Επανασυνδέσεις Ζωδίων 26-12-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 26-12-2017
<p>Κριός

Δεν θα μπορούσαμε να πούμε ότι είναι η τέλεια μέρα για επανασύνδεση. Η Σελήνη στο ζώδιό σας θα σας κάνει να έχετε πολλά και αντιφατικά προβλήματα που δεν αφήνουν χρόνο να αντιμετωπίσετε με ψυχραιμία έναν πρώην σύντροφο.  

Ταύρος

Θα πρέπει να μετρήσετε πολύ καλά τις δυνάμεις σας αν θέλετε ένα ραντεβού επανασύνδεσης. Η δύσκολη σχέση της Αφροδίτης με τον Κρόνο αλλά και την Σελήνη περιορίζει την συγχωρητική σας διάθεση και σας δίνει νεύρα και απαιτητική διάθεση.  

Δίδυμοι

Αν και μπορείτε να έχετε μια επανασύνδεση, ίσως να γίνει με απρόβλεπτο τρόπο. Η σκιά αναδρομής του Ερμή δημιουργεί μέχρι τις 10 Ιανουαρίου συμπτώσεις και συγχρονικότητες που ενισχύουν την πιθανότητα να συναντηθείτε με ένα πρώην ταίρι σας, αλλά κάτω από παράξενες συνθήκες.

Καρκίνος

Η ημέρα είναι καλύτερο να αφιερωθεί σε ενδοσκόπηση. Η μάλλον δύσκολη και πολύ παρορμητική Σελήνη σε τετράγωνο με τον Κρόνο και την Αφροδίτη θα σας κάνει να μην ξέρετε με σαφήνεια τι θέλετε, άρα δεν είναι κατάλληλη στιγμή για επανασύνδεση.  

Λέων

Η δύσκολη σχέση του Ήλιου με τον Κρόνο σας δίνει μεν την δυνατότητα να βάλετε όρους στον ερωτικό τομέα, αλλά δεν σας ξεκαθαρίζει η διαίσθησή σας αν αυτό που επιθυμείτε ερωτικά σας συμφέρει και σε βάθος χρόνου.

Παρθένος

Δεν θα μπορέσετε να έχετε ομαλή ροή γεγονότων για να χαρείτε μια επανασύνδεση. Ο Ερμής δεν σας επιτρέπει ακόμα να έχετε ομαλό πρόγραμμα, φέρνει ανατροπές που πρέπει να τις αντιμετωπίσετε με χιούμορ.

Ζυγός

Ίσως να νιώθετε ένα μεγάλο βάρος στην καρδιά. Με την Αφροδίτη να σας δίνει προβλήματα στον ερωτικό τομέα αλλά και γενικότερα, δεν είναι μια μέρα που θα μπορούσατε να πείσετε τον εαυτό σας και το ταίρι που σας ενδιαφέρει να δώσετε μια ευκαιρία στην σχέση σας.

Σκορπιός

Η Σελήνη σας αναστατώνει και αυτό σημαίνει ότι από την μια μπορεί να επιδιώξετε μια επανασύνδεση, από την άλλη το κλίμα με ένα πρώην ταίρι σας μπορεί να γίνει εκρηκτικό. Προτιμείστε να μην κάνετε απότομες κινήσεις.

Τοξότης

Αν και αυτό που θέλετε είναι η ομαλοποίηση των σχέσεών σας, αυτή θα καθυστερήσει ακόμα. Σκεφτείτε με σοβαρότητα πώς θέλετε να δείτε ερωτικά τον εαυτό σας στον νέο χρόνο και μετά κάντε κίνηση για μια επανασύνδεση.

Αιγόκερως

Δεν είναι η κατάλληλη στιγμή να σκεφτείτε επιστροφή σε μια παλιά σας σχέση. Είναι τόσο μεγάλη η συναισθηματική σας φόρτιση που δεν θα μπορέσετε να διαχειριστείτε τις εντάσεις.

Υδροχόος

Ο Ουρανός δεν μπορεί να σας βοηθήσει συναισθηματικά, καθώς ο Κρόνος στον 12ο Οίκο σας θέλει να σας κάνει  να δείτε κάτω από σκληρό φως όλη την ερωτική σας ζωή σε βάθος χρόνου. Ηρεμήστε και θα δείτε ότι όλα θα πάνε καλά.

Ιχθείς

Είναι μια μέρα με δυσκολίες μεν, αλλά κάτι μπορείτε να καταφέρετε στο θέμα μιας επανασύνδεσης. Η καλή σχέση του Ήλιου με τον Ποσειδώνα σας κάνει πολύ γοητευτικούς γενικά και αυτό πάντα ευνοεί τον έρωτα.  

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 15-12-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 15-12-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 15-12-2017

Κριός Είναι μια πραγματικά πολύ καλή ημέρα για επανασύνδεση. Με τον Ουρανό να είναι από το δικό σας το ζώδιο σε τρίγωνο με την Αφροδίτη...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 23-11-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 23-11-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 23-11-2017

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Οι καταστάσεις είναι περίπλοκες και δύσκολες για επανασύνδεση, εξαιτίας του εκνευρισμού σας και των ακραίων...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 12-8-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 12-8-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 12-8-2017

Κριός Όσο και αν αυτή τη στιγμή αισθάνεστε έτοιμοι για κάποια επανασύνδεση, να ξέρετε πως στην πραγματικότητα πρόκειται για...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 21-5-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 21-5-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 21-5-2017

Κριός Μια επανασύνδεση δεν είναι απολύτως ανέφικτη, αλλά είναι σημαντικό να αναγνωρίσετε γιατί πρέπει να υπάρχουν όρια. Αφήστε τα λόγια...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 17-4-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 17-4-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 17-4-2017

Κριός Αν υπάρχει ένας τομέας που έχει εύνοια σήμερα στα ερωτικά θέματα, είναι η επανασύνδεση. Είναι η στιγμή που ολοκληρώνεται το πολύ...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 26-1-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 26-1-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 26-1-2017

Έχει εύνοια η υπόθεση «επανασύνδεση» σήμερα; Αν και ο Δίας έχει μπει ήδη από τον Νοέμβριο σε σκιά αναδρομής στον Ζυγό, οπότε γενικά...