Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 16-12-2017

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 16-12-2017
<p>Κριός – Έξι των Κυπέλλων

Σας έχει καταλάβει μια βαθιά νοσταλγία για τον παλιό καλό καιρό, πράγμα λογικό αν σκεφτούμε ότι είναι και γιορτινή περίοδος. Ωστόσο δεν έχετε κανέναν λόγο να απαξιώνετε την τωρινή σας ζωή, έχετε πολλά να κάνετε αυτή τη στιγμή.

Ταύρος – Ο Ιεροφάντης

Η κάρτα αυτή είναι απόλυτα δική σας, γνωρίζετε τις ποιότητές της από διαίσθηση και συντονισμό. Έχετε μια μέρα που επιθυμείτε οι σχέσεις σας να έχουν μονιμότητα, νομιμότητα και κύρος.

Δίδυμοι – Η Δύναμη

Η ζωή σας περνάει από μια πολύ δυναμική φάση. Είστε έτοιμοι να κάνετε παραδοχές σε επίπεδο συναισθηματικό και να πάτε τις σχέσεις σας σε ένα ευγενές επίπεδο δύναμης.

Καρκίνος – Το Αστέρι

Επιτέλους κάτι αλλάζει προς το πολύ καλύτερο στην ερωτική σας ζωή. Θέλετε να γιορτάσετε αυτήν την όμορφη ενέργεια που αισθάνεστε να σας κατακλύζει μαζί με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Ίσως κάποιο άτομο που σας φλερτάρει να είναι πολύ σημαντικό.

Λέων – Ιππότης των Κυπέλλων

Θα βρεθείτε σε μια πολύ κοντινή σχέση με ένα άτομο πολύ παρορμητικό και πολύ συναισθηματικό. Η αγάπη που νιώθετε για κάποιο πρόσωπο μπορεί σήμερα να βρει νέους τρόπους να εκφραστεί.

Παρθένος – Πέντε των Πεντάκτινων

Προσέξτε πολύ γιατί αν έχετε κοινή οικονομική ζωή με το ταίρι σας, μπορεί να περάσετε αναταραχές. Ίσως για το χατίρι της αγάπης να πρέπει να κάνετε οικονομικές και κοινωνικές θυσίες.

Ζυγός – Ο Αυτοκράτορας

Έχετε ανάγκη από ηθική στήριξη. Χρειάζεστε στο ερωτικό επίπεδο μια σιγουριά και μια δυνατή παρουσία που να νιώθετε ότι σας στηρίζει με πολλούς τρόπους, και ψυχολογικά και πρακτικά. Καλή ημέρα για να ξεκαθαρίσετε πράγματα με το ταίρι σας.

Σκορπιός – Η Εγκράτεια

Ίσως νιώθετε ότι με κάποιον άνθρωπο έχετε εκτεθεί πολύ συναισθηματικά και επιδιώκετε να φέρετε μια ισορροπία, να κλείσετε λίγο τις πύλες της ψυχής σας. Αυτό δεν είναι κακό, αρκεί να μην σας δημιουργεί ψυχρότητα.   

Τοξότης – Εννιά των Κυπέλλων

Η κάρτα των ευχών μια από τις ομορφότερες των ταρώ. Η αγάπη θα σας προσφέρει λύσεις εκεί που δεν το περιμένετε. Θα έχετε πολύ καλές εξελίξεις στον αισθηματικό τομέα και πολύ μεγάλη γοητεία αν φλερτάρετε.   

Αιγόκερως – Η Αρχιέρεια

Μπορεί να περνάτε μια μέρα κάπως κλειστή συναισθηματικά και διανοητικά. Θέλετε να βάλετε στην σειρά τα αισθήματά σας και  να βγάλετε απερίσπαστοι συμπεράσματα για τις συμπεριφορές των ανθρώπων που αγαπάτε.

Υδροχόος – Τρία των Κυπέλλων Αντίστροφα

Είναι πολύ πιθανόν ενώ εσείς νομίζετε ότι όλα πηγαίνουν τέλεια στην ερωτική σας ζωή, να είστε τελικά θύμα απιστίας. Ελέγξτε τα σημάδια της συμπεριφοράς του συντρόφου σας, κάτι μπορεί να σας φανερωθεί.  

Ιχθείς – Εννιά των Σπαθιών

Μπορείτε να βρείτε την δύναμη να αντιμετωπίσετε δύσκολες προκλήσεις που σας φαίνονται αυτήν την στιγμή δυσβάστακτες. Η ζωή σας είναι λίγο σκοτεινή από συναισθηματική άποψη, αλλά δεν σας λείπει η δύναμη.      

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 9-7-2018

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 9-7-2018

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 9-7-2018

Μπορεί και να μην είστε ακόμη τόσο έτοιμοι σε ψυχικό επίπεδο, για να βρείτε την δυναμική και να φύγετε από τοξικές σχέσεις,

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 1-5-2018

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 1-5-2018

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 1-5-2018

Μην ακούτε ποτέ και κανέναν, για το πώς θα λειτουργήσετε την αισθηματική σας σχέση

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 10-4-2018

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 10-4-2018

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 10-4-2018

Δεν θα χαρίσετε σε κανέναν, τον χρόνο σας πλέον! Ξέρετε τι θέλετε από σχέσεις και συντρόφους

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 28-12-2017

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 28-12-2017

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 28-12-2017

Κριός – Ακόλουθος των Ράβδων Είστε κοντά σε μια σχέση με ένα άτομο πολύ ερωτικό, που όμως μπορεί να μην έχει τόση σταθερότητα όση...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 26-2-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 26-2-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 26-2-2017

Κριός – Ο Θάνατος Μια κάρτα που σε βεβαιώνει ότι έχεις καλά καταλάβει: κάτι τελειώνει στις σχέσεις σου. το θέμα είναι σε τι φάση σε...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 16-2-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 16-2-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 16-2-2017

Το τοπίο αρχίζει και φωτίζεται στον ερωτικό τομέα. Είμαστε έτοιμοι να αποδεχτούμε αλλαγές που θα μας επιτρέψουν να πάμε ένα βήμα...