Επανασυνδέσεις Ζωδίων 24-12-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 24-12-2017
<p>Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός

Εκεί που βλέπετε πως οι καταστάσεις γίνονται σύνθετες, προσπαθήστε να τις δείτε μέσα σε μία απλότητα, διότι αυτό είναι το πραγματικό κλειδί. Έχετε αυτές τις ημέρες υπόψιν σας αυτό.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ταύρος

Είναι καλύτερο να αντιμετωπίσουμε ορισμένες φορές και κάποιες δυσκολίες, παρά να τα έχουμε πάντα όλα στο πιάτο, διότι τότε καταφέρνουμε να διατηρήσουμε ό,τι κερδίζουμε.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Δίδυμοι

Είσαστε εκείνοι που μπορείτε να δείτε πολύ πιο λογικά και διορατικά τις καταστάσεις, κάτι το οποίο σημαίνει βέβαια πως η ερωτική σας προσέγγιση θα είναι επιτυχημένη.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Καρκίνος

Με τον Δία σε τετράγωνο με τον Νότιο Δεσμό της κυβερνήτου σας Σελήνης, θυμηθείτε πως γα να φέρετε το ερωτικό σας παρελθόν στο παρόν θα χρειαστεί αρκετή δουλειά εκ μέρους σας.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Λέων

Με την αξιοποίηση των διδαχών που πήρατε μέσα από τις εμπειρίες σας το τελευταίο διάστημα, θα καταφέρετε να βγείτε μόνοι σας έξω από ορισμένα σημαντικά αδιέξοδα.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Παρθένος

Βλέπετε μπροστά αυτή τη στιγμή, όμως πρέπει να θυμάστε πως πρέπει να δράσετε στο παρόν. Να είστε συγκεντρωμένοι και να έχετε υπόψιν σας την μεγάλη αξία που πραγματικά έχετε.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ζυγός

Με την κυβερνήτη σας Αφροδίτη σε όψη 72ο σήμερα με τον Ποσειδώνα, καταφέρνετε να επιτύχετε ιδιαίτερες κινήσεις και πολύ σημαντικά αποτελέσματα μέσα από αυτές.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Σκορπιός

Πρέπει να χαλαρώσετε απέναντι σε ορισμένες απαιτήσεις που έχετε. Λόγω του ότι στο πίσω μέρος του μυαλού σας διατηρείτε μονίμως ορισμένες υπερβολικές προϋποθέσεις, πηγαίνετε αρκετά πίσω στις κινήσεις σας.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Τοξότης

Με τον κυβερνήτη σας Δία σε τετράγωνο, με τον Νότιο Δεσμό της Σελήνης, θα χρειαστεί να αναζητήσετε μία αλήθεια: το ερωτικό παρελθόν δεν θα έρθει από μόνο του στο δικό σας σήμερα, χρειάζεται να δείξετε τόλμη.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Αιγόκερως

Χαλαρώστε από τα γενικότερα άγχη σας. Είναι γιορτές τώρα, έχετε κάθε δικαίωμα να χαλαρώσετε από υποχρεώσεις και διάφορες γενικότερες εντάσεις, ώστε να δώσετε χρόνο στην ερωτική σας ζωή.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Υδροχόος

Μην είσαστε υπερβολικοί απέναντι στις καταστάσεις. Προσπαθήστε ορισμένες φορές να βλέπετε τα πράγματα με περισσότερη ηρεμία και πιο θετική διάθεση, για να εξωτερικεύσετε ένα θετικό πρόσωπο.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ιχθείς

Τώρα με την Αφροδίτη σε όψη 72ο με τον κυβερνήτη σας Ποσειδώνα, χρειάζεται να δώσετε χώρο στην ερωτική σας προσέγγιση, μπορείτε να επενδύσετε στα ιδιαίτερα ταλέντα σας.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 13-12-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 13-12-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 13-12-2017

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Περισσότερες επιτυχίες έχετε την ευκαιρία να σημειώσετε σήμερα μέσα από την προσέγγισή σας, εμ την σύνοδο της...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 7-12-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 7-12-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 7-12-2017

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Καταφέρνετε να διατηρήσετε την μαχητική σας διάθεση, σε σχέση με την προσέγγισή σας για μία επανασύνδεση, αλλά...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 4-12-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 4-12-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 4-12-2017

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Η Σελήνη τώρα σε τρίγωνο με τον κυβερνήτη σας Άρη σας χαρίζει τον απαραίτητο δυναμισμό, ο οποίος απαιτείτε σε...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 2-12-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 2-12-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 2-12-2017

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Τώρα ο ιδιαίτερος δυναμισμός σας εξωτερικεύεται με μεγαλύτερη ευκολία μέσα στο ερωτικό σας παρελθόν και έχει...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 27-11-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 27-11-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 27-11-2017

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Βεβαιωθείτε πως δεν χάνετε την αυτοπεποίθησή σας, διότι αυτή θα αποδειχθεί σήμερα πως αποτελεί ένα πολύ βασικό...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 23-11-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 23-11-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 23-11-2017

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Οι καταστάσεις είναι περίπλοκες και δύσκολες για επανασύνδεση, εξαιτίας του εκνευρισμού σας και των ακραίων...