Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 27-12-2017

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 27-12-2017
<p>Κριός – Ντάμα των Σπαθιών

Προσέξτε, κάποια σκληρόκαρδη γυναίκα έχει την εξουσία να επέμβει στην σχέση ας και το κάνει χωρίς τύψεις. Ασφαλίστε τις προσωπικές σας επαφές με τρόπο που να μην μπορούν να τις βλάψουν εξωτερικοί παράγοντες.

Ταύρος – Ο Ήλιος

Υπάρχει μέσα σας η ανάγκη να κάνετε τα πάντα για αυτούς που αγαπάτε. Είναι μια πανέμορφη ενέργεια γενναιοδωρίας η οποία θα σας φέρει σε πλεονεκτική θέση στον έρωτα, καθώς ανατέλλει η μοναδική σας προσωπικότητα.

Δίδυμοι – Η Σελήνη

Έχετε πολλές εσωτερικές ανάγκες, αλλά περιμένετε από τους άλλους να τις μαντέψουν, δεν ανοίγετε τα χαρτιά σας. Επίσης έχετε πολύ έντονη διαίσθηση και ξέρετε με ακρίβεια τα αισθήματα των άλλων.

Καρκίνος – Η Δικαιοσύνη

Κάποια προστριβή με το ταίρι σας ή μια υπόθεση που σας προβλημάτιζε παίρνει καλή τροπή και δικαιώνεται η στάση σας. Αυτό είναι υπέροχο και σας κάνει να νιώθετε πολύ μεγάλη εκτίμηση για τον εαυτό σας αλλά και περίσσευμα αγάπης για τους γύρω σας. 

Λέων – Επτά των Σπαθιών

Κάποιος άνθρωπος από το ευρύτερο φιλικό σας περιβάλλον έχει βάσκανο μάτι στην σχέση σας. Ίσως προσπαθεί να σας βάλει λόγια, ίσως προσπαθεί ακόμα και να κλέψει την αγάπη σας. Προσέξτε.

Παρθένος – Πέντε των Κυπέλλων

Μια έντονη θλίψη διαχέεται στις σχέσεις σας. Όμως αν προσέξετε, θα δείτε ότι ουσιαστικά αυτή η κατάσταση θα σας δώσει την ευκαιρία να κάνετε ένα ξεκαθάρισμα και να κρατήσετε κοντά σας μόνον τους ανθρώπους που αγαπάτε ειλικρινά και σας αγαπούν κι αυτοί.

Ζυγός – Το Άρμα

Παρά το γεγονός ότι η ζωή σας διέρχεται από δύσκολη οδό, έχετε τον έλεγχο και της ψυχής σας και των καταστάσεων σε όλους τους τομείς και βέβαια στον έρωτα. Είναι μια καλή στιγμή για να πάρετε αποφάσεις για τις σχέσεις σας.  

Σκορπιός – Άσος των Ράβδων

Μια θερμή και όμορφη σχέση με ένα πολύ σίγουρο άτομο μπορεί να έρθει στο πεπρωμένο σας. έχετε πάθος στην καρδιά σας το οποίο αγγίζει βαθιά κάποιον άνθρωπο που έχει πολλά να σας προσφέρει.

Τοξότης – Οκτώ των Ράβδων

Κάτι πολύ γρήγορο θα συμβεί στον ερωτικό τομέα. Εξελίξεις εκεί που δεν το περιμένετε, μια αναπάντεχη συνάντηση, μια ξαφνική γνωριμία, φέρνει κοντά σας έναν άνθρωπο πολύ παθιασμένο που θα αλλάξει τον ρου της καθημερινότητάς σας.

Αιγόκερως – Ο Πύργος

Κάποια αναπάντεχη ατυχία είναι μέσα στο πρόγραμμα, ειδικά αν μαζί με το ταίρι σας έχετε κοινές επιδιώξεις και περιουσιακά στοιχεία. Φροντίστε να μην χάσετε την ψυχραιμία σας ό,τι κι αν συμβεί, οι ατυχίες είναι μέρος του παιχνιδιού της ζωής.  

Υδροχόος – Ο Διάβολος

Πολλοί και διαφορετικοί  πειρασμοί έρχονται σήμερα στο διάβα σας. Θέλετε να ζήσετε  μια περιπέτεια, έχετε ανάγκη από ανανέωση ή αντιλαμβάνεστε ότι έχετε εθιστεί σε ένα άνθρωπο. Σε κάθε περίπτωση έχεε δικαίωμα ακόμα και λάθη να κάνετε, αρκεί να σας ικανοποιούν. 

Ιχθείς – Η Δύναμη

Η Δύναμη της Ταρώ είναι εσωτερική υπόθεση ευγένειας και γνώσης των δυνατοτήτων. Αποτελεί για εσάς μια ένδειξη ότι κάτι πάει πολύ καλά στον ερωτικό τομέα, μετά από δικές σας συντονισμένες και ώριμες προσπάθειες. 

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 4-7-2018

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 4-7-2018

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 4-7-2018

Αν έχετε κάνει κάποια παραπάνω επικοινωνιακά βήματα, με τον άνθρωπο που αγαπάτε,

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 8-5-2018

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 8-5-2018

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 8-5-2018

Οι εντάσεις που έχουν δημιουργηθεί μέσα στον δεσμό σας, με αφορμή κάποια παλιά ερωτική υπόθεση του συντρόφου σας

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 2-12-2017

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 2-12-2017

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 2-12-2017

Κριός – Ο Ήλιος Είστε έτοιμοι για μια πολύ σοβαρή και πολλά υποσχόμενη σχέση. Αν ήδη βρίσκεστε σε μια δέσμευση, τι τυχερό που είναι το...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 20-2-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 20-2-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 20-2-2017

Ούτε μία κάρτα δεν έπεσε ανάποδα σήμερα, όταν ρωτήσαμε την μεγάλη Αρκάνα των Ταρώ πώς θα εξελιχθεί ερωτικά η ημέρα για όλον τον ζωδιακό!...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 11-2-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 11-2-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 11-2-2017

Η αγάπη και ο έρωτας δεν κρύβονται σήμερα, δεν μπορούν να μπουν σε καλούπι, δεν μπορούν να περιμένουν. Είναι μια βαθιά φορτισμένη ημέρα,...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 8-2-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 8-2-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 8-2-2017

Η Μεγάλη Αρκάνα των Ταρώ συμφωνεί απόλυτα με την αστρολογική προσέγγιση και σήμερα η διάθεσή μας θα μας φανερωθεί σκιώδης, δύσκολη,...