Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 15-12-2017

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 15-12-2017
<p>Κριός – Άσσος των Πεντάκτινων

Η ημέρα είναι πιθανό να σας βρει να απολαμβάνετε μια νέα αρχή σε διάφορα επίπεδα, και αυτό είναι μια πολύ θετική νέα αρχή. Η υγεία και η ζωτικότητά σας είναι πιθανόν να είναι σε υψηλό σημείο. Η εμφάνιση αυτής της κάρτας είναι συνήθως το σημάδι μιας στροφής προς το καλύτερο από την άποψη της περιουσίας και του πλούτου. Μερικές φορές μπορεί ακόμη και να δηλώνει δώρα ή κληρονομιά από απροσδόκητες πηγές, αλλά και καλά νέα στον ερωτικό τομέα.

Ταύρος – Τρία των Ράβδων

Η κάρτα αυτή είναι ένα σημάδι ότι τα ερωτικά σας θα πάνε πολύ καλύτερα, στην πραγματικότητα αυτή μπορεί να είναι η ημέρα που έρχεται το παροιμιώδες πλοίο της αγάπης σας. Είναι πιθανό να αισθάνεστε πολύ ισχυροί και με βάσιμους λόγους. Ενδεχομένως τελικά να βιώσετε κάποια σημαντική επιτυχία μετά από κάποια δυσκολία.

Δίδυμοι – Η Αυτοκράτειρα

Η αυτοκράτειρα είναι ένα αρχέτυπο της θηλυκής εξουσίας. Είναι πάροχος των υδάτων, δύσκολο να την  καταλάβει κάποιος, μυστηριώδης, γόνιμη και σeξουαλική. Προτείνει την ανάγκη να είσαστε σε επαφή με τη θηλυκή σας πλευρά, να ακούτε τη διαίσθησή σας και να δίνετε προτεραιότητα στα συναισθήματα και τα πάθη σας. Μπορεί να σημαίνει ότι έρχεται αφθονία.

Καρκίνος – Έξι των Ξιφών

Τα έξι σπαθιά σηματοδοτούν μια μεγάλη στιγμή για ταξίδια οποιουδήποτε είδους. Μπορεί επίσης να υποδείξει μεταφορική κίνηση, μια αλλαγή στο σημείο όπου είστε εσωτερικά. Συνήθως πρόκειται για μια αλλαγή προς το καλύτερο, είτε το περιβάλλον είναι εσωτερικό είτε εξωτερικό. Σκεφτείτε πού θέλετε να είστε.

Λέων – Ιππότης των Ράβδων

Ο Ιππότης των Ραβδιών είναι ένας άξιος  οιωνός για ταξίδια, αν καταφέρετε να ξεφύγετε. Θα πρέπει να αισθάνεστε γεμάτοι ενέργεια, γεμάτοι δύναμη και έτοιμοι να κάνετε πράγματα. Η αυτοπεποίθησή σας είναι πιθανό να αυξάνεται και αυτό θα σας βοηθήσει να πετύχετε τους στόχους σας.  

Παρθένος – Πέντε των Ράβδων

Οι ενέργειες της κάρτας αυτής συχνά αναφέρονται στον ανταγωνισμό. Συνήθως αυτό είναι στην αρένα σταδιοδρομίας / εργασίας, αλλά μερικές φορές μπορεί να αναφέρεται σε ρομαντικούς αντιπάλους. Μην φοβάστε να ανταγωνιστείτε, ξέρετε ότι έχετε κάτι να προσφέρετε και μπορεί να είναι επιτυχής η προσπάθειά σας. Αλλά πρέπει να προσπαθήσετε, για να δείτε τα αποτελέσματα.

Ζυγός – Ο Ήλιος

Η κάρτα του Ήλιου είναι ένα σημάδι ότι σύντομα ίσως βρείτε τον εαυτό σας να αισθάνεται πιο ελεύθερος από ό, τι έχετε αισθανθεί, ίσως χρόνια. Αυτή είναι μια καλή στιγμή για να κάνετε διακοπές και να ζήσετε διαφορετικά πράγματα. Ο ήλιος είναι σημάδι για τη ζωτικότητα, την ελευθερία, τη χαρά και την αυτο-έκφραση.

Σκορπιός – Η Σελήνη

Η Σελήνη σημαίνει ότι τα πράγματα μπορεί να σας φαίνονται κάπως συγκεχυμένα τώρα. Ίσως να είναι δύσκολο να καταλάβετε από πού προέρχεστε, πολύ λιγότερο τι σκέφτονται και αισθάνονται οι άλλοι! Πρέπει να προσπαθήσετε να τελειώνετε με την αβεβαιότητα, μην προσπαθήσετε να αναγκάσετε τα πράγματα ή τους ανθρώπους να κάνουν βιαστικές κινήσεις.  

Τοξότης – Τέσσερα των Σπαθιών

Τα τέσσερα σπαθιά είναι μια κάρτα που σηματοδοτεί ένα διάλειμμα από την κανονική ζωή. Αυτό μπορεί επίσης να σημαίνει ότι εσείς ή κάποιος στη ζωή σας μπορεί να αποσυρθεί για κάποιο χρονικό διάστημα. Η απόσυρση αυτή δεν είναι μόνιμη. Επίσης περιστασιακά σημαίνει ασθένεια. Είναι σαφής ένδειξη ότι πρέπει να δώσετε στους ανθρώπους το χώρο τους.  

Αιγόκερως – Η Δύναμη

Η δύναμη υποδεικνύει τη σημασία του νου πάνω από την ύλη και σας υπενθυμίζει να εστιάσετε σε αυτό που θέλετε και όχι αυτό που δεν θέλετε στη ζωή σας. Το κύριο σημείο είναι ότι έχετε τη δυνατότητα να αξιοποιήσετε τις σκέψεις σας και να τις χρησιμοποιήσετε για σας - και για όλους τους άλλους - για το καλύτερο καλό. Όχι μόνο έχετε την ικανότητα. έχετε την ευθύνη. Έτσι κατακτήστε τους φόβους σας, ελέγξτε τις παρορμήσεις σας και ποτέ μην χάσετε την υπομονή σας.

Υδροχόος – Ρήγας των Ξιφών

Αυτή η κάρτα αναφέρεται συχνά σε έναν ισχυρό, φιλόδοξο, δυναμικό άνθρωπο στη ζωή σας. Μπορεί να μπείτε στον πειρασμό να σκεφτείτε μόνο πώς τα πράγματα σας επηρεάζουν προσωπικά, ειδικά όταν αυτή η κάρτα δεν αντιπροσωπεύει έναν άνθρωπο στη ζωή σας. Σκεφτείτε τα συναισθήματα των άλλων πριν ενεργήσετε.

Ιχθείς – Εννιά των Κυπέλλων

Τα Εννέα Κύπελλα είναι μία από τις πιο ευχάριστες και αγαπημένες κάρτες που λαμβάνετε σε μια ανάγνωση. Γνωστή συχνά ως "κάρτα ευχής" μπορεί να σημαίνει ότι αυτό που ελπίζετε ή ονειρεύεστε για τα περισσότερα θέματά σας είναι πολύ πιθανό να είναι δικά σας - σε σύντομο χρονικό διάστημα, γενικά, επίσης.     

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 27-5-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 27-5-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 27-5-2017

Κριός – Εννιά των Ράβδων Έχετε φτάσει πρόσφατα σε σημείο σταθερότητας στον ερωτικό τομέα. Εάν αυτό σημαίνει ότι μια ανησυχητική σχέση...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 10-2-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 10-2-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 10-2-2017

Είστε έτοιμοι για μια βαθιά βόλτα στον ερωτικό θησαυρό της ψυχής σας; Η μέρα είναι μια σκέτη πρόκληση και επιφυλάσσει και δώρα και...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 8-2-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 8-2-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 8-2-2017

Η Μεγάλη Αρκάνα των Ταρώ συμφωνεί απόλυτα με την αστρολογική προσέγγιση και σήμερα η διάθεσή μας θα μας φανερωθεί σκιώδης, δύσκολη,...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 30-1-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 30-1-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 30-1-2017

Παράδοξες διαθέσεις και ανατρεπτικά συναισθήματα θα κυριαρχήσουν σήμερα στο ψυχολογικό και ερωτικό πεδίο. Είναι αλήθεια ότι όλος ο...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 29-1-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 29-1-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 29-1-2017

Ο έρωτας όλα τα μπορεί και όλα τα υπομένει, αλλά πού μένει; Πώς θα τον βρούμε, πώς θα ενώσουμε την ζωή μας με ένα άτομο που μας ενδιαφέρει...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 27-1-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 27-1-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 27-1-2017

Μια εκρηκτική ημέρα μας περιμένει συναισθηματικά και ερωτικά. Η Μεγάλη Αρκάνα, όπως κάναμε το ρίξιμο ανά ζώδιο, μοιάζει με αντεστραμμένο...