Αστρολογική Ταρώ 19-12-2017

Αστρολογική Ταρώ 19-12-2017
<p>Κριός - Τρία των Σπαθιών

Μην βιαστείτε να πείτε την τελευταία σας λέξη σήμερα. Αυτό είναι κάτι το οποίο θα χρειαστεί να το προσέξετε πολύ και να αποφύγετε εντάσεις μέσα στο περιβάλλον που σας αφορά.

Ταύρος - Η Αυτοκράτειρα

Δώστε αξία σε αυτό που πραγματικά αξίζει. Ό,τι άλλο, αξίζει αυτή τη στιγμή την περιφρόνησή σας. Να είσαστε μόνιμα και σταθερά ο εαυτός σας σε μία προσπάθεια να αναζητήσετε τι θέλετε.

Δίδυμοι - Ο Κρεμασμένος

Μην κάνετε εκπτώσεις από τις ερωτικές σας διεκδικήσεις. Να είσαστε σταθεροί. Έχετε τη δυνατότητα να δαμάσετε τα ιδιαίτερα στοιχεία του χαρακτήρα σας και έτσι να τα εξωτερικεύσετε.

Καρκίνος - Ο Τροχός της Τύχης Αντίστροφα

Ορισμένες φορές όταν παίρνουμε αποφάσεις μπορεί να τρομάξουμε με τον εαυτό μας. Προσπαθήστε όμως σε κάθε περίπτωση να προχωράτε σε αποφάσεις τις οποίες πιστεύετε.

Λέων - Τρία των Πεντάκτινων

Μην χαϊδεύετε τα αυτιά των άλλων. Να είστε αυτό που είστε, κάποιες φορές όλοι άλλοι έρχονται δεύτεροι και τρίτοι αν χρειαστεί. Στον ερωτικό λοιπόν τομέα μην ρωτάτε κανέναν αυτή τη στιγμή.

Παρθένος - Έξι των Σπαθιών

Καθώς έχετε τη δυνατότητα να προχωρήσετε μόνοι σας, εξαιτίας του ότι δέχεστε αυτή τη στιγμή την δυνατότητα που έρχεται μπροστά σας, Προσπαθήστε να είστε σαφείς απέναντι στον εαυτό σας.

Ζυγός - Ο Πύργος

Το χάος είναι κάτι το οποίο δεν έρχεται μόνο του. Προκαλεί την καταστροφή και την κατακεραύνωση. Όμως, εύκολα γίνεται και η ευκαιρία για το κάτι σπουδαιότερο: εμπιστευτείτε την στιγμή.

Σκορπιός - Τέσσερα των Σπαθιών

Αυτή τη στιγμή θα αποδειχθεί πολύ σημαντικό το να δώσετε περισσότερο χρόνο στον εαυτό σας, για να καταλήξετε σε συμπεράσματα, απέναντι στ τι είναι αυτό που θέλετε, υπολογίζοντας και το παρελθόν σας.

Τοξότης - Το Άρμα Αντίστροφα

Μην δράσετε παρορμητικά. Μπορείτε να δράσετε δυναμικά, αλλά αυτό είναι κάτι εντελώς διαφορετικό. Προσπαθήστε μέσα από αυτή τη διαδικασία ανάπτυξης της δύναμής σας να γνωρίσετε τις καταστάσεις.

Αιγόκερως - Πέντε των Σπαθιών

Πολλά πράγματα είναι διαφορετικά από ό,τι φαίνονται με την πρώτη ματιά. Θα είναι λοιπόν πάρα πολύ σημαντικό το να κάνετε αυτές τις μεγαλύτερες και πιο σημαντικές αναλύσεις μέσα σας.

Υδροχόος - Η Κρίση

Πείτε ό,τι έχετε να πείτε χωρίς να σκέφτεστε το πώς θέλετε να φανείτε. Άλλο να δείχνουμε κατανόηση και συμπόνια και άλλο να φοβόμαστε μήπως χαλάσουμε την εικόνα μας.

Ιχθείς - Η Δύναμη

Καθώς τώρα είναι η στιγμή της δράσης, θα χρειαστεί να δεχθείτε πως πρέπει να φύγετε και από την μικρότερη αίσθηση του φόβου απέναντι σε αποφάσεις. Να είστε δυναμικοί.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 30-12-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 30-12-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 30-12-2017

Κριός Ντάμα των Σπαθιών Προσέξτε τις επιρροές που δέχεστε από το περιβάλλον σας και προσπαθήστε να αντιληφθείτε σε μεγαλύτερο βάθος το...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 17-12-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 17-12-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 17-12-2017

Κριός – Η Εγκράτεια Είσαστε σε θέση να δείτε την αισθηματική σας λογική μέσα από μια ματιά πιο συγκεκριμένη. Είσαστε οι νικητές μίας...

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 20-11-2017

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 20-11-2017

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 20-11-2017

Κριός – Το Άρμα Μετακινείστε σταθερά στην επόμενη φάση της ζωής. Εάν νιώθετε ανυπόμονοι, μην ανησυχείτε - οι μεταβάσεις θα πάνε ομαλά,...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 20-2-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 20-2-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 20-2-2017

Ούτε μία κάρτα δεν έπεσε ανάποδα σήμερα, όταν ρωτήσαμε την μεγάλη Αρκάνα των Ταρώ πώς θα εξελιχθεί ερωτικά η ημέρα για όλον τον ζωδιακό!...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 17-2-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 17-2-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 17-2-2017

Ποια θα είναι τα όπλα του έρωτα σήμερα, η τρυφερότητα, το πάθος ή η εκδίκηση; Θα αισθανθούμε τα βέλη του έρωτα σαν γλυκιά μαχαιριά ή θα...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 26-1-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 26-1-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 26-1-2017

Ποιοι έρωτες θα ανατείλουν σήμερα για το κάθε ζώδιο; Με την αστρολογική Ταρώ θα ξέρεις με ασφάλεια πώς θα κινηθείς στον έρωτα και την...