προϊόντα -

Πολυτιμοι λιθοι

Πολυτιμοι λιθοι

Πολύτιμοι λίθοι θεωρούνται το διαμάντι, το ζαφείρι, το ρουμπίνι και το σμαράγδι.

Το διαμάντι θεωρείται ο βασιλιάς των πολυτίμων λίθων. Είναι ο σκληρότερος λίθος αλλά και ο ομορφότερος αφού είναι ο φωτεινότερος από όλους τους πολύτιμους λίθους αλλά και ο λίθος, με την μεγαλύτερη απορρόφηση και αντανάκλαση φωτός στο ηλιακό μας σύστημα . Το διαμάντι θεωρείται ο αντιπρόσωπος της ηλιακής δυναμικής.

Το ζαφείρι, είναι το δεύτερο σκληρότερο ορυκτό,  το μπλε χρώμα του λάμπει όπως όλες οι αποχρώσεις του ουρανού, ανάλογα με την γωνία που το παρατηρούμε αυτό οφείλεται στην παρουσία μικρών ποσοτήτων σιδήρου και τιτανίου. Αυτό το μοναδικό του χρώμα που μοιάζει άφθαρτο το συνδέει με τα αισθήματα της συμπάθειας και  της αρμονίας, της φιλίας και της πίστης.

Το ρουμπίνι, ένας ακόμη σκληρός πολύτιμος λίθος βαθυκόκκινο, που τα ίχνη σιδήρου και χρωμίου δημιουργούν δευτερογενείς αποχρώσεις που τροποποιούν το χρώμα του. Έχει την ιδιότητα να αποφορτίζεται στο κρύο νερό και επαναφορτίζεται γρήγορα στο φως του ηλίου.  Προκαλεί έντονα συναισθήματα και ορμητικότητα, και φέρνει παθιασμένους έρωτες και βοηθά τη μνήμη .

Το σμαράγδι είναι κι αυτό ένας σκληρός πολύτιμος λίθος. Βαθυπράσινο και διάφανο, το χρώμα του αποδίδεται σε προσμίξεις βαναδίου και χρωμίου. Έχει επίσης την ιδιότητα να αποφορτίζεται στο κρύο νερό και επαναφορτίζεται γρήγορα στο φως του ηλίου.   Από το χρώμα του και μόνο καταλαβαίνουμε πως είναι το σύμβολο του πλούτου, της σοφίας και της αγάπης.

Οι τέσσερεις αυτοί λίθοι, που μοιάζουν με τις τέσσερεις εποχές του χρόνου, έχουν εκείνες τις ιδιότητες υποστήριξής μας που τους κάνουν πραγματικά πολύτιμους.

Μπορούμε να αποκτήσουμε δυνάμεις ή να λάβουμε βοήθεια από αυτούς αφού είναι πηγές ενέργειας, ελκτικής, κρυσταλλικής, ακόμη δημιουργούν προστατευτική ασπίδα γύρω μας και διαθέτουν θεραπευτικές ιδιότητες.

Βλέπουμε λοιπόν πως στον ερωτικό τομέα προκαλούν έντονα συναισθήματα και ορμητικότητα, Πολλοί χρησιμοποιούν το διαμάντι για να αναθερμάνουν μια ψυχραμένη ή παλιά ερωτική σχέση ή το ρουμπίνι που θεωρείται η πέτρα των πλουσίων, κι έτσι βοηθά ‘‘το χρήμα να έλκει το χρήμα’’.

Φέρνουν λάμψη και φήμη στον επαγγελματικό και καλλιτεχνικό τομέα. Σχετίζονται τόσο με την ευγλωττία, την αντίληψη και την ευστροφία όσο και με την ισχυρή μνήμη.  Προστατεύουν από την αρνητική ενέργεια και την απογοήτευση ενώ ευνοούν  την επικοινωνία . Έχουν αντικαταθλιπτικές ιδιότητες, προκαλούν θετικές σκέψεις και αισιοδοξία . Από πολλούς θεωρούνται τα απαραίτητα φυλαχτά ενός ηγέτη, επειδή τονώνουν την αυτοπεποίθηση, την αυτοεκτίμηση και τις διοικητικές ικανότητες, την ευελιξία, την αφοσίωση, την εμπιστοσύνη και την ενέργεια, ακόμη φέρνουν θάρρος, πίστη, κουράγιο, ευτυχία και σοφία.

Οι κρυσταλλικές τους ιδιότητες βοηθούν στο διαλογισμό και βέβαια στην ηρεμία, στη μαντεία και στη συγκέντρωση του νου, αφού μας αφυπνίζουν από τον πνευματικό λήθαργο. Έχουν την ιδιότητα να βοηθούν στην αναγνώριση του εαυτού μας και στην αυτογνωσία.

Είναι βέβαια και οι θεραπευτικές τους ιδιότητες πάρα πολύ σημαντικές. Κατ’ αρχάς βοηθούν στην ενδυνάμωση του οργανισμού, και δημιουργούν μια προστατευτική ασπίδα εναντίον των μικροβίων. Λειτουργούν αποτοξινοτικά και βεβαίως ενισχύουν τα ανοσοποιητικό σύστημα του οργανισμού και τη λειτουργία της καρδιάς, όπως επίσης βοηθούν τη μνήμη και τη ζωηρή σκέψη.

Σημαντικές είναι οι καταπραϋντικές τους δυνάμεις, βοηθούν στην ανακούφιση από τον πυρετό, ή από λοιμώξεις, διώχνουν το άγχος και αυξάνουν την αυτοπεποίθηση.

Οι πολύτιμοι λίθοι είναι και πολύτιμοι παραστάτες στη ζωή μας. 

 Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

 Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του 

 Κάλεσε τώρα από :
σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,75 €/λεπτό με ΦΠΑ

 Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Σχετικά προϊόντα
Τάλισμαν Νο3

Τάλισμαν Νο3

298.00 €

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Η Μαγικη Σοδα!
Γνωρίζετε τις θεραπευτικές ιδιότητες της μαγειρικής σόδας; Η μαγειρική σόδα είναι γνωστή σε όλους για τις ιδιότητές της στις ζύμες και...
Πολύτιμοι Λϊθοι Και Έρωτας
Γνωρίζετε την αφροδισιακή έλξη των πολύτιμων λίθων; Οι πολύτιμοι λίθοι έχουν πολλές ιδιότητες και γι’ αυτό χρησιμοποιήθηκαν από την...
Θερμοι λιθοι
Τι είναι οι θεραπευτικοί λίθοι; Ένα βαθύ μασάζ με θερμούς λίθους απελευθερώνει την ενέργεια, χαλαρώνει και δημιουργεί ευεξία. Το μασάζ...
Η Δύναμη των Κρυστάλλων
Ένα κολιέ με πέτρες ανακουφίζει από τον πόνο; Είναι δυνατόν οι πολύτιμοι λίθοι της γης να θεραπεύουν προβλήματα; Μη σας φαίνεται...
Μοναδικά Προϊόντα
Φυλαχτά-Τάλισμαν
Τα φυλακτά χρησιμοποιούνται για να εξυπηρετούν τον άνθρωπο και να τον προστατεύουν από κινδύνους και από αντιξοότητες στην υγεία του, στην δουλειά του και γενικά στα συμφέροντά του. Το φυλακτό είναι πομπός αγάπης ρευστής. Κατασκευάζονται σε περγαμηνή και σε μέταλλο. Τα συγκέκριμένα τάλισμαν κατασκευάζονται από ασήμι και χρυσό. Τα Τάλισμαν φτιάχνονται κατόπιν παραγγελίας. Κατασκευάζονται μια ορισμένη ώρα και ημέρα, σύμφωνα πάντα με την ημερομηνία γέννησης, το ονοματέπωνυμο του καθ' ενός και το όνομα της μητέρας του γιατί καθιερώνεται στο όνομα του. Και μπορείτε να τα προμηθευτείτε αποκλειστικά από το oroskopos.tv!
Αθλητική Αστρολογία
Ο Σάντος φεύγει, Η ΩΡΑ ΤΗΣ ...
Ένας κύκλος ζωής κλείνει οριστικά για τον ίδιο και θα ...
Χάνει -σχεδόν- σίγουρα τη 12η ...
Οι νέοι κανόνες της ΟΥΕΦΑ να φέρνουν την Ελλάδα σε πολύ ...
Σιγουριά στον ΠΑΟ για ...
Ο Παναθηναϊκός έχει καταφέρει φέτος πολλά και πλέον ...
Λίγες μέρες πριν σβήσει τα ...
Υπάρχουν μαθηματικές ελπίδες, αλλά μέχρι εκεί.
Celebrities
Πασχαλιάτικη Βόμβα: ...
Ένα απο τ΄αγαπημένα ζευγάρια της εγχώριας showbiz έριξε ...
Courtney Parker: «Nιώθω ότι οι ...
Σκέφτηκε ποτέ να επιστρέψει στην Αμερική η Courtney Parker; ...
Στη παρουσίαση ...
Με πολύ μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση ...
Βασίλης Καρράς: «Δεν ...
Σε μία από τις σπάνιες συνεντεύξεις του, ο Βασίλης ...
Κωνσταντίνος Αργυρός: ...
Μπορεί ο Κωνσταντίνος Αργυρός να θέλει να ...
Sofia Vergara: «Εκνευρίζομαι όταν ...
Αποκαλυπτική ήταν η φωτογράφιση που έκανε η Sofia Vergara! ...
Παναγιώτης Πετράκης: «Θα ...
Για την συνεργασία του με την Άννα Βίσση αλλά και την ...
Πέτρος Φιλιππίδης: «Δεν μου ...
Άργησαν να συναντηθούν στη σκηνή ως ηθοποιοί ο Πέτρος ...
Ζωντανή Επικοινωνία
Καλέστε από σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,75€/λεπτό με ΦΠΑ!! Οι καλύτεροι αστρολόγοι !!! Η χαμηλότερη χρέωση της αγοράς !!!
Όροι Χρήσης | Πολιτική Απορpήτου