Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 25-12-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 25-12-2017
<p>Κριός – Η Δύναμη Αντίστροφα

Ξεπεράστε τις αναστολές που σας πηγαίνουν πίσω σήμερα. Δεν νοιώθετε τόσο πολύ ο εαυτός σας, απ’ ό,τι φαίνεται. Ξαναβρείτε αυτό που χάσετε και προχωρήστε δυναμικότερα.

Ταύρος – Ο Τροχός της Τύχης

Έχετε την ευκαιρία να κάνετε ορισμένες αλλαγές τις οποίες δεν φαίνεται να περιμένατε. Οι κινήσεις σας μπορούν τώρα να είναι πιο στρατηγικές, αλλά και ευχάριστες.

Δίδυμοι – Τέσσερα των Σπαθιών

Εάν καταφέρετε να αντιμετωπίσετε αυτό το οποίο πεισματικά σας κρατάει πίσω τις  τελευταίες μέρες, από κάποιες κινήσεις που θα θέλατε να κάνετε, είναι σίγουρο πως θα έχετε τα αποτελέσματα που ζητάτε.

Καρκίνος – Δύο των Σπαθιών

Νοιώστε περισσότερο ο εαυτός σας. βρίσκεστε σε έναν δόμο κατά τον οποίον  μπορείτε να περάσετε πιο όμορφα απ’ ό,τι νομίζετε. Δείξτε εμπιστοσύνη στις καταστάσεις.

Λέων – Πέντε των Σπαθιών

Μην προσπαθήσετε τώρα να απαντήσετε σε όλα τα πιθανά ερωτήματα τα οποία προκύπτουν. Δεν είναι για εσάς τόσο μία ημέρα σκέψης, όσο μία ημέρα δράσης, αναλογιστείτε το αυτό.

Παρθένος – Η Αρχιέρεια

Εάν επιλέξτε ως συνήθως την ρεαλιστική σας προσέγγιση απέναντι στα πράγματα, να έχετε υπόψιν σας πως υπάρχει και μία πλευρά του εαυτού σας που σήμερα θέλει να ζήσει το όνειρο.

Ζυγός – Το Αστέρι

Έχοντας την ευκαιρία τώρα να δείτε τα πράγματα πιο χαλαρά έως έναν βαθμό, πάρτε την ευκαιρία των Χριστουγέννων για να κάνετε μία κίνηση αξίας, η οποία θα μείνει και μετά τις γιορτές.

Σκορπιός – Τρία των Κυπέλλων

Αποφεύγοντας τις υπερβολές, δείτε την ημέρα των Χριστουγέννων ως την ευκαιρία να ξεφύγετε από το ασφυκτικό πλαίσιο των εσωτερικών σας συγκρούσεων, πορευμένοι σε πιο χαλαρές καταστάσεις.

Τοξότης – Οκτώ των Σπαθιών

Το αστείο είναι πως πολλές φορές τα προβλήματα δεν αναφέρονται καθόλου στο εξωτερικό μας κόσμο, αλλά εντοπίζονται αποκλειστικά μέσα μας. Αναγνωρίστε αυτή την αλήθεια.

Αιγόκερως – Το Άρμα

Κάνε την προσπάθεια να φέρετε την αλλαγή που πραγματικά επιθυμείτε μέσα στον αισθηματικό σας τομέα, αλλά με τον τρόπο που επηρεάζεστε, δηλαδή μέσα από στρατηγικές κινήσεις.

Υδροχόος – Η Εγκράτεια

Πρέπει ό,τι κάνετε να το κάνετε σωστά. Χαρίστε στον εαυτό σας την ευκαιρία να κάνετε την κίνηση που έλλειπε από το διάστημα. Πάρτε τον χρόνο σας, αλλά μην καθυστερείτε.

Ιχθείς – Ο Μάγος

Έχοντας μεγαλύτερη κατανόηση σε σχέση με τα γεγονότα της τελευταίας περιόδου-ακόμα και αν δεν έχετε την πλήρη εικόνα-μπορείτε πολύ πιο προσεγμένα να προχωρήσετε σε κινήσεις.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Αστρολογική Ταρώ 26-7-2017

Αστρολογική Ταρώ 26-7-2017

Αστρολογική Ταρώ 26-7-2017

Κριός - Το Άστρο Αντίστροφα Τα θετικά μηνύματα του ορθού αστεριού φαίνεται να εμποδίζονται ή να καθυστερούν όταν η κάρτα είναι ανάποδα....

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 23-2-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 23-2-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 23-2-2017

Η πανάρχαια Μεγάλη Αρκάνα των ταρώ μας αποκαλύπτει και σήμερα τα μυστικά του έρωτα και της αγάπης. Πάμε μια βόλτα στα σύμβολα της ψυχής...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 20-2-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 20-2-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 20-2-2017

Ούτε μία κάρτα δεν έπεσε ανάποδα σήμερα, όταν ρωτήσαμε την μεγάλη Αρκάνα των Ταρώ πώς θα εξελιχθεί ερωτικά η ημέρα για όλον τον ζωδιακό!...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 10-2-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 10-2-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 10-2-2017

Είστε έτοιμοι για μια βαθιά βόλτα στον ερωτικό θησαυρό της ψυχής σας; Η μέρα είναι μια σκέτη πρόκληση και επιφυλάσσει και δώρα και...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 8-2-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 8-2-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 8-2-2017

Η Μεγάλη Αρκάνα των Ταρώ συμφωνεί απόλυτα με την αστρολογική προσέγγιση και σήμερα η διάθεσή μας θα μας φανερωθεί σκιώδης, δύσκολη,...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 26-1-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 26-1-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 26-1-2017

Ποιοι έρωτες θα ανατείλουν σήμερα για το κάθε ζώδιο; Με την αστρολογική Ταρώ θα ξέρεις με ασφάλεια πώς θα κινηθείς στον έρωτα και την...