Επανασυνδέσεις Ζωδίων 23-12-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 23-12-2017
<p>Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός

Εισερχόμενοι τώρα μέσα σε μία νέα περίοδο, προσπαθήστε από τη δική σας πλευρά να αξιοποιήσετε την περίοδο, κάνοντας πρωτότυπες και πιο δυναμικέ κινήσεις για την ενίσχυση της θέση σας.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ταύρος

Εάν κάνετε την προσωπική σας προσπάθεια θα μπορέσετε να δείτε πως πράγματι υπάρχει και θετική πλευρά των καταστάσεων μέσα στο παρόν διάστημα. Εμπιστευτείτε τις συγκυρίες.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Δίδυμοι

Με τον ορθόδρομο πλέον κυβερνήτη σας Ερμή στον Τοξότη, καταφέρνετε από εδώ και πέρα να συνεχίσετε κάνοντας πάρα πολύ σημαντικές δράσεις για τον ερωτικό σας τομέα.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Καρκίνος

Νοιώστε από εδώ και πέρα πιο άνετοι ως προς το να κάνετε κινήσεις οι οποίες αυξάνουν τον  πήχη των δράσεών σας. Να έχετε εμπιστοσύνη στον εαυτό σας και τις δυνάμεις σας.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Λέων

Πρέπει να άνετε πολλά βήματα πιο κοντά στην προσωπική σας αλλαγή. Μέσα στην περίοδο που τώρα ξεκινά προσπαθήστε να εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που σας δίνονται.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Παρθένος

Πολύ καλύτερη επικοινωνία και κατανόηση του ερωτικού σας παρελθόντος από σήμερα, με τον κυβερνήτη σας Ερμή να γυρνά πλέον ορθός στον αστερισμό του Τοξότη.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ζυγός

Προσπαθήστε από εδώ και πέρα οι κινήσεις σας να είναι πιο προσεγμένες σε σχέση με το ερωτικό σας παρελθόν, επικεντρών0ντας τον εαυτό σας και τις δράσεις σας στο να μην χάνετε την σειρά των ενεργειών σας.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Σκορπιός

Κυνηγώντας τα ερωτικό σας παρελθόν μαθαίνετε πολλά για τον εαυτό σας, το πώς ήσασταν και το πώς είστε αυτή τα στιγμή. Δεν μπορείτε να προβλέψετε το μέλλον, αλλά σήμερα το διαισθάνεστε κάπως.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Τοξότης

Στο δικό σας ζώδιο, ο Ερμής από σήμερα γύρισε και πάλι σε ορθή πορεία. Από εδώ και πέρα ξεκινάει η δράση, η περιπέτεια, η αποφασιστικότητα. Να είστε έτοιμοι για αυτά.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Αιγόκερως

Προσπαθήστε να ξεπεράσετε τις προσωπικές σας αναστολές και τους ενδοιασμούς οι οποίοι σας κρατούν πίσω, να είσαστε ειλικρινείς με τον εαυτό σας και τους άλλους, πάντοτε.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Υδροχόος

Δεν θέλετε πολύ ακόμα χρόνο για να πραγματοποιήσετε ορισμένες πιο απαιτητικές σα κινήσεις. Να είσαστε επικεντρωμένοι αποκλειστικά στους δικούς σας ρεαλιστικούς στόχους.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ιχθείς

Μην μένετε στο χθες. Εισερχόμενοι σε μία νέα περίοδο δείτε τα πράγματα εντελώς διαφορετικά και σε κάθε περίπτωση θετικά. Τώρα πρέπει να καταλάβετε τι συνέβη την τελευταία περίοδο.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 13-12-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 13-12-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 13-12-2017

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Περισσότερες επιτυχίες έχετε την ευκαιρία να σημειώσετε σήμερα μέσα από την προσέγγισή σας, εμ την σύνοδο της...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 7-12-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 7-12-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 7-12-2017

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Καταφέρνετε να διατηρήσετε την μαχητική σας διάθεση, σε σχέση με την προσέγγισή σας για μία επανασύνδεση, αλλά...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 4-12-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 4-12-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 4-12-2017

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Η Σελήνη τώρα σε τρίγωνο με τον κυβερνήτη σας Άρη σας χαρίζει τον απαραίτητο δυναμισμό, ο οποίος απαιτείτε σε...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 2-12-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 2-12-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 2-12-2017

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Τώρα ο ιδιαίτερος δυναμισμός σας εξωτερικεύεται με μεγαλύτερη ευκολία μέσα στο ερωτικό σας παρελθόν και έχει...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 27-11-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 27-11-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 27-11-2017

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Βεβαιωθείτε πως δεν χάνετε την αυτοπεποίθησή σας, διότι αυτή θα αποδειχθεί σήμερα πως αποτελεί ένα πολύ βασικό...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 23-11-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 23-11-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 23-11-2017

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Οι καταστάσεις είναι περίπλοκες και δύσκολες για επανασύνδεση, εξαιτίας του εκνευρισμού σας και των ακραίων...