Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 23-12-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 23-12-2017
<p>Κριός

Πολύ μεγαλύτερη ασφάλεια θα καταφέρετε να νοιώσετε και μην λέτε πως δεν σας ενδιαφέρει καθόλου το αίσθημα της ασφάλειας. Δεν είναι κακό να το διεκδικούμε αυτό καμιά φορά.

Ταύρος

Θα χρειαστεί να αντιληφθείτε τις καταστάσεις πίσω από αυτά τα οποία διαδραματίζονται. Αν υπάρχει κάποιος ο οποίος αυτή τη στιγμή ενεργεί για το κακό σας θα το αντιληφθείτε πιο εύκολα.

Δίδυμοι

Αποφύγετε την υπερβολή, διότι εκείνη μπορεί εύκολα να σας προκαλέσει βλάβες ανεπανόρθωτες αυτή τη στιγμή μέσα στην σχέση και επικοινωνία σας με κάποιο πρόσωπο.

Καρκίνος

Κατανοήστε πως υπάρχου μεγαλύτερες αλήθειες από αυτές που γνωρίζετε και πως είναι πολύ σημαντικό να αναλύσετε τις καταστάσεις έτσι ώστε να μπορέσετε να τις προσεγγίσετε.

Λέων

Η αυτοπεποίθησή σας μπορεί να δέχθηκε κάποια πληγή το τελευταίο διάστημα, όμως τώρα καταφέρνετε να έχετε μεγαλύτερη αντιληπτικότητα, ώστε να δείτε την πραγματική σας αξία.

Παρθένος

Να είσαστε συντονισμένοι με τις καταστάσεις. Μην βγαίνετε λοιπόν εκτός του θετικού γενικότερα κλίματος. Κάτι μπορεί να είναι θετικό, όταν τραβήξετε την προσοχή σας σε αυτό.

Ζυγός

Το γενικότερο έλλειμμα εμπιστοσύνης σας εμφανίζεται αυτή τη στιγμή πολύ πιο δυναμικά και σας προκαλεί κάποια ανησυχία σε αυτή τη φάση. Δεν είστε οι μόνοι που ανησυχούν από αυτό.

Σκορπιός

Η ηρεμία η ψυχική σας είναι κάτι το οποίο πρέπει πραγματικά σε αυτή τη φάση να αναζητήσετε, με σκοπό να καταφέρετε να προχωρήσετε σε σημαντικές κινήσεις σας, μέσα στην ερχόμενη περίοδο.

Τοξότης

Μην μένετε το τι λένε οι άλλοι. Σημασία έχει στον αισθηματικό σας τομέα το τι λέτε, το τι αναζητάτε, το τι πραγματικά θέλετε εσείς. Εκεί λοιπόν πρέπει να επικεντρωθείτε τώρα.

Αιγόκερως

Να είστε ο εαυτός σας. για να συμβεί αυτό θα πρέπει να καταλάβετε το ποιοι πραγματικά είστε, σε αυτή τη φάση. Αυτή είναι μία πολύ σημαντική εσωτερική αναζήτηση.

Υδροχόος

Κάνε ορισμένες προσπάθειες να προχωρήσετε τα σχέδιά σας για τον αισθηματικά τομέα, αλλά σε ένα πιο προωθημένο επίπεδο. Δείξτε βεβαιότητα, αυτό είναι τώρα το κλειδί σας.

Ιχθείς

Αν επικεντρωθείτε αυτή τη στιγμή στο να αναζητήσετε τις πραγματικές προθέσεις του προσώπου που σας αφορά αισθηματικά, τότε θα καταφέρετε να κάνετε ορισμένα σημαντικά βήματα.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 18-1-2018

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 18-1-2018

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 18-1-2018

Κριός Ο Τροχός της Τύχης Από τώρα μπορείτε να καταφέρετε ορισμένες κινήσεις ο οποίες θα γράψουν σημαντικά και για το υπόλοιπο πολύ...

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 18-11-2017

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 18-11-2017

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 18-11-2017

Κριός – Ο Τρελός Η εμφάνιση του Τρελού στο πλαίσιο της αγάπης θα μπορούσε να σημαίνει ότι δεν είστε ακόμα έτοιμοι για μια δέσμευση,...

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 1-9-2017

Αστρολογική  Ερωτική Ταρώ 1-9-2017

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 1-9-2017

Κριός – Έξι των Κυπέλλων Αντεστραμμένο Η ρομαντική ατμόσφαιρα που έχετε χτίσει με το σύντροφό σας σήμερα ίσως διαταραχθεί κατά την...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 8-4-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 8-4-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 8-4-2017

Κριός – Ο Τροχός της Τύχης Έρχονται σημαντικές αλλαγές στα ερωτικά σου. ακόμα κι αν έχεις σχέση ήδη, αυτή είτε παίρνει μια άλλη στροφή...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 29-1-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 29-1-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 29-1-2017

Ο έρωτας όλα τα μπορεί και όλα τα υπομένει, αλλά πού μένει; Πώς θα τον βρούμε, πώς θα ενώσουμε την ζωή μας με ένα άτομο που μας ενδιαφέρει...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 26-1-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 26-1-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 26-1-2017

Ποιοι έρωτες θα ανατείλουν σήμερα για το κάθε ζώδιο; Με την αστρολογική Ταρώ θα ξέρεις με ασφάλεια πώς θα κινηθείς στον έρωτα και την...