Επανασυνδέσεις Ζωδίων 20-12-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 20-12-2017
<p> Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός

Μπορείτε να κάνετε πολύ σημαντικές προόδους σε σχέση με το σχέδιο που έχετε. Όμως, εάν δεν έχετε σε γενικές γραμμές ένα σχέδιο, πρέπει να προσέξετε. να είστε σταθεροί.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ταύρος

Η κυβερνήτης σας Αφροδίτη είναι τώρα σε τρίγωνο με τον ανάδρομο Ουρανό. Αξιοποιήστε την ημέρα ως προς το να προχωρήσετε με πιο ριζοσπαστικές κινήσεις, έξω από τα συνηθισμένα.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Δίδυμοι

Τα πράγματα εξελίσσονται από εδώ και πέρα πιο γρήγορα. Αυτή η φάση κατά την οποία ακόμα και αν κάνατε κάποια κίνηση η απάντηση ερχόταν αργά αρχίζει να τελειώνει.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Καρκίνος

Αν καταφέρετε να μην χαλάσετε όμορφες στιγμές, εξαιτίας της δικής σας δυσκολία να διαχειριστείτε ορισμένες φορές την εσωτερική σας ένταση, θα καταφέρετε να έχετε μεγάλα αποτελέσματα.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Λέων

Αξιοποιήστε την ημέρα, ανεβάζοντας τώρα τον πήχη των κινήσεών σας. Απαιτείται να δείξετε εμπιστοσύνη στην ημέρα, αλλά και στις καταστάσεις. Να έχετε μεγαλύτερη ελευθερία κινήσεων.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Παρθένος

Νοιώστε περισσότερο ο εαυτός σας σήμερα. Αυτό είναι κάτι που πράγματι το έχετε ανάγκη. Αφήστε ελεύθερη την δράση σας να αποδείξτε το ποιοι είστε. Έχετε ερωτισμό, βγάλτε τον προς τα έξω.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ζυγός

Μην χάνετε τον χρόνο σας σε μικρές κινήσεις, όταν μπορείτε να κάνετε πολύ σημαντικά πράγματα, με την κυβερνήτη σας Αφροδίτη τώρα σε τρίγωνο με τον ανάδρομο Ουρανό.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Σκορπιός

Καθώς τώρα έχετε μία πιο ρομαντική διάθεση, μπορείτε να εφαρμόσετε ορισμένα πιο σημαντικά σας σχέδια . Προσοχή όμως, καταπιεστικές συμπεριφορές δεν θα γίνουν ανεχτές.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Τοξότης

Με περισσότερη αισιοδοξία βλέπετε τώρα το μέλλον σας, προσπαθήστε λοιπόν αυτή τη θετική σας διάθεση να την επενδύσετε. Νοιώθετε κάπως μπερδεμένοι, αναζητήστε απαντήσεις .

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Αιγόκερως

Να προχωρήσετε με βάση του τι πραγματικά θέλετε. Απέναντι στον έρωτα δεν έχετε να δώσετε λόγο σε κανέναν. Απλά, μην πληγώσετε σκληρά. Κατά τα λοιπά, πάρτε αποφάσεις .

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Υδροχόος

Με την Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον κυβερνήτη σας ανάδρομο Ουρανό έχετε τώρα την ευκαιρία πραγματικά για πολύ πιο σημαντικές δράσεις σε σχέση με το ερωτικό σας παρελθόν .

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ιχθείς

Η κατάσταση στο ερωτικό παρελθόν μπορεί πολλές φορές να γίνει ιδιαιτέρως μπερδεμένη και περίπλοκη. Όμως τώρα θα καταφέρετε πραγματικά αν αναζητήσετε βαθύτερες αιτίες.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 13-12-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 13-12-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 13-12-2017

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Περισσότερες επιτυχίες έχετε την ευκαιρία να σημειώσετε σήμερα μέσα από την προσέγγισή σας, εμ την σύνοδο της...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 7-12-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 7-12-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 7-12-2017

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Καταφέρνετε να διατηρήσετε την μαχητική σας διάθεση, σε σχέση με την προσέγγισή σας για μία επανασύνδεση, αλλά...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 4-12-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 4-12-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 4-12-2017

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Η Σελήνη τώρα σε τρίγωνο με τον κυβερνήτη σας Άρη σας χαρίζει τον απαραίτητο δυναμισμό, ο οποίος απαιτείτε σε...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 2-12-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 2-12-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 2-12-2017

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Τώρα ο ιδιαίτερος δυναμισμός σας εξωτερικεύεται με μεγαλύτερη ευκολία μέσα στο ερωτικό σας παρελθόν και έχει...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 27-11-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 27-11-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 27-11-2017

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Βεβαιωθείτε πως δεν χάνετε την αυτοπεποίθησή σας, διότι αυτή θα αποδειχθεί σήμερα πως αποτελεί ένα πολύ βασικό...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 23-11-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 23-11-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 23-11-2017

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Οι καταστάσεις είναι περίπλοκες και δύσκολες για επανασύνδεση, εξαιτίας του εκνευρισμού σας και των ακραίων...