Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 24-12-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 24-12-2017
<p>Κριός

Δώστε περισσότερο χρόνο στον εαυτό σας να αντιληφθεί το τι σήμαινε για εσάς το τελευταίο διάστημα. Αμέσως μετά τις γιορτές φαίνεται να πρόκειται να εμφανιστούν ορισμένες νέες ευκαιρίες.

Ταύρος

Όταν κάνετε κάτι, προσπαθήστε να το κάνετε καλά. Δώστε χρόνο στην προσέγγισή σας, μη προσπαθείτε να τα κάνετε όλα σε ένα πλαίσιο ταχύτητας, αλλά σε ένα πλαίσιο ποιότητας.

Δίδυμοι

Η διάθεσή σας μπορεί να κρίνει πολλά σήμερα. Εάν υπάρχει ένα θετικό κλίμα, αλλά εσείς είστε σφιγμένοι, θα είναι όντως πολύ πιο δύσκολο να έχουν ανταπόκριση οι κινήσεις σας.

Καρκίνος

Τα πράγματα δε είναι τόσο περίπλοκα όσο μας αρέσει ορισμένες φορές να τα παρουσιάζουμε. Άλλωστε, υπάρχουν πολλές αναγνώσεις των καταστάσεων, που καταλήγουν να είναι απλές.

Λέων

Νοιώστε ο εαυτός σας σήμερα. Νοιώστε αυτό που είστε. Δείτε τα πράγματα έτσι όπως πράγματι είναι, τουλάχιστον από την δική σας οπτική. Με αυτή τη σκέψη, χαλαρώστε.

Παρθένος

Μπορείτε να κάνετε πολύ πιο σημαντικά πράγματα από αυτά τα οποία νομίζετε, αλλά θα χρειαστεί πράγματι και το ανάλογο θάρρος, έτσι ώστε να μπορέσετε να τα καταφέρετε αυτή τη στιγμή.

Ζυγός

Είσαστε ευνοημένοι για πολλά, όμως, στην πραγματικότητα, αυτό είναι κάτι που πρώτα από όλα πρέπει εσείς οι ίδιοι να το αντιληφθείτε και φαίνεται σαν να μην το έχετε πιστέψει όσο χρειάζεται.

Σκορπιός

Με λίγη περισσότερη εμπιστοσύνη στην ημέρα και λίγη περισσότερη άνεση στις κινήσεις σας, αλλά και με πνεύμα κατανόησης, θα μπορέσετε να δείτε μεγάλα αποτελέσματα σήμερα.

Τοξότης

Δυσκολεύεστε αυτή την περίοδο να διαχειριστείτε ορισμένες δύσκολες καταστάσεις, καθώς νοιώθετε πως βρίσκεστε σε αδιέξοδο. Το αδιέξοδο αυτό όμως δεν είναι πραγματικό, υπάρχει μόνον μέσα σας.

Αιγόκερως

Μιλήστε με τον εαυτό σας. μην κολλάτε ούτε στις λεπτομέρειες, ούτε στο πώς πρέπει να είναι τα πράγματα. Δεν υπάρχει πρέπει, το ζήτημα λοιπόν είναι το πώς διαμορφώνονται οι καταστάσεις.

Υδροχόος

Κάντε ένα επόμενο βήμα. Η απόφαση είναι αυτό που χιάζεστε. Το προηγούμενο διάστημα χρειαστήκατε σχέδιο, τώρα όμως, χρειάζεστε δράση, αμεσότητα και σημαντικές κινήσεις.

Ιχθείς

Η γοητεία σας τώρα έγκειται στο ότι επιτρέπετε στον εαυτό σας να ανοιχτεί και μέσα από αυτή τη διαδικασία φανερώνονται ορισμένες μοναδικέ αρετές που κατέχετε. Να είστε έτοιμοι για την κίνησή σας.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 20-1-2018

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 20-1-2018

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 20-1-2018

Κριός Τρία των Σπαθιών Κάντε ουσιαστικές κινήσεις, χτυπήστε μέσα στην ουσία των πραγμάτων και όχι πουθενά αλλού. Να έχετε υπόψιν σας το...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 18-1-2018

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 18-1-2018

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 18-1-2018

Κριός Ο Τροχός της Τύχης Από τώρα μπορείτε να καταφέρετε ορισμένες κινήσεις ο οποίες θα γράψουν σημαντικά και για το υπόλοιπο πολύ...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 30-12-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 30-12-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 30-12-2017

Κριός Ντάμα των Σπαθιών Προσέξτε τις επιρροές που δέχεστε από το περιβάλλον σας και προσπαθήστε να αντιληφθείτε σε μεγαλύτερο βάθος το...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 22-12-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 22-12-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 22-12-2017

Κριός- Ο Θάνατος Κάντε λίγη υπομονή και τα πράγματα θα γίνουν πιο εύκολα. Είναι αστείο, αλλά πράγματι όλοι μας όταν έχουμε φτάσει στο...

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 24-8-2017

Αστρολογική  Ερωτική Ταρώ 24-8-2017

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 24-8-2017

Κριός – Ο Ιεροφάντης Θα μπορούσατε να επικεντρωθείτε στα κοσμικά θέματα που έχετε φροντίσει για το αντικείμενο του έρωτά σας πρόσφατα....

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 6-3-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 6-3-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 6-3-2017

Κριός – Η Εγκράτεια (Ανάποδα) Μόνο εγκράτεια δεν μπορείς να έχεις! Κάτι η άνοιξη που για σένα είναι πάντα άκρως ερωτική εποχή, κάτι οι...