Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 22-12-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 22-12-2017
<p>Κριός- Ο Θάνατος

Κάντε λίγη υπομονή και τα πράγματα θα γίνουν πιο εύκολα. Είναι αστείο, αλλά πράγματι όλοι μας όταν έχουμε φτάσει στο τέλος, εκεί είναι που δυσκολευόμαστε περισσότερο.

Ταύρος- Το Άρμα

Δώστε χρόνο στον εαυτό σας να αντιληφθεί το τι σήμαινε για εσάς η τελευταία περίοδος. Όμως, μην μένετε με άδεια χέρια. Αντιληφθείτε πότε είναι η σωστή ώρα για δράση.

Δίδυμοι – Δύο των Σπαθιών

Η σχετικότητα της αλήθειας ορισμένες φορές γίνεται αντιληπτή, σε ερωτικά ζητήματα. Αυτό πρέπει να το γνωρίζετε όταν κάνετε την προσέγγισή σας. Βέβαια, το μυστικό είναι πως η αλήθεια πραγματικά δεν αλλάζει ποτέ.

Καρκίνος – Η Δύναμη

Πρέπει να πάρετε θάρρος, βλέποντας πως είστε κάτι σημαντικότερο από αυτό που εσείς μέχρι τώρα νομίζετε. Με αυτό το στοιχείο προχωρήστε σε σημαντικές σας κινήσεις.

Λέων – Ο Πύργος

Ό,τι και αν συμβεί, τελικά θα έρθει η ώρα της ανανέωσης. Τώρα εσείς θα πρέπει αυτό να το αντιληφθείτε και να νοιώσετε αυτή την ανάγκη αλλαγής. Διαλογιστείτε σε αυτό.

Παρθένος – Η Αρχιέρεια

Τι πραγματικά μπορείτε να πάρετε αυτή την περίοδο; Αναγνωρίστε τον εαυτό σας και τις μυστικές αλήθειες που υπάρχουν σε αυτό το διάστημα για εσάς. Μην φοβηθείτε.

Ζυγός- Πέντε των Σπαθιών

Ξέρετε τι πραγματικά θέλετε; Δύσκολη η ερώτηση. Ξέρετε τουλάχιστον ορισμένα πράγματα τα οποία θέλετε; Αναγνωρίστε τα και κάντε την κίνησή σας για να τα διεκδικήσετε.

Σκορπιός – Η Αυτοκράτειρα

Καμιά φορά μέσα στα απλά πράγματα υπάρχει και κάποια ανυπέρβλητη ομορφιά. Ας μην τα έχουμε όλα και πάλι έχουμε περισσότερα από όσα νομίζουμε. Ας το αντιληφθείτε αυτό.

Τοξότης – Η Κρίση

Δύσκολες οι καταστάσεις, εάν δεν έχετε ,ία ψυχική ηρεμία και αν δεν καταφέρετε να διακρίνετε την αλήθεια από το ψέμα. Αυτό καλείστε τώρα να κάνετε, σε μεγαλύτερο βαθμό.

Αιγόκερως – Ο Ερημίτης

Τώρα αποκομμένοι νοιώθετε ψυχικά, όμως μπορείτε να βρείτε έναν συντονισμό με μεγάλη θετικότητα. Δεν μπορείτε ακόμα να το διακρίνετε. Πάρτε τον κατάλληλο χρόνο.

Υδροχόος – Ο Τροχός της Τύχης Αντίστροφα

Πριν δράσετε πρέπει να πάρετε αποφάσεις και πριν πάρετε αποφάσεις πρέπει να νοιώσετε μέσα σας πως έχετε δει την κατάσταση συνολικότερα. Έτσι, πάρτε τον χρόνο σας.

Ιχθείς Δύο των Κυπέλλων Αντίστροφα

Πρέπει να συνέλθετε από μία εσωτερική ένταση στην οποία βρεθήκατε. Όμως, αυτή τη στιγμή έχετε την τελευταία σημαντική επιρροή, ως προς το να κάνετε πολύ σημαντικές δράσεις.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 15-2-2018

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 15-2-2018

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 15-2-2018

Κριός - Η Δύναμη Αυτό που πραγματικά ζητάτε είναι πιο κοντά σας αυτή τη στιγμή, απ’ ό,τι νομίζετε. Μη διστάσετε να κάνετε την κίνηση σας...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 30-12-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 30-12-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 30-12-2017

Κριός Ντάμα των Σπαθιών Προσέξτε τις επιρροές που δέχεστε από το περιβάλλον σας και προσπαθήστε να αντιληφθείτε σε μεγαλύτερο βάθος το...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 23-12-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 23-12-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 23-12-2017

Κριός Πολύ μεγαλύτερη ασφάλεια θα καταφέρετε να νοιώσετε και μην λέτε πως δεν σας ενδιαφέρει καθόλου το αίσθημα της ασφάλειας. Δεν...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 9-10-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 9-10-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 9-10-2017

Κριός – Πέντε των Πεντάκτινων Εάν νιώθετε πως τα πράγματα δεν πάνε όπως θα τα θέλατε αυτήν την περίοδο και πως κάποια δύναμη που δεν...

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 27-8-2017

Αστρολογική  Ερωτική Ταρώ 27-8-2017

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 27-8-2017

Κριός – Η Δύναμη Κινηθείτε έχοντας εμπιστοσύνη στον εαυτό σας. αυτό είναι κάτι που εσείς πρέπει πολύ καλά να το αντιληφθείτε ως προς την...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 15-2-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 15-2-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 15-2-2017

Μια δυνατή ανάγκη για εξομολογήσεις και για ξεκαθαρίσματα με το παρελθόν θα είναι η κύρια τάση της ημέρας σήμερα. Η Μεγάλη Αρκάνα των...