Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω/Επιρροές ανά ζώδιο

Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω/Επιρροές ανά ζώδιο
<p>Κριός

Λόγω αυτής της διέλευσης, οι Κριοί ενδέχεται να αντιμετωπίσουν κάποια προβλήματα στην προσωπική τους ζωή. Επίσης, τα αποτελέσματα που περιμένετε επαγγελματικά ενδέχεται να καθυστερήσουν. Αυτή τη στιγμή, θα πρέπει να δώσετε προσοχή στην οικιακή σας ζωή. Μπορεί να αντιμετωπίζετε μερικά προβλήματα από την πλευρά των παιδιών σας.

Ταύρος

Μπορείτε να κάνετε ευσεβείς πράξεις, αυτή τη στιγμή. Προβλέπονται επίσης μεγάλα ταξίδια. Μπορεί να αντιμετωπίζετε προβλήματα από εργαζόμενους και κατοικίδια ζώα. Προτείνεται να φροντίζετε σωστά τον εαυτό σας, καθώς είναι πιθανά τα πεπτικά προβλήματα. Λόγω της διέλευσης της Αφροδίτης, θα έχετε όνομα και φήμη.

 

Δίδυμοι

Ως αποτέλεσμα αυτής της διέλευσης, θα υπάρξουν κέρδη από τους αντιπάλους σας και θα κάνετε επιτυχημένες κινήσεις επαγγελματικά. Ωστόσο, είναι σημαντικό να διατηρήσετε το επίπεδο εμπιστοσύνης σας. Αυτή τη στιγμή, αποφεύγετε τη διπλή φύση που σας σπρώχνει σε κινήσεις χωρίς καθαρότητα. Η επιθυμία για μυστικά και μπορεί να αναπτυχθεί.

Καρκίνος

Κατά τη διάρκεια αυτής της χρονικής περιόδου, φροντίζετε σωστά την υγεία σας για να αποφύγετε σημαντικά ζητήματα υγείας. Κέρδη από σύζυγο ή συνεργάτες βρίσκονται στις προβλέψεις  σας. Τα πράγματα στην εργασία θα είναι καλά και ίσως και να σχεδιάσετε επέκταση.

Λέων

Αυτή είναι η στιγμή που θα πρέπει να ελέγχετε την υγεία σας. Λόγω της διέλευσης της Αφροδίτης, θα έχετε καλές οικονομικές ειδήσεις. Ωστόσο, μπορεί να αυξηθούν τα έξοδα. Θα επενδύσετε σε ακίνητα ή σκέφτεστε να υποθηκεύσετε τα ακίνητά σας.

Παρθένος

Η αρχή της Αφροδίτης στον Αιγόκερω θα είναι υπέρ σας. Ωστόσο, ενδέχεται να αντιμετωπίσετε κάποια προβλήματα αργότερα. Το ενδιαφέρον σας για τον έρωτα, τη μουσική και τις τέχνες θα αυξηθεί. Εάν ασχολείστε με κάτι από αυτά, θα είναι μια καλή διέλευση για σας αρχικά. Κατά τη διάρκεια της τελευταίας φάσης, μπορεί να αντιμετωπίσετε κάποιες καθυστερήσεις και απώλειες.

Ζυγός

Θα είναι μια πολλά υποσχόμενη περίοδος για σας. Θα ανεβάσετε τη φήμη σας στο πεδίο εργασίας και η απόδοσή σας θα βελτιωθεί επίσης. Θα υπάρξουν νέες επαφές. Η τελευταία φάση μπορεί να σας δώσει κάποιες αποτυχίες.

Σκορπιός

Αυτή η διέλευση μπορεί να αποδειχθεί ευνοϊκή για εσάς. Μπορείτε να αναπτύξετε στενές σχέσεις με γνωστά ή άγνωστα πρόσωπα. Οι φίλοι θα είναι χρήσιμοι. Κατά τη διάρκεια αυτής της διαμετακόμισης, μπορείτε να λάβετε βοήθεια από την απόκρυφη επιστήμη που τόσο σας αρέσει.

Τοξότης

Η Αφροδίτη κυβερνά το 6ο και το 11ο σπίτι σας και θα διασχίζει στο 2ο σπίτι, δηλ. το σπίτι των χρημάτων. Εντούτοις, μπορεί να μην πάρετε αυτό που δικαιούστε στο οικονομικό μέτωπο. Θα έχετε δημοτικότητα, αλλά όχι χρήματα προς το παρόν. Θα επιτύχετε πολλά μικρά πράγματα, αλλά δεν προβλέπονται πολύ μεγάλες επιτεύξεις.

Αιγόκερως

Από τη φύση σας είστε κάπως διστακτικοί στην έναρξη μιας σχέσης, αλλά, αν ψάχνετε για αγάπη, τώρα είναι η ώρα. Αν είστε δεσμευμένοι θα έχετε επίσης μια πολύ καλή περίοδο με το ταίρι σας ου θα σας ανανεώσει.

Υδροχόος

Λόγω αυτής της διέλευσης, μπορείτε να αλλάξετε τόπο κατοικίας ή το γραφείο σας. Αυτή η διαμετακόμιση μπορεί να σας προκαλέσει να αντιταχθείτε στα απαγορευμένα πρότυπα της κοινωνίας. Θα έχετε όνομα και φήμη, αλλά όχι πολλά οικονομικά κέρδη. Έτσι, θα πρέπει να είστε προσεκτικοί.

Ιχθείς

Αυτή θα είναι μια καλή στιγμή για σας. Θα υπάρξουν οικονομικά κέρδη, όνομα και φήμη και πολλή δημιουργικότητα. Μπορεί να κάνετε σύντομα ταξίδια. Θα υπάρξουν κέρδη από απροσδόκητες πηγές. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, αποφύγετε να τρώτε έξω για λόγους υγείας.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Αφροδίτη στον Αιγόκερω

Αφροδίτη στον Αιγόκερω

Αφροδίτη στον Αιγόκερω

Η μεγαλοπρεπής Αφροδίτη, περνώντας στον Αιγόκερω αποκτά εντελώς νέες ιδιότητες. Κατά την παραδοσιακή αστρολογία είναι το ζώδιο που...

Αφροδίτη στον Ταύρο: επιρροές ανά ζώδιο

Αφροδίτη στον Ταύρο: επιρροές ανά ζώδιο

Αφροδίτη στον Ταύρο: επιρροές ανά ζώδιο

Η μεγαλειώδης Αφροδίτη περνάει στον χώρο που έχει νυχτερινή κυριαρχία, στον Ταύρο. Είναι μια σημαντική διέλευση για κάθε ζώδιο με...

Ερμής στον Κριό: επιρροές ανά ζώδιο

Ερμής στον Κριό: επιρροές ανά ζώδιο

Ερμής στον Κριό: επιρροές ανά ζώδιο

Στις 22 Μαρτίου ο Ερμής εισέρχεται στο ζώδιο του Κριού και θα παραμείνει μέχρι τις 5 Απριλίου. Έτσι λοιπόν η ζωή μας θα αποκτήσει έναν...

Αφροδίτη στον Αιγόκερω

Αφροδίτη στον Αιγόκερω

Αφροδίτη στον Αιγόκερω

Οι απόψεις μας για τη ζωή αλλάζουν και γινόμαστε περισσότερο υπεύθυνοι και σοβαροί απέναντι στον έρωτα, την καριέρα μας και τα...

5 Δεκεμβρίου 2013: Η είσοδος του Ερμή στον Τοξότη

5 Δεκεμβρίου 2013: Η είσοδος του Ερμή στον Τοξότη

5 Δεκεμβρίου 2013: Η είσοδος του Ερμή στον Τοξότη

Ο επικοινωνιακός Ερμής εισέρχεται στο ζώδιο του Τοξότη στις 5 Δεκεμβρίου έως τις 24 που θα περάσει στο ζώδιο του Αιγόκερω. Κατά τη...

5 Νοεμβρίου 2013: Η είσοδος της Αφροδίτης στον Αιγόκερω

5 Νοεμβρίου 2013: Η είσοδος της Αφροδίτης στον Αιγόκερω

5 Νοεμβρίου 2013: Η είσοδος της Αφροδίτης στον Αιγόκερω

Στις 5 Νοεμβρίου 2013, η Αφροδίτη περνά στο ζώδιο του Αιγόκερω, όπου θα παραμείνει όλο το υπόλοιπο 2013. Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω σηματοδοτεί...