Επανασυνδέσεις Ζωδίων 17-12-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 17-12-2017
<p>Κριός

Εντατικοποιήστε τις ενέργειές σας και κάνετε τα πράγματα να συμβούν. Η αλλαγή θα φέρει νέες αρχές και ευκαιρίες που θα σας ενθαρρύνουν να χρησιμοποιήσετε πλήρως τα ταλέντα και τις ικανότητές σας. Μια επανασύνδεση ενθαρρύνεται.

Ταύρος

Επωφεληθείτε από μια ευκαιρία να συζητήσετε τα μελλοντικά σχέδια με έναν προσωπικό ή οικογενειακό φίλο, ακούστε τι θα σας πει για μια επανασύνδεση. Οι σχέσεις θα πρέπει να καλλιεργούνται και οι αποφάσεις που λαμβάνονται θα εγγυώνται την πρόοδο.

Δίδυμοι

Ακούστε προσεκτικά. Μην εμπιστεύεστε κάποιον μόνο κι μόνο γιατί λέει ωραία λόγια. Όταν πρόκειται για επανασύνδεση, βεβαιωθείτε ότι γνωρίζετε τι παίρνετε και τι θα πάρετε σε αντάλλαγμα.

Καρκίνος

Βάση της ημέρας είναι άτομα που δεν έχετε δει σε μεγάλο χρονικό διάστημα. Οι φίλοι και οι συνεργάτες σας από το παρελθόν σας θα έχουν πληροφορίες για να μοιραστούν που θα επηρεάσουν το μέλλον σας.

Λέων

Κρατήστε τη ζωή σας απλή και ασκείστε μετριοπάθεια. Μην αφήνετε τι σας συγχύζουν οι άλλοι. Κοιτάξτε στη φωτεινή πλευρά και προσφέρετε θετική ενθάρρυνση. Προσπαθήστε να είστε και να  κάνετε το καλύτερό σας.

Παρθένος

Ένα βήμα μπροστά και πέντε βήματα πίσω θα είναι το αποτέλεσμα, αν αναγκάσετε τους άλλους να αποδεχθούν με την νοητική βία το δίκιο σας. Τα προβλήματα στο σπίτι θα επιλυθούν αν είστε συγκαταβατικοί. Κρατήστε την ειρήνη.

Ζυγός

Δείτε τη μεγάλη εικόνα και βουτήξτε σε νέες αρχές. Κάντε πανιά για άγνωστα μέρη και ανακαλύψτε τι έχει να προσφέρει η ζωή. Αναδεικνύονται νέες επιδιώξεις, συναντήσεις και προσωπικές αλλαγές.

Σκορπιός

Ψάξτε για δημιουργικές ή μοναδικές ευκαιρίες και προχωρήστε με ενέργεια και ενθουσιασμό. Προσπαθήστε να τελειώσετε όποια σχέση δεν σας εξυπηρετεί πια και επενδύστε στο μέλλον σας.

Τοξότης

Στόχος μπορεί να είναι η επανασύνδεση, αλλά να μην πωλήσετε τον εαυτό σας δωρεάν. Αν κάποιος προσπαθήσει να σας χειραγωγήσει για να δώσετε πάρα πολλά σε βάρος  δικός σας, κάντε μια αλλαγή και επενδύστε στις δικές σας ανάγκες.  

Αιγόκερως

Η κατεύθυνση προς ένα νέο έτος θα απαιτήσει από εσάς να θέσετε τα προσωπικά και επιχειρηματικά σας θέματα στη τάξη. Να είστε δημιουργικοί όταν χειρίζεστε επανασυνδέσεις για να αποφύγετε να μπείτε σε τέλμα.

Υδροχόος

Χρησιμοποιήστε τη νοημοσύνη, την ενέργεια και την πειθαρχία σας για να μείνετε στο σωστό δρόμο και να ζήσετε σε συμφωνία με τις αρχές ας. Όχι επανασύνδεση με κάθε κόστος, δεν είναι αυτό που χρειάζεστε.

Ιχθείς

Δεν είναι και η πιο κατάλληλη στιγμή για μια επανασύνδεση. Δείτε με προσοχή το συμφέρον σας και όχι την συναισθηματική σας απώλεια. Μπορεί να πονέσετε για λίγο, αλλά είναι καλύτερα να μην έχετε δίπλα σας τοξικούς ανθρώπους.      

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 15-12-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 15-12-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 15-12-2017

Κριός Είναι μια πραγματικά πολύ καλή ημέρα για επανασύνδεση. Με τον Ουρανό να είναι από το δικό σας το ζώδιο σε τρίγωνο με την Αφροδίτη...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 23-11-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 23-11-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 23-11-2017

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Οι καταστάσεις είναι περίπλοκες και δύσκολες για επανασύνδεση, εξαιτίας του εκνευρισμού σας και των ακραίων...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 28-4-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 28-4-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 28-4-2017

Κριός Η ημέρα είναι μάλλον φτιαγμένη από παράξενα υλικά με αντιφατικά μηνύματα. Η σύνοδος του ανάδρομου Ερμή με τον Ουρανό στο ζώδιό σου...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 21-4-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 21-4-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 21-4-2017

Κριός Καθώς υποδέχεσαι τον ανάδρομο Ερμή και ο κυβερνήτης σου ο Άρης περνάει στους Διδύμους έχεις πολλές ευκαιρίες για επανασύνδεση,...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 10-4-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 10-4-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 10-4-2017

Κριός Μια επιστροφή σε μια προηγούμενη σχέση σου που δεν έχει σβήσει είναι πιο πιθανή από ποτέ. Με τον Ερμή να γυρίζει ανάδρομος στον 2ο...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 26-1-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 26-1-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 26-1-2017

Έχει εύνοια η υπόθεση «επανασύνδεση» σήμερα; Αν και ο Δίας έχει μπει ήδη από τον Νοέμβριο σε σκιά αναδρομής στον Ζυγό, οπότε γενικά...