Αστρολογικά Ερωτικά Tips 27-12-2017

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 27-12-2017
<p>Κριός

Αυτή είναι μια κουραστική μέρα για σας. Θα δείτε πολλά ραντεβού να συσσωρεύονται. Παρόλο που δοκιμάζετε το καλύτερο για να εκπληρώσετε όλες τις δεσμεύσεις σας εγκαίρως, πιθανότατα θα μείνετε πίσω και αυτό μπορεί να προκαλέσει κάποιο άγχος που θα έχει επιρροή και στον ερωτικό τομέα.

Ταύρος

Μην διστάσετε να ζητήσετε και να αποδεχτείτε βοήθεια για την ολοκλήρωση των καθηκόντων σας από το ταίρι σας. Διαφορετικά, ενδέχεται να μην καταφέρετε να τα ολοκληρώσετε εγκαίρως και οπωσδήποτε αυτό θα σας αγχώσει.

Δίδυμοι

Αν σκοπεύετε να περάσετε μαζί με τον άνθρωπο που αγαπάτε μια πολύ κοινωνική βραδιά ή να ταξιδέψετε ενδέχεται να έχετε καθυστερήσεις και αναβολές. Εξασκήστε την ψυχραιμία σας και το χιούμορ σας αλλιώς θα στεναχωρηθείτε χωρίς αποτέλεσμα.

Καρκίνος

Με την δύσκολη σχέση της Σελήνης με τον Πλούτωνα είναι πολύ πιθανόν να έχετε έντονες αναταράξεις στον ερωτικό τομέα, κυρίως για ψυχολογικούς δικούς σας λόγους.  Δώστε την ευκαιρία στο ταίρι σας να σας αποδείξει τις προθέσεις του, μην του καταλογίζετε συνέχεια ευθύνες.  

Λέων

Θέλετε – μάλλον απαιτείτε – πολύ ξεκάθαρες σχέσεις. Όμως αυτό έχει και κάποια όρια. Πρέπει να δώσετε στο ταίρι σας  το δικαίωμα μιας κάποιας ιδιωτικότητας. Αυτό άλλωστε το θέλετε και για τον εαυτό σας – οπότε πρέπει να το παρέχετε και στους άλλους.

Παρθένος

Είναι τόσο δύσκολη αυτή η περίοδος μέχρι και τις 10 Ιανουαρίου που καλό είναι μαζί με το ταίρι σας αν έχετε σχέση ή με τους ανθρώπους που σας αγαπούν γενικά αν είστε αδέσμευτοι να βρείτε χρόνο να ξεκουραστείτε χωρίς πολλές άλλες απαιτήσεις. Και αυτό ακόμα θα είναι δύσκολο.

Ζυγός

Είναι μια στιγμή αποδείξεων στην αγάπη. Το σύμπαν σας καλεί όχι να δηλώσετε ποιον αγαπάτε, αλλά να το αποδείξετε έμπρακτα. Αυτό θα είναι χρήσιμο και για εσάς, βλέποντας προς τα πού σας είναι εύκολο να κάνετε θυσίες θα ξέρετε για ποιον χτυπά πραγματικά η καρδιά σας.  

Σκορπιός

Είναι μια στιγμή έντονης διάθεσης για ξεκαθαρίσματα στον ερωτικό τομέα, με τον Πλούτωνα να δονείται  από το τετράγωνο της Σελήνης. Να είστε ψύχραιμοι και μεθοδικοί στο χτίσιμο εμπιστοσύνης στην σχέση σας, δεν μπορείτε να  θέλετε να έρχονται στην θέση τους όλα αυτόματα.

Τοξότης

Είναι τόσα πολλά αυτά που έχετε στο μυαλό σας και τόσες πολλές οι δυσκολίες σας που χρειάζεστε επειγόντως μια σχέση να σας ξεκουράζει. Δεν την έχετε όμως… Είναι μια καλή ημέρα για να διορθώσετε τα κακώς κείμενα των σχέσεών σας με περίσσευμα αγάπης.  

Αιγόκερως

Η διάθεσή σας να είστε χρήσιμοι στους άλλους είναι αξιέπαινη αλλά αυτό δεν πρέπει να γίνεται εις βάρος της υγείας σας αλλά και εις βάρος της ίδιας της απόλαυσης της ζωής. Όλα με μέτρο.

Υδροχόος

Είναι μια δύσκολη ημέρα γενικά. Θα ήταν χρήσιμο να εξασφαλίσετε ένα διάλλειμα από τις υποχρεώσεις σας και να χαθείτε στην αγκαλιά του ανθρώπου που αγαπάτε  για όσο περισσότερο χρόνο μπορείτε.

Ιχθείς

Η αγάπη δεν είναι μια υπόθεση που χτίζεται σε μια μέρα – ίσως να γκρεμίζεται σε μια μέρα βέβαια, αλλά παίρνει χρόνο για να χτιστεί. Μην απογοητεύεστε αν δεν πηγαίνουν τα πράγματα στην σχέση σας ακριβώς όπως τα θέλετε. 

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 25-3-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 25-3-2018

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 25-3-2018

Κριός Μην ξεγελιέστε από την πιθανότατα κουραστική και αγχωτική σας ημέρα. Αυτή η δυσκολία δεν θα υπάρχει και στον αισθηματικό σας...

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 23-12-2017

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 23-12-2017

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 23-12-2017

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Ξέρετε πολύ καλά εσείς από νέα ξεκινήματα. Ε, τώρα, ένα νέο ξεκίνημα έχουμε αστρολογικά και εσείς είσαστε από...

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 27-11-2017

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 27-11-2017

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 27-11-2017

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Να μην φοβηθείτε να δείξετε το διεκδικητικό σας πρόσωπο σήμερα. Με την επιρροή του εξαγώνου της Σελήνης με τον...

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 26-10-2017

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 26-10-2017

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 26-10-2017

Κριός Η επιρροή των όψεων που πρόκειται να σας προκαλέσουν κάποιον επιπλέον εκνευρισμό δεν έχει περάσει ακόμα. Καλείστε λοιπόν να...

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 21-10-2017

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 21-10-2017

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 21-10-2017

Κριός Είναι η ώρα να κάνετε την διαφορά. Το μυαλό σας πιθανότατα ταξιδεύει κόσμους που μόνο εσείς γνωρίζετε, μην φοβάστε να αφήσετε τα...

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 17-7-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 17-7-2017

Ερωτικά Αστρολογικά Tips 17-7-2017

Κριός Είστε πρόθυμοι να αποδεχτείτε μια κατάσταση αγάπης τώρα, δεν μπορείτε να βοηθήσετε, αλλά αισθάνεστε ότι απαιτείται κάποιο...