Επανασυνδέσεις Ζωδίων 29-12-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 29-12-2017
<div>

Κριός

Είναι όντως μια καλή ημέρα για επανασύνδεση. Με τον Ουρανό από το ζώδιό σας να συναντά με καλή όψη τον μεγάλο θεραπευτή, τον Χείρωνα από τους Ιχθείς, έχετε την ψυχολογική επάρκεια που χρειάζεστε για να αντιμετωπίσετε ένα ραντεβού με παλιό σας ταίρι. 

Ταύρος

Η πολύ ερωτική Σελήνη από το ζώδιό σας σας δίνει μεν ευκαιρίες να τα βρείτε πάλι με κάποιο ταίρι σας, από την άλλη σας κάνει τόσο συναισθηματικούς που είστε ευάλωτοι. Ίσως είναι καλύτερο να βρεθείτε πρώτα με ανθρώπους που σας αγαπούν και θα σας συμβουλέψουν σωστά. 

Δίδυμοι

Είναι η τέλεια στιγμή για ένα νέο ξεκίνημα, όχι για επανασύνδεση. Ο Ερμής από τον φιλικό σας Τοξότη σε μια πολύ δυναμική σχέση τριγώνου με τον Βόρειο Δεσμό της Σελήνης στον Λέοντα θα σας φέρει νέες ερωτικές ευκαιρίες, μην ασχολείστε με το παρελθόν.

Καρκίνος

Η δυναμική Σελήνη στον φιλικό σας Ταύρο είναι σε άριστη σχέση με τον Πλούτωνα στον πολικό σας Αιγόκερω, αλλά και με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθείς. αν αυτό που θέλετε είναι μια επανασύνδεση μπορείτε να την έχετε, αλλά θα πρέπει να είστε απόλυτα ειλικρινείς.

Λέων

Είναι η ιδανική ημέρα για να ξεκινήσετε ένα καινούριο κεφάλαιο στην ερωτική σας ζωή, μακριά από το παρελθόν. Η εξαιρετική σχέση του Βόρειου Δεσμού από το ζώδιό σας με τον Ερμή από τον φιλικό σας Τοξότη σας μιλάει για νέους ορίζοντες, τολμήστε τους.

Παρθένος

Είναι η στιγμή να αποχαιρετίσετε το παρελθόν. Ο Ερμής από τον Τοξότη έχει μια εκπληκτική σχέση με τον Βόρειο Δεσμό της Σελήνης στον Λέοντα. Επιλέξτε να δείτε τις νέες προοπτικές που ανοίγονται μπροστά σας.

Ζυγός

Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω σας δίνει την δυνατότητα να δείτε όλη την ερωτική σας ζωή κάτω από το πρίσμα της λογικής και αυτό είναι καλό. Αν πρέπει να απομακρυνθείτε από τοξικούς ανθρώπους, κάντε το.

Σκορπιός

Δεν είναι η ιδανική ημέρα για να τα βρείτε με ένα πρώην ταίρι σας. Η σχέση αντίθεσης ανάμεσα στον Άρη και τον Δία από το ζώδιό σας με την Σελήνη από τον πολικό σας Ταύρο σας κάνει πολύ κτητικούς και σας στερεί την διαλλακτικότητα, οπότε καλύτερα να περιμένετε.

Τοξότης

Αυτό που χρειάζεστε είναι μια ολοκαίνουρια αγάπη.  Ο Ερμής από το ζώδιό σας κάνει τρίγωνο με τον Βόρειο Δεσμό της Σελήνης στον Λέοντα και αυτό είναι το παράθυρο που περιμένατε για να αποχαιρετίσετε το παρελθόν.

Αιγόκερως

Είναι μεν κατάλληλη ημέρα για επανασύνδεση, αλλά με προϋποθέσεις. Ο Πλούτωνας από το ζώδιό σας σε σχέση τριγώνου με την Σελήνη από τον φιλικό σας Ταύρο σας επιτρέπει να έρθετε σε επαφή με τις ανάγκες σας, αλλά θα είστε πολύ απαιτητικοί. Ελέγξτε τα συναισθήματά σας.

Υδροχόος

Είναι η στιγμή να κάνετε μια κίνηση αν σας ενδιαφέρει ένα πρώην ταίρι σας. Ο Ουρανός από τον Κριό σε μισό εξάγωνο με τον Χείρωνα από τους Ιχθείς θα σας δώσει την κατάλληλη ισορροπία για να επιτύχετε μια επανασύνδεση.

Ιχθείς

Είναι τέλεια ημέρα για να έχετε ένα πρώτο ραντεβού επανασύνδεσης. Ο Χείρωνας από το ζώδιό σας αλλά και ο Ποσειδώνας θα σας κάνουν δώρο έναν βαθύ αλλά και πολύ ουσιαστικό συναισθηματισμό, που θα σας βοηθήσει να επιτύχετε τον στόχο σας.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 23-11-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 23-11-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 23-11-2017

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός Οι καταστάσεις είναι περίπλοκες και δύσκολες για επανασύνδεση, εξαιτίας του εκνευρισμού σας και των ακραίων...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 16-4-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 16-4-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 16-4-2017

Κριός Αυτό το Πάσχα μπορεί να σου μείνει αξέχαστο. Το υπέροχο εξάγωνο του Άρη, που είναι κυβερνήτης σου από τον Ταύρο, με την ανάδρομη...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 9-4-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 9-4-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 9-4-2017

Κριός Έχεις κάποιες πιθανότητες για μια καλή επανασύνδεση σήμερα, παρά το ότι υπάρχουν γενικές δυσκολίες. Το τρίγωνο του κυβερνήτη σου...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 17-3-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 17-3-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 17-3-2017

Κριός Οπωσδήποτε ευνοούνται σήμερα οι επανασυνδέσεις. Με τον Άρη στον 2ο Οίκο σου να έχει μια σημαντική συμπαντική συνομιλία με τον...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 5-3-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 5-3-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 5-3-2017

Κριός Ειδικά σήμερα η ανάδρομη Αφροδίτη σε εξάγωνο με την Σελήνη και ο Άρης σε τρίγωνο με το Κρόνο επιτρέπουν, για να μην πούμε...

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 3-2-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 3-2-2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 3-2-2017

Και βέβαια έχει εύνοια η επανασύνδεση σήμερα! Με την γλυκιά Σελήνη στον Ταύρο να κάνει εξάγωνο με τον Ποσειδώνα, αλλά και τρίγωνο με τον...