Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 26-12-2017

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 26-12-2017
<p>Κριός – Ο Μάγος

Είναι η τέλεια στιγμή, λέει ο Μάγος, για να ασκήσετε την γοητεία σας και να αποπλανήσετε συναισθηματικά και πνευματικά αυτόν/ην που αγαπάτε. Φυσικά να είστε ευγενείς, η πολύ μεγάλη γοητεία φέρνει αλαζονεία.

Ταύρος – Το Αστέρι

Έχετε την δυνατότητα να φτάσετε τις σχέσεις σας στο ανώτερο επίπεδο σύνδεσης και ευτυχίας. Είναι στο χέρι σας να πάρετε αποφάσεις και να δοκιμάσετε να προβάλετε τον εαυτό σας όπως σας αξίζει.   

Δίδυμοι – Πέντε των Πεντάκτινων

Μια απρόβλεπτη δυσχέρεια μπορεί να κλονίσει τις σχέσεις σας. Υπάρχει κάτι δύσκολο στον αέρα, ίσως να πρέπει να ασφαλίσετε την οικονομική σας ζωή με τον/την σύντροφό σας.

Καρκίνος – Η Σελήνη

Η διορατικότητα και η διαίσθηση είναι τα μεγάλα σας χαρτιά στο ερωτικό πόκερ. Αλλά δεν πρέπει να αφεθείτε να χρησιμοποιήσετε την διαίσθησή σας για να βρείτε «πατήματα» για να χειραγωγήσετε όσους αγαπάτε.  

Λέων – Τρία των Σπαθιών

Ενδεχομένως να ζήσετε μια πολύ δύσκολη συναισθηματικά ημέρα. Δείτε μήπως κάποιος άνθρωπος που αγαπάτε έχει λάθος αντίληψη για την σχέση σας. και σίγουρα προφυλάξτε τον έρωτα από εξωτερικούς εχθρούς.

Παρθένος – Η Δύναμη

Έχετε την δυνατότητα να κάνετε τα πάντα στον ερωτικό τομέα με την πανέμορφα δομημένη εσωτερική σας συγκρότηση. Όμως να ξέρετε ότι η Δύναμη εμφανίζεται όταν την χρειάζεται κάποιος, άρα μπορεί να αντιμετωπίσετε προκλήσεις.

Ζυγός – Ο Πύργος

Κάτι αναπάντεχο μπορεί να έρθει στον ερωτικό τομέα. Ειδικά αν με το ταίρι σας έχετε και κοινό περιουσιακά στοιχεία προσέξτε αυτές τις ημέρες, ίσως να πρέπει να είστε σε επιφυλακή.

Σκορπιός – Οκτώ των Σπαθιών

Είστε σε μια δύσκολη συναισθηματικά κατάσταση. Είναι πολύ πιθανό κάποιοι άνθρωποι να μην έχουν το πρόσωπο που δείχνουν, να είναι επιθετικοί στο υπόστρωμα της ψυχής τους. Μείνετε μακριά από ανοιχτές διαφωνίες.

Τοξότης – Η Εγκράτεια

Αυτή η κάρτα συμβαίνει να αντιπροσωπεύει και το ζώδιό σας οπότε είστε σε πολύ καλή σχέση με τον εαυτό σας αλλά και με όλους όσους αγαπάτε. Δεν υποκύπτετε σε πειρασμούς και ξέρετε να κρατάτε τα μαργαριτάρια της καρδιάς σας για τα σωστά χέρια!

Αιγόκερως – Ο Κρεμασμένος

Πιθανόν η μέρα να έχει απρόοπτες εξελίξεις και να σας δώσει την ευκαιρία να έρθετε σε επαφή με τις πραγματικές σας επιθυμίες. Προσέξτε να μελετήσετε καλά μια θυσία που μπορεί να σας ζητήσει ένα αγαπημένο πρόσωπο, ίσως να έχει μακροπρόθεσμες επιπτώσεις.

Υδροχόος – Τέσσερα των Σπαθιών

Μια έλλειψη επικοινωνίας με το ταίρι σας θα είναι η αφορμή να σκεφτείτε ενδεχομένως σοβαρότερα επάνω στις σχέσεις σας και τις ανάγκες σας. Μην αφήσετε την ημέρα όμως να σας χαλάσει εντελώς την διάθεση, βγείτε και διασκεδάστε.  

Ιχθείς – Η Αυτοκράτειρα

Μια πανέμορφη κάρτα που υπόσχεται ότι θα έχετε όμορφες εξελίξεις στον ερωτικό τομέα, κυρίως εξαιτίας της πολύ καλής δικής σας ψυχολογικής διάθεσης. Κάντε χρήση του ερωτισμού σας και θα δείτε ότι δεν μπορεί να σας αντισταθεί κανείς. 

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 4-4-2018

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 4-4-2018

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 4-4-2018

Έχετε τραβήξει επιτέλους την δύσκολη προσοχή κάποιου, που τόσο καιρό έχετε στο ερωτικό σας στόχο.

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 8-7-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 8-7-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 8-7-2017

Κριός – Άσσος των Πεντάκτινων (Αντεστραμμένο) Ενώ θα ήθελες ένα νέο ερωτικό ξεκίνημα, δεν το τολμάς. Κάτι σε κρατάει πίσω. Πολύ πιθανόν...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 10-2-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 10-2-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 10-2-2017

Είστε έτοιμοι για μια βαθιά βόλτα στον ερωτικό θησαυρό της ψυχής σας; Η μέρα είναι μια σκέτη πρόκληση και επιφυλάσσει και δώρα και...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 8-2-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 8-2-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 8-2-2017

Η Μεγάλη Αρκάνα των Ταρώ συμφωνεί απόλυτα με την αστρολογική προσέγγιση και σήμερα η διάθεσή μας θα μας φανερωθεί σκιώδης, δύσκολη,...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 30-1-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 30-1-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 30-1-2017

Παράδοξες διαθέσεις και ανατρεπτικά συναισθήματα θα κυριαρχήσουν σήμερα στο ψυχολογικό και ερωτικό πεδίο. Είναι αλήθεια ότι όλος ο...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 29-1-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 29-1-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 29-1-2017

Ο έρωτας όλα τα μπορεί και όλα τα υπομένει, αλλά πού μένει; Πώς θα τον βρούμε, πώς θα ενώσουμε την ζωή μας με ένα άτομο που μας ενδιαφέρει...