Αστρολογικά Ερωτικά Tips 17-12-2017

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 17-12-2017
<p>Κριός

Εστίαση στην αλλαγή, αλλά και ρεαλιστική ερωτική προσέγγιση σε ό, τι θέλετε να κάνετε. Η κοινή λογική σε συνδυασμό με το συντονισμό και τη συνεργασία θα είναι αυτό που απαιτείται για να ολοκληρώσετε τα σχέδιά σας. Γιορτάστε με κάποιον που αγαπάτε.

Ταύρος

Τα θέματα χρημάτων πρέπει να αντιμετωπιστούν με προσοχή με το ταίρι σας. Μην αφήνετε τα συναισθήματά σας να επηρεάζουν τον τρόπο που ξοδεύετε. Συναισθηματική χειραγώγηση ή εξαπάτηση θα είναι εμφανής. Μην δίνετε υποσχέσεις χωρίς πρώτα να λάβετε μέριμνες.

Δίδυμοι

Κάντε ειδικά σχέδια για να κάνετε κάτι με κάποιον που αγαπάτε. Αρνηθείτε να αφήσετε συναισθηματικά θέματα να μετατραπούν σε αρνητική κατάσταση. Μην προσφέρετε το χρόνο ή τα χρήματά σας σε κάποιον που προσπαθεί να επωφεληθεί από την καλοσύνη και τη γενναιοδωρία σας

Καρκίνος

Κάντε κάτι που σας αρέσει, παρακολουθήστε μια επανένωση ή καλέστε τους παλιούς φίλους και θα συναντήσετε κάποιον ξεχωριστό άνθρωπο  και το ένα πράγμα θα οδηγήσει στο άλλο. Η αγάπη είναι εφικτή εάν μοιραστείτε τα συναισθήματά σας και είστε ανοιχτοί για να λάβετε μέρος σε γεγονότα που απαιτούν ανάμειξη και ανταλλαγή ιστοριών.

Λέων

Γνωρίστε ακριβώς τι αναμένεται από εσάς από κάποιον άνθρωπο  πριν συμφωνήσετε να εμπλακείτε. Η ακεραιότητά σας μπορεί να τεθεί σε κίνδυνο αν κάποιος αποχωρήσει από μια συμφωνία που κάνατε μαζί του. Μη μιλάτε για άλλους ή μην αφήσετε άλλους να μιλούν για σας.

Παρθένος

Σχεδιάστε να διασκεδάσετε. Η αλληλεπίδραση με κάποιον που αγαπάτε ή η πραγματοποίηση σχεδίων για να κάνετε κάτι διασκεδαστικό θα αλλάξει την προοπτική σας για τον τρόπο που θέλετε να ζήσετε στο μέλλον. Ο ρομαντισμός ενθαρρύνεται.

Ζυγός

Δείτε προσεκτικά τις προοπτικές σας. Η πραγματοποίηση αλλαγών στο σπίτι μπορεί να είναι δύσκολη όταν αντιμετωπίζετε ανθρώπους που θεωρείτε απρόβλεπτους. Κρατήστε την ειρήνη, αλλά μην ενδώσετε στις απαιτήσεις ή προσπαθήσετε να ευχαριστήσετε τους άλλους με υπερβολική επιβάρυνση.

Σκορπιός

Εξερευνήστε τις επιλογές σας. Οι συναντήσεις, τα ταξίδια και η συζήτηση των σχεδίων σας θα σας βοηθήσουν να επιφέρετε θετικές αλλαγές. Βρείτε εναλλακτικές λύσεις στην αγάπη που θα σας βοηθήσουν να χαλαρώσετε για να βοηθήσετε άλλους.  

Τοξότης

Πάρτε την πρωτοβουλία να επιτύχετε θετική αλλαγή στο σπίτι. Διακοσμήστε το χώρο σας ή φιλοξενήστε μια αλλαγή που θα φέρει κοντά σας τους αγαπημένους σας. Μην επιτρέπετε σε κάποιον από το παρελθόν να προκαλεί διακοπή στα σχέδιά σας τώρα.  

Αιγόκερως

Πάρτε το χρόνο που απαιτείται για να σχεδιάσετε προσεκτικά τις ενέργειές σας. Αρνηθείτε να αφήσετε μια συναισθηματική ύλη να σας αποσπάσει από αυτό που θέλετε να ολοκληρώσετε. Ανακουφίστε όποιον σας κρατά πίσω προσφέροντας μια συμβιβαστική πρόταση.

Υδροχόος

Κρατήστε τις συμπάθειές και τις αντιπάθειές σας μυστικές.  Η υπερβολική έκθεση θα σας βάλει σε μια δύσκολη θέση. Όλοι δεν θα είναι ειλικρινείς ή πρόθυμοι να παραδεχτούν λάθη του παρελθόντος. Μην αφήνετε τον εαυτό σας να κατηγορηθεί για κάτι που δεν το κάνατε.

Ιχθείς

Ρυθμίστε τα όνειρά σας στις θετικές αλλαγές. Κάνοντας κάτι που θα σας βοηθήσει να ενημερώσετε το όραμά σας ή να αναβαθμίσετε τις δεξιότητές σας, θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε εμπιστοσύνη και ενθουσιασμό που μπορεί να οδηγήσει σε μελλοντική επιτυχία. Γιορτάστε με κάποιον που αγαπάτε.     

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 26-7-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 26-7-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 26-7-2018

Υπάρχει στην καρδιά σας ακόμη η αγάπη, για κάποιον πρώην σύντροφο σας,

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 22-7-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 22-7-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 22-7-2018

Εσείς για κάποιον λόγο, έχετε κλείσει εδώ και καιρό το φως στον τομέα των αισθηματικών σας.

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 21-7-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 21-7-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 21-7-2018

Κρύβετε τα συναισθήματα σας για κάποιον που είναι στον κύκλο σας,

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 26-10-2017

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 26-10-2017

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 26-10-2017

Κριός Η επιρροή των όψεων που πρόκειται να σας προκαλέσουν κάποιον επιπλέον εκνευρισμό δεν έχει περάσει ακόμα. Καλείστε λοιπόν να...