Επανασυνδέσεις Ζωδίων 21-12-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 21-12-2017
<p>Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός

Προσπαθήστε να αποφύγετε την υπερβολή, προς την οποία έχετε πραγματική ροπή σήμερα. Να έχετε αυτοπεποίθηση βέβαια, αλλά να μην προχωρήσετε σε ακραίες συμπεριφορές.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ταύρος

Δυσκολεύεστε να δείτε τώρα αποτελέσματα από τις κινήσεις σας και σε αυτό δεν οφείλεται η δική σας, αλλά η γενικότερη αστρολογική κατάσταση. Να είστε πολύ προσεκτικοί.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Δίδυμοι

Χρειάζεστε τον χρόνο σας για να αντιληφθείτε το νόημα πίσω από τις καταστάσεις. Αποφύγετε προς το παρόν σημαντικές δράσεις, ο Κρόνος είναι αμείλικτος αυτή τη στιγμή.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Καρκίνος

Με την κυβερνήτη σας Σελήνη να εισέρχεται στον αστερισμό του Υδροχόου αντιστέκεστε απέναντι στις ακραίες επιρροές του σκότους και καταφέρνετε να βρείτε μία λάμψη.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Λέων

Ο Ήλιος σας υποφέρει, καθώς τώρα βρίσκεται σε Χειμερινό Ηλιοστάσιο, θυσιαζόμενος. Προσπαθήστε να χαλαρώσετε από την πλευρά σας και να μην κάνετε μεγάλες δηλώσεις.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Παρθένος

Προσπαθήστε μέσα σας να βρείτε την αλήθεια αυτής της συγκεκριμένης στιγμής. Μην ψάχνετε το παρελθόν σας η και το παρόν με όρους ενοχής και φόβου για το μέλλον.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ζυγός

Καταφέρνετε σε πολύ μεγάλο βαθμό να διατηρήσετε την αισιοδοξία σας, συγκριτικά με το γενικότερο πλαίσιο επιρροής. Όμως, καταλαβαίνετε πως χρειάζεται να περάσετε στην αναμονή.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Σκορπιός

Βάζετε μία γραμμή και παίρνετε ορισμένες σημαντικές αποφάσεις. Είναι πράγματι μία πολύ καλή στιγμή για να σταματήσετε να ασχολείστε με ορισμένα πράγματα που σας απασχολούν.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Τοξότης

Με τον Κρόνο να έχει φύγει τώρα από το ζώδιό σας, θα ξεκινήσετε σιγά-σιγά να αντιλαμβάνεστε τι σημαίνει η τελευταία περίοδος για εσάς και έτσι να προχωρήσετε σε ενέργειες σημαντικές.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Αιγόκερως

 Ο κυβερνήτης σας Κρόνος βρίσκεται σε φάση παντοδυναμίας αστρολογικά και θα πρέπει από τη δική σας πλευρά να προσέξετε πολύ ορισμένες κινήσεις σας. μην βιάζεστε.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Υδροχόος

Μέσα σε ένα δύσκολο πλαίσιο για όλα τα ζώδια, ευνοήστε με την διέλευση της Σελήνης στο επαναστατικό σας ζώδιο. Προχωράτε σε σημαντικές και ανατρεπτικές κινήσεις.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ιχθείς

Ακόμα και αν βρεθείτε αντιμέτωποι με συμπεριφορές άδικες και ενοχλητικές, πρέπει να δείξτε μία κατανόηση, διότι η ημέρα θα είναι πράγματι δύσκολη. Προς το παρόν, μην πάρετε αποφάσεις.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 13-12-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 13-12-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 13-12-2017

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Περισσότερες επιτυχίες έχετε την ευκαιρία να σημειώσετε σήμερα μέσα από την προσέγγισή σας, εμ την σύνοδο της...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 7-12-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 7-12-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 7-12-2017

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Καταφέρνετε να διατηρήσετε την μαχητική σας διάθεση, σε σχέση με την προσέγγισή σας για μία επανασύνδεση, αλλά...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 4-12-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 4-12-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 4-12-2017

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Η Σελήνη τώρα σε τρίγωνο με τον κυβερνήτη σας Άρη σας χαρίζει τον απαραίτητο δυναμισμό, ο οποίος απαιτείτε σε...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 2-12-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 2-12-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 2-12-2017

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Τώρα ο ιδιαίτερος δυναμισμός σας εξωτερικεύεται με μεγαλύτερη ευκολία μέσα στο ερωτικό σας παρελθόν και έχει...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 27-11-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 27-11-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 27-11-2017

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Βεβαιωθείτε πως δεν χάνετε την αυτοπεποίθησή σας, διότι αυτή θα αποδειχθεί σήμερα πως αποτελεί ένα πολύ βασικό...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 23-11-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 23-11-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 23-11-2017

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Οι καταστάσεις είναι περίπλοκες και δύσκολες για επανασύνδεση, εξαιτίας του εκνευρισμού σας και των ακραίων...