λέων

Είστε σε φάση κατά την οποία πραγματικά θέλετε να δώσετε τον καλύτερο χαρακτήρα σας, αλλά αυτό το συνεχές στρες είναι μία κατάσταση που θα σας κουράσει, φέρνοντας αντίθετα  αποτελέσματα. Σήμερα, απλά χαλαρώστε.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Παρθένος

Δεν πρέπει να είτε σε μία μόνιμη συνθήκη άγχους. Πάρτε λοιπόν την απόφαση να κάνετε μια μικρή παύση από την διεκδίκησή σας. η αδιαφορία είναι ένα καλό μέτρο ελέγχου των καταστάσεων. Είναι πράξη, χωρίς να πράττουμε.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ζυγός

Προσπαθήστε να πάρετε μία ανάσα. Δεν είναι καθόλου κακό το να κάνουμε ένα διάλλειμα ορισμένες φορές από τις διεκδικήσεις μας. Πράξτε όπως θεωρείτε πως ταιριάζεις την ψυχολογία σας.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Σκορπιός

Η Σελήνη είναι ακόμα στο ζώδιό σας, αλλά με τις σημερινές αστρολογικές καταστάσεις μπορείτε να είστε πιο χαλαρό απέναντι στην έντασή σας και να δώσετε βάρος στο πάθος σας.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Τοξότης

Η Σελήνη σε σύνοδο με τον κυβερνήτη σας Τοξότη βρίσκεται σε θέση να σας δώσει την κοινωνικότητα που χρειάζεστε για να δημιουργήσετε το κατάλληλο και ευχάριστο κλίμα για την προσέγγισή σας.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Αιγόκερως

Σε κάποια φάση όλοι μας χρειαζόμαστε να αποφορτιστούμε από τις εντάσεις, ακόμα και αν αυτό σημαίνει να κάνουμε ένα βήμα πίσω παρά το καλό κλίμα. Έχετε ανάγκη από αυτό για να συνειδητοποιήσετε καλύτερα τις καταστάσεις.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Υδροχόος

Μπορείτε να κάνετε ένα βήμα παραπάνω αυτή την ώρα, όμως θα πρέπει κάποια στιγμή να χαλαρώσετε και κάπως από τις κινήσεις και τις συνεχείς προσεγγίσεις σας, αξιοποιήστε ς προς αυτό την ημέρα.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ιχθείς

Η Σελήνη τώρα σε τρίγωνο με τον κυβερνήτη σας Ποσειδώνα βρίσκεται σε θέση να σας υποστηρίξει-συντονισμένη μέσα στην γενικότερη περίοδο που σας αφορά-για αν άνετε τα ερωτικά σας όνειρα πραγματικότητα.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 13-12-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 13-12-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 13-12-2017

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Περισσότερες επιτυχίες έχετε την ευκαιρία να σημειώσετε σήμερα μέσα από την προσέγγισή σας, εμ την σύνοδο της...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 7-12-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 7-12-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 7-12-2017

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Καταφέρνετε να διατηρήσετε την μαχητική σας διάθεση, σε σχέση με την προσέγγισή σας για μία επανασύνδεση, αλλά...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 4-12-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 4-12-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 4-12-2017

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Η Σελήνη τώρα σε τρίγωνο με τον κυβερνήτη σας Άρη σας χαρίζει τον απαραίτητο δυναμισμό, ο οποίος απαιτείτε σε...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 2-12-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 2-12-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 2-12-2017

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Τώρα ο ιδιαίτερος δυναμισμός σας εξωτερικεύεται με μεγαλύτερη ευκολία μέσα στο ερωτικό σας παρελθόν και έχει...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 27-11-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 27-11-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 27-11-2017

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Βεβαιωθείτε πως δεν χάνετε την αυτοπεποίθησή σας, διότι αυτή θα αποδειχθεί σήμερα πως αποτελεί ένα πολύ βασικό...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 23-11-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 23-11-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 23-11-2017

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Οι καταστάσεις είναι περίπλοκες και δύσκολες για επανασύνδεση, εξαιτίας του εκνευρισμού σας και των ακραίων...