Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 28-12-2017

Αστρολογική Ερωτική Ταρώ 28-12-2017
<p>Κριός – Ακόλουθος των Ράβδων

Είστε κοντά σε μια σχέση με ένα άτομο πολύ ερωτικό, που όμως μπορεί να μην έχει τόση σταθερότητα όση δείχνει αυτή τη στιγμή. Χαρείτε το φλερτ, αλλά να κρατάτε μικρό καλάθι για μονιμότητα.

Ταύρος – Ο Διάβολος

Λίγο ο οίστρος των γιορτών, λίγο που κουραστήκατε γιατί όλα πέρασαν από τα χέρια σας, μάλλον μοιάζει όλοι να το γλέντησαν εκτός από εσάς και τώρα θέλετε να πάρετε το αίμα σας πίσω. Προσέξτε να παίξετε, αλλά να μην το παρακάνετε.

Δίδυμοι – Η Δύναμη

Μάλλον έχετε την δύναμη στο πλευρό σας και ο Γιόντα του έρωτα σας αγαπάει. Να είστε έτοιμοι για μεγάλες κατακτήσεις. Η καρδιά σας είναι παντοδύναμη και το μυαλό σας κοφτερό.

Καρκίνος – Η Εγκράτεια

Μια ώριμη και σίγουρη στάση στον έρωτα θα ας βοηθήσει αυτή τη στιγμή να κρατήσετε κοντά σας τους ανθρώπους που αγαπάτε. Η Εγκράτεια μπορεί να σας βοηθήσει να είστε όσο πρέπει τρυφεροί και όσο πρέπει αυστηροί. 

Λέων – Επτά των Κυπέλλων

Μπορεί να αισθάνεστε ότι κάτι σας διαφεύγει στον ερωτικό τομέα.  Μπορεί οι υποχρεώσεις σας να είναι πολλές και να σας αναγκάζουν να σπάσετε την ημέρα σε πολλά διαφορετικά πεδία. Συγκεντρωθείτε, μην σκορπιέστε.

Παρθένος – Το Αστέρι

Μετά από μια περίοδο θλίψεων κάτι καλό έρχεται στην ζωή σας και την αναστατώνει ευχάριστα. Οι δεσμευμένοι αναζωπυρώνετε την σχέση σας. οι αδέσμευτοι είστε κοντά σε μια πολύ γοητευτική νέα σχέση.

Ζυγός – Η Σελήνη

Εσωτερική δύναμη και καλή διαίσθηση, αλλά και μια τάση να χειραγωγήσετε αυτούς που αγαπάτε σας καταλαμβάνουν σήμερα. Δεν αφήνετε τους ανθρώπους σας να μπουν στην ψυχή σας, την κρατάτε στα σκοτάδια.

Σκορπιός – Ο Ερημίτης

Η αναπόληση του παρελθόντος έχει πολλά να σας προσφέρει, μιας και είμαστε στο τέλος της χρονιάς και είναι σίγουρο ότι χρειάζεστε μια αποτίμηση του ερωτικού πεδίου. Αλλά μην το παρακάνετε.

Τοξότης – Οκτώ των Κυπέλλων

Η καρδιά σας φλέγεται από συναισθήματα που δεν μπορείτε να τα κατευθύνετε σωστά. Μπορεί ο άνθρωπος που θέλετε να είναι μακριά, μπορεί να υπάρχει ψυχική απόσταση - βρείτε τρόπο να εκφραστείτε.

Αιγόκερως – Ο Θάνατος

Ίσως νιώθετε ότι πρέπει πια να τελειώνετε με κάποια κατάσταση στην ερωτική σας ζωή που σας ταλαιπωρεί. Ίσως να πρέπει να τελειώνετε με την μοναξιά που σας κούρασε ή με μια σχέση που δεν τραβάει πια.  

Υδροχόος – Ο Πύργος

Προσέξτε γιατί κάτι πολύ αναπάντεχο και θλιβερό σας περιμένει σήμερα στον ερωτικό τομέα. Ο Πύργος βγαίνει πολύ συχνά στο ερωτικό σας ρίξιμο, σηματοδοτώντας ότι είστε σε επικίνδυνη διάλυση των σχέσεών σας. 

Ιχθείς – Η Κρίση

Έχει σημασία αυτή τη στιγμή να έχετε έλεος προς  ανθρώπους που όλη τη χρονιά ίσως να σας έβλαψαν. Βρείτε το δίκιο σας αλλά να μην ξεχάσετε πως όλοι οι άνθρωποι κάνουν λάθη που πρέπει να τα συγχωρήσετε. 

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 16-2-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 16-2-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 16-2-2017

Το τοπίο αρχίζει και φωτίζεται στον ερωτικό τομέα. Είμαστε έτοιμοι να αποδεχτούμε αλλαγές που θα μας επιτρέψουν να πάμε ένα βήμα...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 15-2-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 15-2-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 15-2-2017

Μια δυνατή ανάγκη για εξομολογήσεις και για ξεκαθαρίσματα με το παρελθόν θα είναι η κύρια τάση της ημέρας σήμερα. Η Μεγάλη Αρκάνα των...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 10-2-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 10-2-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 10-2-2017

Είστε έτοιμοι για μια βαθιά βόλτα στον ερωτικό θησαυρό της ψυχής σας; Η μέρα είναι μια σκέτη πρόκληση και επιφυλάσσει και δώρα και...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 8-2-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 8-2-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 8-2-2017

Η Μεγάλη Αρκάνα των Ταρώ συμφωνεί απόλυτα με την αστρολογική προσέγγιση και σήμερα η διάθεσή μας θα μας φανερωθεί σκιώδης, δύσκολη,...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 30-1-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 30-1-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 30-1-2017

Παράδοξες διαθέσεις και ανατρεπτικά συναισθήματα θα κυριαρχήσουν σήμερα στο ψυχολογικό και ερωτικό πεδίο. Είναι αλήθεια ότι όλος ο...

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 29-1-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 29-1-2017

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 29-1-2017

Ο έρωτας όλα τα μπορεί και όλα τα υπομένει, αλλά πού μένει; Πώς θα τον βρούμε, πώς θα ενώσουμε την ζωή μας με ένα άτομο που μας ενδιαφέρει...